Jump to content

GodOfSun

Inactive
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GodOfSun

  1. Cu tot respectul , reclama era daca scria addicted.ro .com  sau cum o fi , facand referinta directa la site , daca spune addicted 97d ce reclama e ? Sincer mi se pare penibil ce faceti aici ... auzi tu , 40 de zile suspend pentru "hala addicted 97d" Doamne fereste ... l.a suparat pe vreunu din empire cu care va nepotiti ? Ca vad ca in ultimu timp cam asa faceti , ban cu 5-6 min inainte de cs si altele ... cautati definitia reclamei si dupa acuzati de reclama la alt server.etc. voi nici macar nu stiti sau nu intelegeti ce.I aia reclama ! Si daca voia sa faca reclama zicea haideti pe addicted sau scria direct site.ul ... o decizie PENIBILA RUSINE!

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. "Pentru a începe preluarea unui spot trebuie să faceți printuri cu pointerul mouse-ului fiecărui caracter de pe spotul respectiv, astfel încât să fie vizibil numele celui căruia i se face poza" te rog argumenteaza.ti decizia in corcondanta cu regamentu ! Si.te rog eu nu ma lua cu "nu esti implicat , nu te baga" da.mi 10 warnuri , dar argumenteaza.ti decizia ! S.a schimbat regulamentul si eu nu stiu ? Pai voi faceti regulamentu si tot voi va abateti de la el ? V.a rugat dealde boddom si insane sa le dati ban ca urmeaza cs.ul este ? PE NI.BIL!

  3. @Tania in regulament domnule avocat scrie ca preluarea este valabila daca se vede clar numele , inainte sa comentezi in necunostinta de cauza informeaza.te!

    @Diamond adica ce vrei sa spui domnu Diamond ? Ca nu trebuie sa aiba print cu char TarkanRF ca ce ? Se subintelege ca este acolo ? Scuza.ma dar astea sunt nepotisme ! Ce inseamna asta ? Nu am pierdut eu tarkul , dar sunt colegii de guilda si asta este o nedreptate ! Cum poti tu sa declari ca este corecta preluarea cand nu exista poza cu TarkanRF? Spune.mi si mie te rog ? Ne abatem de la reguli cand vrem asa? 

    • Upvote 1
  4. Care este al 4-lea @Diamond? Vad spyhunteru,icescream si statica , al 4 unde e ? Este un print in care nu se vede numele din cauza mesajului de print ! Eu stiu ca in regulament scrie ca trebuie sa ai pointeru.l pe character si sa se vada clar numele , pai ne luam dupa reguli sau nu ? Arata.mi si mie poza cu al 4-lea de pe spot cu numele in clar si atunci pot confirma ca este corecta preluarea !

    Si poza cu rf.ul de pe spot domnu @Diamond ? Eu vad un rf pe spot , unde este poza cu pointerul pe el ? 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. si ma intrebi dece te fac handicapata... cum sa iei ss pentru cuvantul "handicapat" care nu este injuratura ? inseamna om cu dizabilitate ! vad ca tu esti needucaata , termina-ti liceul si dupa vorbeste cu mine te rog ! hai bft

  6. in primul rand "draguta" , hai sa trecem rapid prin o lectie de limba romana doresti ? Nu conteaza defapt , cuvantul "handicapat" inseamna om cu dizabilitati/probleme (mintale cum sunt in cazul tau ) etc intelegi dumneata ? e , eu te consider handicapata , n-am ce sa fac ... semnalizezi prea tare !!!! , plus de asta nu e jignire de ss , dupa cum vezi nu se ia ss pentru chestii "minore" asa ca lasa-ti vanatoarea aia de nesimtita , vrei sa iau ban maine la cs este? poate vorbesti si cu un tovaras admin sa-mi dea la 4-5 ziua ? aaa? ce zici? Stiuu ca te tenteaza ... vai de voi ...

    • Upvote 2
    • Downvote 2
  7. mie mi-a cerut 500 wc , fiind din g , i-am zis ca am decat 130 si i-am dat . S-a facut disparut dupa . A fost hackuit cred contul buceaga ... daca se poate afla ip-ul de pe care s-a intrat sa i se dea 99 ar fi nemaipomenit

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...