Jump to content

firelord

Forumist
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by firelord

  1. 1.DMG pe care il fac mobi din lorencia pana  in aida 2 e apropiat de 0 daca ai 200-300 puncte la agi (jucat pe un BK)

    2.HP la bk creste foarte mult am 500 de pct vit cu 1200 ene (ajung la 18k hp..) (daca asa e setat de voi din formula atunci scz)

    3.Wizard's ring - pica din soldati cu durability de 30/255

    4.Skillurile de elf si Dl in karutan 1 pica foarte foarte des comparativ cu celelalte (de sm nu am vazut nici unul de ex).

    5.Cateva iteme din xshop nu apar.

    6.In harti mai mari gen Aida2,Karutan1/2 , Kanturu 1/2 -  nu am vazut sa pice cherrybox,firecraker,sau alte box-uri gen (la fel posibil sa fie setat de voi asa).

    Daca totul este sub control legat de aceste probleme, ignorati post-ul.

     

    Mersi

  2. Lucky coin nu erau deprecated pe sezoanele noi ? cei de la IGC nu mai ofereau suport pentru asa ceva si au sugerat sa nu fie folosite pentru ca pot aparea buguri pe server.  Sunteti siguri ca sunt functionale 100%?

  3. Cum am spus mai sus. fontul este instalat. dar nu asta este problema acum..

     

    Pur si simplu nu merge sa ma conectez la server.imi apare disconnect from the server..orice as incerca din topicul postat de tine mai sus.

  4. Este serverul Offline sau e de la mine? Desi acum 10 min am reusit sa ma conectez dar am zis sa redownloadez clientul pentru ca tot scrisul era [][][] ..

    Cel mai probabil este de la voi, cand ati facut update la main nu sa setat language ori ceva lipseste in client (Folosesc clientul extern 1)

    Am descarcat clientul 2 extern , acolo nu merge launcher update..din nou path-ul din serverul fostru ftp este gresit in launcher.

     

    Ca o sugestie..daca folositi launcherul premium..afisati statusul de GS si Server..va salva destul timp pentru playerii intr-o situatie similara.

  5. Pe official da...in fisierele de la igc nu stiu sigur. Nu prea mergeau questurile Ultima oara cand an lucrat cu ele. Iar cei de la linkmania nu au CE face decat sa raporteze si sa astepte un fix..dar e posibil sa le fi fixat intre timp.

     

    Asteptati SI voi reply de la un tehnician.

  6. Le gasesti in IGCItemsList.xml pe la sectiunea 14. Practic combini ink cu scroll de aceeasi culoare si inca un scroll. Dar ultima oara nu mergea chiar bine. Nu stiu acum daca l-au fixat.

  7. Sunt niste scroluri care iti reseteaza punctele pe sectiuni sau un singur scroll care le reseteaza pe toate. 

    Pt viitor puteti baga pe la questuri (dar acolo e cam greu de configurat) sau prin event bag-uri ingredientele sa faci Sealed oblivion scroll. (ink si scroll)

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...