Jump to content

Andrei321

Forumist
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andrei321

  1. La 05.11.2017 la 16:45, luthor a spus:

    nu are treaba ce spune windows, cauta sa vezi exact ce model este placa de baza si cauta pe net exact driverul pentru acea placa

    Ai avut dreptate,problema este de la driverul de retea,Ethernet.

    Problema se modifica in cazul asta.

    Am  incercat sa descarc driver-ul compatibil cu Windows-ul dar este in zadar deoarece adaptorul meu de retea este destul de vechi si nu mai gasesc versiunea corecta pentru windows 10.

    Adaptor-ul este unul de tip Intel Pro/100.

    Oricum multumesc pentru ca m-ai ajutat sa gasesc cauza problemei.

  2. Acum 18 ore, luthor a spus:

    cand ai trecut de la windwos 7 la windows 10 ai facut update sau instalare curata? daca placa de retea este onboard, vezi daca placa de baza are drivere pentru windows 10, asta ar fi unul din motivele pentru d/c

    conecteaza`te la modem(cred ca e cel de la rds) si vezi daca conexiunea ramane stabila in momentul in care nu`ti mai merge netul pe pc

    Am făcut update la windows.

    Țin să menționez că pe celelalte dispozitive nu am această problemă.Totul merge perfect.Singura problemă este la PC.Am încercat resetarea acestuia din setări dar problema a rămas la fel.Când îl resetez,pe la 40,45% îmi apare o eroare că nu se poate reseta.

  3. Acum 17 ore, Strom a spus:

    @Andrei321 

    In casuta de cautare Windows din taskbar scrie Network troubleshooter, apoi selecteaza Identify and repair network problems.

     

    "Un cablu Ethernet arată ca un cablu telefonic,însă cu mufe mai mari la capete.Introduceți acest cablu în deschizătura aflată în partea din spate sau din lateral a computerului." 

    Este destul de ciudat deoarece am cumpărat alt cablu să văd dacă această problemă se poate rezolva dar am avut parte de aceeași eroare legată de cablul Ethernet.

    Ar putea fi o problemă la placa de rețea? 

  4. Salut.

    Mă numesc Andrei,locuiesc în Câmpulung Mușcel și am o nelămurire legată de internet.

    De circa două,trei săptămâni nu mă mai pot conecta la internet.De ceva vreme am trecut de pe windows 7 pe windows 10 . Toate bune și frumoase până când,într-o zi,pornesc PC-ul și observ că jos lânga ceas îmi apare un triunghi galben urmat de un X la rețea,internetul funcționează maxim un minut,două iar apoi apare din nou aceeași problemă.Țin să menționez că am internet de la AKTA.

    Am schimbat cablul de internet care intră din modem în PC,am resetat și driverele, dar spre nefericirea mea,am avut parte de acelaș rezultat.

    Dacă ați putea să mă ajutați,v-aș rămâne recunoscător.

    Vă mulțumesc!

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...