Jump to content

Iully

Forumist
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Iully

  1. Nu pot sa cred !!!!!!!!!!

    Nu stiu daca te confund sau nu dar tu esti baiatul care a ajutat la dezvoltarea fostului meu server preferat !!!!!!!

    Iti multumesc ca te-ai gandit sa faci acest lucru !!!

  2. nu mi se pare corect ceea ce ai spus . nu inteleg cu ce te deranjeaza daca se mai deschide inca un server de mu online . Am nevoie doar de 1 tehnician maxim 2 . in rest ma descurc eu cu staful . am foarte multe persoane care doresc sa vina pe comunitate doar daca deschid acest server de mu . 

     

    Multumesc anticipat , 

    Iully

  3. Nu simt nevoia sa fiu patron . Imi doresc un server dupa placul multor persoane . O sa iti dau un exemplu am fost parte din stafull fostului server de mu ReRe4fun . Un server care care avea 350+ playeri on pe zi . Ca sa nu uit sa mentionez am si clientul acestuia in valoare de 2500 de euro . Am nevoie de o persoana care stie foarte bine sa codeze serverul si sa mai aduce cate ceva ce as dori eu in el . Este un server care foarte rar gasesti . Nu gasesti la tot pasul un server ca acesta . Nu imi fac probleme de playeri pentru ca sigur vor venii . Ca un al doilea argument un server ca acesta va aduce foarte multi user pe forum . Foarte multi membri activi . Cred ca e si interesul ownerului comunitatii sa aiba cati mai multi playeri online . 

     

    Deci sunt dispus sa platesc persoanele care ma ajuta . Se baga cineva ? 

    Multumesc anticipat , 

    Iully 

    Imi cer scuze pentru greselile de scriere . 

  4. Salut linkmania , sper ca am nimerit sectiunea corecta si sper ca am voie sa postez un astfel de titlu . Dupa cum spune si titlu , imi doresc sa deschid un server de mu online pe aceasta comunitate , in schimb am nevoie de persoane care se pricep in deschiderea unui astfel de server , care sa se ocupe de partea tehnica . Vreau sa deschid un server de mu season 6 ep 3 . ma ocup de toata plata acestuia in schimb chiar vreau sa deschid unul . Cineva care se pricepe si ma poate indruma ???? 

     

    Multumesc anticipat , 

    Iully

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...