Jump to content

Katrina_Petrova

Inactive
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Katrina_Petrova

  1. La 30.01.2017 la 16:07, AngeL a spus:

    Salut,

    Problemele mele stau în felul următor; Am dureri și arsuri stomacale mari, atât de mari încât n-am poftă de mâncare și vomit până tremur din toate ”țâțânile”. Nu îmi spuneți de doctori și spitale, tot ce-mi fac este să-mi bage gulcoză și să-mi scrie rețetă peste rețetă - medicamente care-mi nenorocesc și mai tare stomacul. Mai nou am trecut la un alt nivel, ieri mi-a dat sângele pe nas și gură - motivele ????????? 

     

    Buna, simptomele descrise de tine seamana cu un ulcer gastric, dar pt un diagnostic corect este nevoie de examinare de catre un medic specialist. Recomandarea mea este la fel ca a celorlalti sa iti iei inima in dinti si sa mergi la medic, dar ce poti face ca sa te simti mai bine , poti incerca niste pansamente gastrice cum ar fi omez(omeprazol) si niste antiacide cum e dicarbocalm sau pur si simplu o lingurita de bicarbonat stinsa cu apa. Nu cred ca mai e nevoie sa precizez faptul ca ai nevoie de un regim fara cola energizante sau orice suc acidulat care iti vor accentua durerile. O sa atasez si regimul pt astfel de afectiuni.

    P.s Aceste sfaturi ti le pot oferi deoarece sunt anul 4 la asistenta medicala dar o sa te rog sa consulti si un medic specialist. Mult curaj !

    20170205_152643.jpg

  2. Numele meu în joc: Katrina_Petrova
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Konica
    Screenshot-uri: http://imgur.com/q2zvTqE
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):  
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): - nu mai stiu exact
    Martori: era mesaj privat

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...