Jump to content

UnQDawg

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by UnQDawg

  1. Itemele din Event Inventory nu pot fi mutate in inventarul default (primul video).

    Acest lucru complica folosirea itemelor pentru event-uri cum ar fi cele de la Cherry Blossom event (al doilea video). Nu merge sa deschid event inventory dupa ce am dat deja click pe Cherry Blossom Spirit, iar daca il deschid inainte, acesta se inchide dupa ce dau click pe NPC. Am descoperit totusi o metoda mai ciudata, am dat click pe NPC in timp ce aveam item-ul pe cursor.

    Am presupus ca nu stiam eu cum sa folosesc itemele la npc, dar pe net am vazut oameni care le aveau in inventarul de la character, deci presupun ca e un bug :D

     

  2. La 2 secunde dupa ce s-au spawnat, mobii se desincronizeaza. Niciunul nu se mai misca si nu ataca.

    In urmatorul video se vede cum se spawneaza, se misca 1-2 secunde, dupa care au "inghetat". 

    De la 0:55 se poate vedea cum Twisting Slash nu da damage celor din apropierea mea (ce vad eu la mine in client), ci e relativ "aleatoriu". Presupun ca serverul primeste informatia ca eu folosesc TS, iar monstrii care iau damage sunt de fapt langa mine, doar ca pe ecranul meu nu mai misca.

    Presupun ca acest desync este de asemena motivul pentru care cateodata nu merge melle attack (mai pun 2 link-uri de youtube sub video). Noi vedem ca suntem langa monstru si atacam, dar serverul vede ca suntem la o distanta mai mare, deci nu inregistreaza atacul. Daca folosesc spell-uri sau atacuri care sunt target only si/sau nu sunt afectate de distanta (ex: SM meteorite, ELF ranged attack, ELF Triple Shot, MG Fire Slash, Weapon Skill, etc.) totul merge cum trebuie.

    video 2: https://www.youtube.com/watch?v=4PYjSkUYiIw

    video 3: https://www.youtube.com/watch?v=VNCdHWYOYoM

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...