Jump to content

Banditul

LinkManiac
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Banditul

  1. Regulament de ordine interioara si conduita:
     1. Va este strict interzis sa va facilitati munca prin diferite metode ajutatoare (bug-uri, [/gohome], [/gobus] s.a.m.d).
     2. Afacerile ilegale sunt interzise.Prin aceste afaceri ma refer la tranzactiile fantoma facute (primesti casa / business-urile si nu mai platesti).
     3. Recomandam totodata atentie sporita asupra DM-ului si al Drive-By-ului efectuat pe lucratorii claselor legale, riscati sanctiuni extrem de dure.
     4. Va este strict interzis sa practicati camataria pe server, fiind o ilegalitate pedepsita cu [/kick].
        
    Circulatia si condusul regulamentar:
     -in momentul de fata, nu impunem reguli dure ce implica pe server o buna desfasurare a circulatiei, am decis sa dam frau liber acestui lucru, insa, avem 2 adaugari minore de facut:
     --va este interzis folosirea vehiculelor pe post de bariere in fata celor ce practica diferite meserii si nu numai (exceptie fac politisti)
     --descurajam deranjul workurilor folosindu-va de vehicule, mai putin clasa Mafiot, care are o misiune specifica acestui lucru
     
    Limbaj & jigniri & ameintari:
     1.Limbajul vulgar este drastic sanctionat in cadrul acestui server; singurul loc in care puteti folosii un limbaj inadecvat fiind chatul privat [/pm], si aici, numai cu acordul celuilalt membru al discutiei.
     2. Potrivit regulii de mai sus, va este permis limbaj vulgar in PM-uri, insa, amenintarile, jignirile sau bataia de joc asupra partenerului de chat, este strict interzisa,
    fiind sanctionat posesorul acestui limbaj cu diferite sanctiuni, de la [/mute] pana la [/kick], in functie de caz.
     3. Sunt sanctionate doar cuvintele vulgare ce contin caractere intregi, nicidecum cele prescurtate (fmm, drq, pl, sms), fiind cuvinte ce pot insemna si alte lucruri, nu neaparat injurii.
    You also get a small bonus if you transport the products using your own truck.
     4. Permitem jucatorilor sa se exprime in mod liber, asadar, jignirile nu vor fi sanctionate.Totusi pentru a pastra un joc placut si decent, va este interzis sa folositi insulte grave sau limbaj vulgar
    la adresa jucatorilor care nu va permit astfel de lucruri ori in locuri publice unde puteti ofensa si alti jucatori printr-un astfel de limbaj.
    Daca veti fi raportati pentru asa ceva, indiferent ca l-ati folosit cu un prieten, veti fi sanctionati.
     5. Rugam playerii sa de dovada de seriozitate in cazul in care sunt amenintati, nu raspundeti cu aceeasi moenda, ci reclamat respectivul in cadrul forumului sau prin comanda [/report].
     6. Cuvintele ce aduc asemanari fiintei umane cu animalele sunt legale (bou, vaca, cal), fiind lucruri normale in literatura romana.
     7. Injurii aduse serverului, jignirile sunt sanctionate direct cu [/ban], in functie de situatie.

     

    Regulametul poate suferi modificari asa ca verificati-l zilnic!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...