Jump to content

GreenEyeZz

Inactive
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GreenEyeZz

  1. Salutare uite ma gandeam ca o sa ajute sau probabil stiti deja !?

     

    Ideea este ca aseara am dat un RR pe Grow Lancer si am zis sa incerc sa stau singur in Arena si ideea este ca la un RR si lvl 500 si ceva al meu Grow Lancer sta linistit si tine un spot Fire la 1 HIT KILL pe fire. Am sa bag si o poza sa vedeti cum am pus punctele sa va faceti o idee.

    https://ibb.co/MC4ywH7

     

    Acum 1 minut, GreenEyeZz a spus:

    Salutare uite ma gandeam ca o sa ajute sau probabil stiti deja !?

     

    Ideea este ca aseara am dat un RR pe Grow Lancer si am zis sa incerc sa stau singur in Arena si ideea este ca la un RR si lvl 500 si ceva al meu Grow Lancer sta linistit si tine un spot Fire la 1 HIT KILL pe fire. Am sa bag si o poza sa vedeti cum am pus punctele sa va faceti o idee.

    
    https://ibb.co/MC4ywH7

     

    DMG cu albastru este in momentul de fata "80748"

  2. Nu reusesc sa downloadez clientul de pe nici un link 😐

    Acum 5 minute, GreenEyeZz a spus:

    Nu reusesc sa downloadez clientul de pe nici un link 😐

    Pana la urma am reusit ! am dat click pe patch s-a incarcat megaupload si ulterior am incercat clientul a pornit intr-un final !

     

    Scuze de spam ! @Damian

  3. Va salut dragi colegi vechi si noi ! 😄 GreenEyeZz revine se pare !

    As avea rugamintea si sa imi raspunda doar cine stie 100% despre aceasta informatie. Joc momentan pe un server care din cate am inteles este facut pe platforma Linkmania si as dorii sa stiu cand se va deschide un DB nou aici pe link ? 

    Multumesc anticipat ! 😄

  4. Nici nu am sa ma mai obosesc sa postez 1 la mana el nu are ce sa se ia de viata mea ... si da i-am facut asa pentru ca meritau ... mereu au provocat si au crezut ca ei sunt zeii acelei aliante ... sti pana la urma adminii nu au ce sa se amestece .. daca e de sanctionat Damian ( Crancenul ) a facut-o deja ne-a scos din ally ... deci cred ca topcul asta este inutil ... as ruga adminii sa ia masuri daca e de lua sau sa ne lamureasca cu toata situatia asta ca efectiv imi este sila deja unde sa ajuns . Eu am spus ce am avut de spus si nu regret pentru toate cuvintele ce le-am spus acolo si se vad in poza .. le meritati cu varf si indesat si tu War si Maidanez pentru ca sunteti niste oameni in varsta lipsiti de educatie si caracter .

    @Kitte @Polestar @Haifisch

     

    Rog adminii sa decida cat mai repede si sa se inchida tot topicul asta inutil si mizerabil !

  5. 3 hours ago, catalinpau said:

    HaHaHaHa tu vb ma care esti disperat de femei ? Noi macar primim o pensie u ce naiba primesti? Mai intram si noi asa la 50 de ani sa vedem ce le poate mintea la copii ca tine si Above ala de lucreaza in Anglia saracu ca na in Romania nu a avut loc. Macar noi luam o pensie voi ce o sa luati? Bomboana de pe coliva o sa luati. Copii ca tine omoara babe in casa ma ptr 100 de lei asa ca lasa-ne sa ne pregatim sa luam Pensia :ho-sexy-santa-girl:

    Rog adminii sa ia masuri asupra limbajului astuia ! ! !

  6. Frate ... MaidanezDL acela cu War nush cum ... au 50 de ani frate si stau sa se joace cu copii sa ii posteze sa ii provoace sa injure sa ne faca in fel si chip si asteapta momentul oportun sa posteze ... cu asemenea oameni nu poti face treaba ... a ajuns sa fie controlat Damian de 2 oameni care asteapta pensia luna de luna

     

  7. Din cate imi aduc eu aminte din toare serverele ce am jucat ... regulamentul spunea clar ca adminul / gm-ul nu se amesteca in discutiile guildei / ally ar fi absurd este o chestie care ne priveste strict pe noi si daca se injura sau mai stiu eu ce porcarii se fac este strict problema gm-ului de guild sa ia masuri adminul nu are ce sa se amestece :) .

  8. @Kitte daca fac sau nu ceva util este strict problema mea . de data asta nu a fost vorba de vanatoare am specificat ca nu eram atent si ca ma uitam la film nu am apucat sa trec mouse in celalalt monitor sa fac print ... dar nu e problema sa se dea nefondata se vede foarte bine clar acolo dar nu mai stau sa discut sunt niste cerinte mult prea mari si nu am sa mai postezi daca e sa iuau ban alea 2 zile iau 2 zile nu mor eu din asta dar in modul asta serverul o sa moara :).. nu a fost nici o vanatoare de data asta ! crede-ma pe cuvant

  9. Omule ! tu esti nebun ? ... pai daca ti-a raspuns nu mai era nici o preloare aia sa terminat :) si in momentul ala eu apartin spotului pk ti-am dat ca asa a fost sa fie :) 

    4 minutes ago, Defiance said:

    :)) green , takeover s-a implementat pentru a goli un spot dupa preluare, lumea il foloseste cum doreste. 

    Nu e obligatoriu sa dea takeover direct asa cum nu e obligatoriu sa faca preluare clasica si apoi takeover.

    Cand faci o preluare intrebi doar pe 1 caracter de pe spot si nu pe toti, aceasta regula are ceva vechime si ma indoiesc ca tu faci preluare intreband pe toate lumea de pe spot de afk

    Boss eu nici nu ma chinui sa fac cu cutare afk si cutare afk ? ... eu incerc takeover daca merge bine daca nu plec si imi vad de drum :)

     

    eu zic sa nu o mai lungim dai verdictul si gata :) sa stiu si eu de o treaba 

  10. Omg ! :)) asta e de acum 10 ani :) si 1 la mana :) nu aveai cum sa ai preloarea terminata pentru ca eu am fost pana in lore si am revenit ... sau o preloare se face in 2 minute ? .. ca nu mai inteleg ... si eu stiu ca ai acolo takeover daca eu am venit pe spot si nu ai inteles ca sunt acolo si trebuie sa pleci ti-am dat pk normal ..

    Just now, GreenEyeZz said:

    Omg ! :)) asta e de acum 10 ani :) si 1 la mana :) nu aveai cum sa ai preloarea terminata pentru ca eu am fost pana in lore si am revenit ... sau o preloare se face in 2 minute ? .. ca nu mai inteleg ... si eu stiu ca ai acolo takeover daca eu am venit pe spot si nu ai inteles ca sunt acolo si trebuie sa pleci ti-am dat pk normal ..

    si se vede foarte bine ca TaipanMG era online deci te rog frumos nu mai fi penibil ! 

    Si mai am o intrebare catre staff cat timp ai voie sa ti o poza pana sa faci topicul pentru postat ca nu stiu asta sincer nu am citit greseala mea :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...