Jump to content

Boyka

Forumist
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Boyka

  1. On 12/6/2016 at 8:05 PM, FLOW said:

    Iauitati-va cat a scris asta :)))))), bai baiatule iesi din casa :))))))

    Am scris bai brotac, pentru ca pot si tu bagatorule in seama nu ai ce face in privinta asta...decat daca vrei totusi sa incerci ceva dar hai sa nu ne incriminam pe public, cum am mai zis nu mai postati aici aiurea ca am si mesagerie privata daca nu va convine ceva la mine sau simtiti nevoie de atentie, va da fratele vostru de crede-ma...nu duceti!

    Apropo, misto semnatura doar ca te faci de ras cu ea pentru ca tu esti acea mare neagra de ignoranta daca dupa tot ce am scris mai sus pe tine te mananca sa razi ca am scris mult cica =))))..... dar te inteleg ca pt. oligofreni chestiile de genul asta sunt grele, solicita mentalul mult de asta va rezumati tot timpul discutiile la semne multe, emoticoane, 3 cuvinte  si .

     

    On 12/6/2016 at 4:21 PM, oick said:

     

    /drama

    Deci e vina noastra ca nu am facut tutorial la clicker, notat.

     

    Este pentru ca nu oferiti informatii deloc, nici macar incomplete dupa care dati ban pripit, va doare-n basca apoi sa reevaluati din cate vad.. sau reevalueaza acelasi admin cu expresii kitschoase din seriale americane pentru adolescenti, care poarta stim noi ce degeaba, ca nu are destula tarie de caracter sa isi asume ceva si nu ma refer doar la problema mea.

    V-am explicat cum au stat lucrurile, faptul ca joc de putin timp mu si nu am mai prins versiuni cu helper pana acum dar fiind destul de intuitiv in general si programul nu este tocmai complex am reusit sa il setez cu toate cele. Majoritatea playerilor sunt mult prea plini de ei sau "ocupati" (ITI DAI SEAMA???:))) ) sa explice asemenea lucruri si prefera sa te trateze gen HAHAHA, NUB (apropo cuvantul e NOOB, NOOBILOR si inseamna "incepator" ce cacat e asa de rusinos sau de ras? - voi nu  stiti limba materna prea bine si o dati in englezisme dar asta e alta poveste)...

    Voi stafful sunteti prea putin interesati de chestiile astea dupa cum se vede, si nu e doar parerea mea.. o stiu si eu o stiti si voi!! Sau probabil eu sunt de vina ca nu m-am nascut vreun clarvazator, cu puteri de a vedea in viitor ca daca am eu range maxim la pickup si in tarcul ala apar sorcererii aproape de iesire, sunt omorati de cei din party, pica zen acolo caracterul meu se duce sa il ia dupa care pica si vreun mob iesit din tarcul de bk, pica iarasi zen caracterul il ia si in tarcul de bk sincer...cred ca numai zen pica deci logic s-a dus usor usor pana acolo. Oricum am vazut si in alt post oick cum ai dat exemplu treaba asta, bineinteles intr-un mod ironic si neincrezator pt ca esti prea obosit, plictisit, ocupat, MARE MAGNAT si LIMITAT sa probezi macar inainte sa tot comentezi in modul asta tipic tie (din nou o spun, din: FILME AMERICANE DE ADOLESCENTI). Nici macar nu m-am mai sinchisit sa va raspund pana acum cand am primit screenshot-urile de la Ciob (a avut o probl de sanatate se pare si a fost in spital pana azi) pentru ca mi-am dat seama imediat din raspunsul tau cum o sa stea lucrurile...

    Si inca ceva, omul a postat doua screenshot-uri din aceeasi ora, minut, secunda. Daca un player intra doar sa vada cine e prin tarc aiurea, pierdere de timp sau mai are un caracter BK si sa vada daca are rost sa il aduca.... etc. si intrand acolo da un spell din greseala intr-un mob sau doi,trei... - lor cati or fi din folosirea unei vraji o data si pleaca dar se gaseste un individ ca majoritatea ii face un print si il posteaza, voi pe bune dati ban pe 1 print cu 1 spell dat? Pai atunci interziceti complet intrarea in tarcurile alea nu doar folosirea spell-urilor, dar stai atunci cu atat mai mult ar fi nevoie sa instiintati userii ca le pot ajunge caracterele aiurea acolo...ca sa vezi ce chestie =))

    SI DA, SCRIU MULT, CUM VREAU, CAND VREAU SI STAU NUMAI IN CASA SI NU AM PRIETENI SI SUNT NOOB SI N-AM RR-URI MULTE SI CE MAI VRETI VOI... VA APROB DE PE ACUM CA MI SE RUPE DE CE CREDETI VOI NISTE NEICANIMENI DAR NU VREAU SA FACETI VOI +1 IN POSTUL MEU.

    Cer pedepsirea lui FLOW pentru postare fara legatura cu subiectul si fara sa fie implicat direct.

    Cu asta am incheiat, puteti inchide topic... acum stiu exact cu cine am de-a face si cum trebuie mers mai departe.

    Hai o zi faina sa aveti si +2-3 neuroni daca se poate sa aveti, din suflet va doresc!

    15300563_1283238111747715_924386004_n.jpg

    15355962_1283238098414383_457915472_n.jpg

    15356829_1283238108414382_1719476925_n.jpg

    15416920_1283239615080898_1375032510_n.jpg

  2. Salut,

    Doresc reevaluare topicului 

    Am atasat un screenshot, singurul care il am momentan (primit de la Nykey) cu party la omega vizavi de tarkul pt bk, in care am fost toata ziua (si toata noaptea dinainte). Am lasat afk pe la 20:00 si am revenit in jur de ora 00:00, cand Ciob unul din membrii party-ului mi-a povestit ca la un mom dat a observat ca nu mai eram pe spot, s-a uitat la coord pe party si cand a venit dupa mine eram in tarc la bk culegeam banii. Deasemenea mi-a spus si ca i-a anuntat pe oamenii de pe spot ce s-a intamplat defapt, dar bineinteles pe serverul asta lumea isi lasa creierul, logica, bunul simt si tot ce e folositor, la intrare! A zis Ciob aseara ca a facut si cateva printscreen-uri, o sa mi le trimita sau sa le posteze el cand se trezeste...

    Chiar nu realizeaza nimeni ca eu nu aveam ce cauta altfel in tarcul ala? M-am dus la level sau what? Am 2 rr fratilor, la mobii aia le fac dmg 180, deja fiind intr-un PP la spotul de peste drum ma gandeam eu ca fac xp mai bine in tarcul ala, cu 2-3-5 bk pe langa mine care dau dmg 50-60K+ WTF ?!?!?!

    M-as fi asteptat ca macar adminul, daca nu si playerul inainte de a posta sa faca un search mic sa vada "ia ma cine e asta si ce face el acolo intre mobii aia?". Poate pt player e optionala treaba asta cu verificatul inaintea postarii (desii ma intreb, CUM DRACU NU TI-A RIDICAT SEMNE DE INTREBARE CA DADEAM DE 200 DE ORI INTR-UN MOB CA SA MOARA?) dar pt admin, ca sa ia totusi o hotarare logica, bazata pe realitate, era obligatoriu sa faca toate verificarile posibile pt asta, nu sa dam ban cum semneaza primarii nostri actele, ca vedeti ce bine merge ^^^

    De ce dati ban atat de simplu si repede la playeri mai mici/mai noi/mai nu foarte prieteni cu adminii sau mai marii serverului, iar altii cu probleme grave facute ingame si probleme dezastroase de caracter li se falfaie staffurile si swordurile prin joc.  Poate din momentul postarii si pana la banare ar trebuii sa exista o mica perioada de timp (nu stiu gen 24 de ore sau in functie de gravitatea faptelor fiecaruia) in care cel invinuit sa aibe timp sa verifice forumul, sa se vada postat si sa poata sa isi sustina nevinovatia daca este cazul, asa banati direct...chiar daca se dovedeste ca banul a fost nemeritat caracterul blocat tot BLOCAT ramane pana la rezolvare, iar eu in cazul de fata pierd party stabil, timp ingame/offgame, timp care l-am mai pierdut jucand pana acum, timp care nu mi-l dau nici alti playeri nici adminii inapoi, intelegeti ideea? Da este un joc, sunt perfect constient de asta si il tratez ca atare dar cand jocul necesita totusi atata implicare pt a fi online, pazit de spot, QQQ cand esti mic, etc. atunci apar reactii de genul... asa ca avocatii abtineti-va si lasati-mi postul si parerile pt mine si cei implicati, daca aveti sfaturi sau orice de zis am mesagerie privata (ca si voi).

    Inca o chestie, in party eram si cu TeOmor care e pr cu mine si in afara jocului si care a avut ban pt asa ceva nu de mult...deci cunosc povestea foarte bine si regula destul incat sa nu fiu atat de ratat sa o fac intentionat la ora aia si cu atatia BK in tarc.

    Si ultima, si cea mai importanta este ca dupa ce am aflat de la Ciob ca mi-a disparut asa caracterul am facut niste cautari, m-am interesat ce s-a intamplat si singura varianta la care am ajuns este MU Helper. Eu il aveam pornit sa imi stranga zen ca nu mai aveam pt post, range-ul la maxim si el s-a dus usor usor pe firul banilor pana acolo, unde a ramas la cules ca pica zen in prostie acolo. Eu unul sunt un player nou pe srv asta, joc de 1 luna aprox. si nu am mai jucat MU de 10+ si as fi avut nevoie ca porcariile astea sa le gasesc undeva pe site-ul serverului sau pe forum undeva mai la vedere nu moarte printr-un thread de acum 14 ani.... un tutorial cum se seteaza corect MU Helper asta ca se pare ca poate face mare deranj, anumite probleme des intalnite si cum pot fi evitate, un regulament care sa depaseasca totusi 1 fraza, asta nu inseamna regulament strict inseamna regulament explicat si expus in intregime. O sa veniti sa spuneti ca nu aveti timp si de astea, ca sunteti si voi oameni si aveti vietile voastre, ok dar NU va tine nimeni cu forta in functia de admin/mod/tech/ce-o mai fi... lasati loc la altii mai dornici si cu mai mult timp dar voi si parlamentarii........

    Oricum probabil aventura mea pe srv asta s-a incheiat, prematur dar asta e si sper sa ma urmezi TOTI daca se poate...sa va jucati doar adminii si 2-3 disperati sa dea ban altora, sa va banati intre voi, sa faceti eventuri cu ss intre voi.... dupa ce ca sunt atatea bug-uri in joc, se fac scamuri monumentale (cu ajutoare de la admini chiar) si se da ban poate la nici 50% din cei vinovati, forumul e harcea-parcea abia reusesti sa iti dai seama ce si cum, si mai sunt multe neajunsuri... tot a da ban cu viteza luminii conteaza pentru voi, de parca daca omul e vinovat si ii dai ban la 24 de ore dupa postare nu mai echivaleaza cu 24 de ore imediat de la postare?!?!

    Oricum voi posta si screen-urile de la Ciob si cer scoaterea banului si despagubirile pentr 12 ore de ban aiurea, nefondat...ba dimpotriva luat datorita unui soft inclus in joc si a lipsei de informatii despre acesta si setarile sale pe pagina oficiala a serverului. Multumesc (NOT) ca existati

    WIKIPEDIA:

    Omul (Homo sapiens sau Homo sapiens sapiens) este unicul membru existent din clada Hominini, o ramură a familiei Hominidae caracterizată prin postura verticală și locomoțiebipedă; dexteritate manuală și utilizare avansată a uneltelor; și în general posesori ai celui mai complex creier și structură a organizării societății.[3][4] Biologii consideră că toți oamenii de azi sunt membri ai aceleiași subspecii numite Homo sapiens sapiens. Generic, oamenii sunt denumiți „rasa umană” sau „omenirea”, iar membrii săi sunt cunoscuți ca „oameni” sau „ființe umane”

    Screen(12_05-13_19)-0008.jpg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...