Jump to content

Andrei

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andrei

  1. Salut, m-am apucat sa scriptez un server de ROBLOX deoarece curand m-am decis sa ma reintorc la acest joc care il jucam mai demult si am vazut cat de mult a evoluat si cat de multe se pot face acum, am gasit jocuri FPS-uri mai tari decat unele care sunt acum pe steam si nu numai.

    Am ales LinkMania deoarece in trecut am mai jucat pe serverele din aceasta comunitate, mai mult pe cel de SA:MP si chiar mi s-a parut o comunitate serioasa si de treaba, comunitatea nu v-a avea nimic de pierdut daca imi v-a da sansa sa-mi pot desfasura activitatea aici.

     

    Ce este Roblox? ROBLOX este un site unde puteti gasi mai multe jocuri in browser, in fine, in browser i da-ti play dar o sa va descarce ROBLOX in calculator si acolo o sa jucati, serverele sunt facute de alti playeri, iar acestea sunt facute cu propriul engine de la ROBLOX, ROBLOX Studio care functioneaza cu Lua, pentru mai multe detalii legate de Lua apasati aici.

    Proiectul meu este un sat numit Black Hill, serverul se va numi Black Hill Village si va fi international, majoritatea lucrurilor din acea zona inclusiv serverul vor avea povesti care se vor schimba in functie de activitatea jucatorilor, de asemenea pe parcurs pot aparea orase noi, lafel, in functie de activitatea jucatorilor.

     

    Cand serverul va fi deschis prima oara acesta o sa fie in Beta Stage unde vei putea juca doar daca platesti suma de 25 ROBLUX, moneda de pe siteul ROBLOX, 400 ROBLUX costa 4.95 dolari, cand se va termina betaul serverul o sa fie gratis.

    Din bani care i v-om strange o sa dam o parte comunitati, mai multe detalii o sa apara in categoria serverului daca suntem acceptati.

     

    Ce avem nevoie:

    O categorie pe forum.

    Custom titles pentru membri dot32 Team mai exact(dot32 Dev. Team, dot32 Writer, dot32 Designer, dot32 Sound Engineer).

    Daca aveti unde hosta un server de Team Speak ar fi perfect, a mai fost o comunitate care putea sa hosteze un server de Team Speak doar ca nu ni s-a parut destul de serioasa comunitatea asa ca am refuzat.

     

    Pentru mai multe detalii lasati intrebarile in reply.

    Am uitat sa adaug ca serverul o sa fie hostat de ROBLOX, nu am putut sa mai dau edit.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...