Jump to content

andu004

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by andu004

  1. Retrag plangerea ca oricum vii cu niste motive se vede clar cum sta situatia(ma refer la toate plangerile). O intrebare am : ce rost are sa fac 2 printuri(unu doar pt log) cand se vede clar in ultimu print ca nu a raspuns ?( din cate vezi in situatia de fata am facut print la log ca avea sens pentru ca nu se vedeau intrebarile)  Gandeste putin logic ce comportament ai ca admin si cu ce explicatii vii si inchizi threadurile. 

    Va laudati ca sunteti mare comunitate cu regulament, impartiali etc dar situatia este alta. Bafta in continuare in ceea ce faceti ca o faceti foarte bine ! Rezultatele se vad :))

     Pacat de ceea ce a fost odata linkmania. RIP

  2. Cred ca e destul de evident cui ii sunt adresate tinand cont si de pk pe care l-am luat cum am ajuns. Am cotrobait si am vazut ss si pentru mai putin.

    Invatati sa respectati toti playerii si atunci mai discutam. Pana atunci din partea mea o sa ii postez pe toti care mi se par deplasati in limbaj/comportament etc.

    Astept decizia adminilor ca nu vreau sa fac chat aici.

  3. nefondata pe ce ? :)) 

    Nici macar nu am stationat, doar am trecut in vizita sa vad ce si cum. Cred ca nesimtirea si lipsa de bun simt e in alta parte si nu la mine din cate se observa in printuri.

    hai sa lasam comentariile aiurea si sa lasam admini sa decida.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...