Jump to content

MeanYou3

Forumist
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by MeanYou3

  1. Pai ti-am explicat il vedeam pe smoker dupa perete,el probabil incercase sa sara dar s-a oprit si a fost un bug vizual ,dar daca te uiti eu trageam in acelasi loc intodeauna pentru ca el acolo imi arata mie.Si faza cu hp-ul este foarte putin probabil ca el sa fi avut atatea injectii si in plus nu a murit nimeni dupa acel perete,asa ca nu incerca sa imi ignori tu argumentul.

  2. Warn-up pentru domnu kewin mersi.

    La faza cu smoker el a sarit gardul si eu il vedeam dupa gard,trageam in el da nu lua damage daca eu ii dau de 15 ori cu m4 inmultit cu 9 asta ar insemna 135 hp? bun smoker are level mare si are hp 150 dar scrie ca ii mai dau si un glont de deagle,iar tu cand dai spec pe el are full hp,imi explici si mie?

  3. Nick:MeanYou
    Ip:

    79.112.116.121


    Data si ora primirii sanctiunii: 2017-03-13 23:12:14
    Sanctiune primita de la:Ovidiu700
    Motivul reevaluarii: Cerere unban pe motiv WallHack.In primul rand vreau sa adaug ca nu e matur si demn de un admin sa imi zica mie pe freechat dupa ce sta 10 min pe spec '' Nu te mai bati?'' ''Ti-e frica?''(Daca o iesit ceilalti mafioti cu cine vrei sa ma bat?).In al doilea rand de ce as folosi wallhack daca voi aveti gamemode-ul sa vezi pe toata lumea pe minimap.Cu ce m-ar ajuta?.Vreau sa vad pe ce dovezi am primit ban.
    Link catre reclamatie:-

  4. Numele meu în joc:MeanYou
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:kagawa.
    Screenshot-uri:


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):Kagawa a venit cu heli si a aterizat pe o cladire inaccesibila.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):-
    Martori: -

  5. Numele meu în joc:MeanYou
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:Snake.....S
    Screenshot-uri:


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):M-am dus dupa el si el m-a injurat.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):-
    Martori:-

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...