Jump to content

poll

Forumist
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by poll

  1. Am cont de cateva zile...nu imi arde de AFK. in pozele lui , ma intreaba daca stau on toata noaptea, am zis SI AM STAT.....i-am pazitdaca adminul doreste, am poze cu discutia si cu party , de ce ma pune de stationare apoi ma ia in party, apoi ma pune si de limbaj si de stationare, asta nu inteleg, de aceea o rog f frumos pe Kitte, sa se uite /puna pe cineva sa vada logurile...vorbind si despre FAYR-PLAY...Multumesc......................

  2. Adica in traducere libera? daca am peste 2 minute ,da////dar eu nu am, cauta loguri, pt ca vor mai fi din astea.Altfel, sa nu incurajati vanatoarea...sunt un amarat de non-rr...unde sa fac lvl? Ar fi bine obigativitatea party-ului , atunci.Daca as fi admin ,as intra de curiozitate , macar :)

  3. Deci MUist...jucator Mu este jignire......a te face drogat nu este jignire?

    Daca citesti dialogul , poti observa ca am fost chiar hazliu.....

     

    Sa inteleg ca daca cineva iti spune ...drogatule, nu te mai droga este sau nu jignire? Sa ne lamurim..

  4. A lipit pozele...si eu-s non-rr...ce puteam sa ii fac??? Nu am stationat .

    Poate ca nu o fi datoria voastra , dar este f usor sa o faceti....deci nu am stat la el pe spot.Nici ceasul nu il are setat.Cu ce l-am deranjat?

  5. El s-a simtit jignit,da? Si a-mi spune mie nu te mai droga? Adica eu-s drogat? I-am spus frumos, salut,Craciun fericit, i-am si cantat...apoi a chemat gasca si m-a luat in party ...daca stau on///si am stat.....Screen(12_25-20_25)-0007.jpg pana a doua zi dupa-amiaza.Despre ce vorbim?Despre a fi mai bun.......

    Screen(12_25-20_16)-0000.jpg

    Screen(12_25-20_26)-0008.jpg

    Ma gandesc si eu asa....daca te-ai simti jignit /ofensat,de ce ai accepta sa stai peste 15 ore in party?

  6. Buna seara,pentru caracterul MagiMg

    plangera ce mi s-a facut

    M-am plimbat , in cautare d eparty , prin toata arena, am mai fost si prin Davias sa-mi mut banii, ca este mai usor sa te omoare decat sa te ajute....am mai avut si ceva probleme cu curentul ,as ruga sa verificati contul MagiMg, nu am stat la el pe spot atat cat reiese din pozele lui. Multumesc!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...