Jump to content

FaraNume

Inactive
  • Posts

    193
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by FaraNume

  1. 3 minutes ago, AngeL said:

    Dat fiind faptul că ai luat datele respective dintr-un topic public, ți-am revocat warnul. Am să te rog ca pe viitor să nu mai instigi și să postezi cât mai regulamentar pe ariile acestei comunități. 

    Cu altceva te mai pot ajuta?

    Multumesc, asta e tot. O zi cat mai placuta iti doresc :)

  2. Buna,

    Datele respective au fost facute publice de catre haif. Se subintelege ca fiind publice, pot fi folosite de oricine , in acelasi scop pentru care au si fost facute publice. Omul a intrebat, eu am raspuns.

    Cat despre titlu, se potriveste cu atitudinea celui ce mi-a dat warn.

     

    Multumesc .

    • Upvote 1
  3. 29 minutes ago, neexxx said:

    Avand in vedere faptul ca in plangerea aceasta nu s-a acordat suspend pentru vanzare de caractere , nu pot decat sa inteleg ca putem sa vindem caracterele / itemele din joc pe bani reali . Gresesc cumva?

     

    Da. In primul rand gresesti ca in loc sa te bucuri de jocul asta, stai ca babele alea de la sat in fata portii si-ti bati capul cu problemele altora.

    In al 2lea rand, din moment ce nu s-a luat nicio decizie "favorabila tie" in acel post, inseamna ca s-a constatat ca asa ceva nu a existat.

    In al 3lea rand, mi se rupe puloverul de amandoi, nu sunt implicat in niciun fel, insa tu esti un plictisit ce nu are altceva mai bun de facut decat sa zgarme cacatul .

    Si in ultimul rand, ai gresit sectiunea, in rest ...cam nimic de zis, esti fix cum demonstrezi.

     

     

    • Upvote 4
    • Downvote 3
  4. Va bucurati cand glontele lua ss , acum cand sunteti in locul lui, e trist nu? 

    Am mai zis-o si o repet, v-ati obisnuit sa jigniti (pt jigniri minore nu se da suspend), aici e greseala staffului ca s-a permis folosirea jignirilor minore.

    Doar parerea mea ;)


    Ms de waaaarn :*

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  5. 5 hours ago, Tania said:

    Ce suspend? Sunteti off-topic toti. pe beats l-a mancat sa exagereze ceva ce nici macar nu il priveste. Nu mai stiti cum sa faceti rau, deci hai sa spam-uim cu posturi aiurea si irelevante. Mai abtine-ti-va. Cand cineva isi permite sa ma numeasca taran, si eu imi permit sa-i cer lu' ma-sa banii inapoi! Nu vad nici un fel de limbaj colorat!

    Exista o diferenta intre jigniri minore (cu toate ca taran defapt nu este jignire, este o catalogare) si ceea ce ai facut tu (josnit dealtfel). Oricum ai da-o , esti constient ca iei suspend si ma bucur pt asta. Ne jignim intre noi, desi nu ar trebui...dar neamurile ce legatura au cu un MMORPG? 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  6. 8 hours ago, Tania said:

    Aveam pretentii mai mari de la tine, m-am inselat amarnic aparent! Din nou, repet... nu iti este adresat tie nimic! Iar daca iti e atat de scarba, educa-ti colegii de guild, in primul rand!

    Colegii au bunul simt de a pastra limbajul colorat pentru ei, spre deosebire de tine , care de nervi c-ai stat o saptamana la ml degeaba (impropriu spus stat, ca ai stricat pavelele in safe zone) te-ai gasit sa te iei de mama cuiva. Stapaneste-ti suspendul cu demintate, asa cum si eu imi stapanesc urmatorul warn :D

    P.S. din ce observ, acel limbaj imi era adresat (eu eram pe voltah), deci multumiri anticipate pentru lipsa warnului .

    • Upvote 6
    • Downvote 3
  7. 5 hours ago, Kitte said:

    Va rog sa va pastrati opiniile cu privire la alti useri pentru voi si sa incetati cu spamul. 

    Si cam cat sa ne mai pastram opiniile astea , avand in vedere ca, dupa ce ca deja ne-am apucat sa-i facem cruce de piatra serverului , se mai gaseste si cate un oripilat de genul asta sa ajute? 

    Inteleg ca va doare putin spre deloc despre server, asa a fost din 2002 de cand joc aici, insa, poate intr-un final o sa intelegeti ca , noi , prostii care inca mai jucam aici  , incercam sa facem ceva.

    Concluzionand , in asteptarea unui raspuns tipic tie @Kitte (btw le cunosc cam pe toate in 15 ani ) , in loc sa ne ingraditi noua libera exprimare, preferam sa faceti ceva constructiv pentru server.
    Cu multumirile de rigoare pentru orice va urma postului meu , va urez un Paste Fericit!

    • Upvote 4
  8. 10 minutes ago, klingon said:

    Redutz..asteptam decizia moderatorilor asa zic eu..dar nu cred ca era cazul sa ma jignesti

    cer moderatorilor  sa i se ia in vedere Limbajul pe topic si sa fie atentionat sau pedepsit dupa legile linkmaniei..

    PS Redutz cand mi-o fi mie frica de tine sau Tarkan ..sa luati o bordura in gura ar fi o noutate\

     

    astept cu nerabdare..decizia moderatorilor..

    daca se intarzie....e ceva clar..

     

    Tu esti prost si cand dormi? Imi dau seama ce oripilat ai fost datorita limbajului trivial folosit de mapa.Oripilatule , i se rupe puloveru` ca ia ss, tu tot satisfacut de palma ramai .

     

     

    Da,da stiu , warn suspend, ban, block. Mi-l asum .

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...