Jump to content

Domnu Ispas

Inactive
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Domnu Ispas

  1. Hai sa-ti explic si eu, nu mi se pare deloc lipsit de bun simt sa intreb de aceea perioada a lunii(mi se pare mai mult decat plauzibil), sau sa spun ca ce face ea aici e mai mult decat nesimtire, In masura in care sunt banat fara a fi instiintat pentru ce. Parerea asta mi-o mentin orice si oricat ati incerca voi sa va scuzati. 

    Nu vedeti ca voi imi enumerati  'infractiuni' comise de mine, DUPA acordarea suspendului ?? Adica eu va intreb de ce am luat si voi imi raspundeti ca am luat pentru că m-am comportat urat DUPA ce am luat ?:))) gen voi stiati dinainte ca ma voi comporta asa si mi-ati dat preventiv, sau cum ?

    Dupa saptamani de munca vad ca a fost cineva in sfarsit in stare sa inteleaga ce tot intreb eu aici si sa si acorde un raspuns partial valabil, si multumesc pentru asta.

    Just, nustiu ce scuipat vezi tu, dealtfel nustiu nici ce cerut de ajutor vezi tu, or fi in capul tau.

    Daca voi va permiteti sa spuneti lucruri de genul 'in cazul tau nesimtirea nu e o jignire, e un adevar' , atunci nustiu de ce nu ne-am permite si noi sa avem public aceleasi pareri despre voi. Sau stiu de ce.., pentru ca nu suportati adevarul unii dintre voi.

  2. Ati ajuns cumva la concluzia ca aveti serveru prea plin si nu stiti cum sa scapati de playeri ? 

    Raspundeti-mi naiba la intrebare daca topicul tot stiti sa-l inchideti cu clasicul vostru raspuns "atitudinea" sau "comportamentul". 

    Cum puteti sa aveti asteptarea la un comportament decent cand voi asa tratati situatiile de genul ???

    Am intrebat simplu ca bunaziua , care a fost raspunsul meu deranjant ? Repet, cum ganditi voi ca nu se va mai repeta o greseala daca nici nu vreti sa spuneti care e asta ?Iar trebuie dat cu zarul ca sa ne dam seama ce am gresit sau ce nu v-a mai convenit voua de data asta ? Aici sunt doar doua variante , ori nu stiti nici voi cum am mai si spus, si doar va aparati orbeste colegu, ori vreti sa mai scapati de niste playeri, sa ramaneti doar cu pupincuristii care va plac. Intr-un fel sau altul o sa reusiti se pare, pacat ca nu aveti si demnitatea de a o recunoaste.

    Repet, trebuia folosita fraza 'domnul admin' in loc de 'admin' ?? Sau pur si simplu nu trebuie sa te adresezi adminului, tu ca player de rand ? Intr-o saptamana sau chiar mai mult n-ati fost in stare sa dati un raspuns simplu cu un amarat de motiv daca exista.

    Kitte, cred ca la tine șade raspunsul, vad ca in alte plangeri ale tale erai prima care sarea cu raspunsul si cu inchisul topicului, pe asta l-ai scapat?:)) Lumineaza-ma si pe mine care a fost faza. Era acea perioada a lunii ?

    Referitor la raspunsul lui Tocanita (la fel de egal cu 0 ca toate raspunsurile ) imi place cum doar pe mine m-ai vazut din acel topic, ca m-am bagat unde nu era plangerea mea :))

    Si imi mai place cum te legi si de faza cu contul clona, dar stii ca contul l-am facut exact din acest motiv ? Anume ca am luat ban si n-am stiut de ce ? Probabil stiai dar asa e cand n-ai de ce sa te legi dar trebuie sa ai ultimul raspuns ca deh, esti bossu.. Bagi acolo de umplutura ca parlamentarii

  3. Cu ce atitudine ? Faptu ca intreb pentru ce am luat, tu o consideri atitudine ..? Astea sunt scuzele voastre peste tot, la toate reclamatiile 'cu atitudinea asta ti-ai meritat-o' . Cine e curios, sa se uite la alte cateva topicuri de aici sa vada de cate ori e mentionat cuvantu 'atitudine' din partea staffului

    Hai sa iti explic ceva, desi tare banuiesc ca stii deja. Cand apesi pe butonul 'acknowledged' (nu ca ar fi apasat cineva vreodata pe el din propria initiativa dar nu te lasa site-ul sa faci nimic daca nu apesi), ce crezi tu ca se intampla ? Ar trebui sa stii deja, dispare si atat, repet nu am fost instiintat de motivul pentru care am luat, era mentionat doar topicul cu pricina, ce mi-ai spus si tu, deci practic raspunsul tau e absolut egal cu 0, iti sustii colegul, probabil habar nu ai pentru ce o fi dat, si aia e dai si acuza de comportament si atitudine , eventual mai si mira-te de unde vine :)) (exceptand cazul in care nu faci diferenta dintre "reply-ul de aici" si "reply-ul acesta"  ,caz in care imi spui si ti-o explic)

    Nu 'i-am scris' nimanui pentru ca daca ii scriam nu mai spuneam aici ca nu pot da mesaje.

    Am intrat acum ca aud de la tine si inca o surpriza, vad note : 'limbaj versus staff'

    What ? Singura referinta din topic la adresa staffului a fost 'admin sa nu uiti de warn-u pe care l-ai promis' (referitor la un avocat bagareț care il avea deja promis din partea adminului/moderatorului care modera plangerea, altul decat kitte, nici nu stiu de unde pana unde s-a trezit acolo sau s-a simtit ca as fi vorbit cu ea)

    what ??? Serios kitte asta te-a declanast pe tine ? A fost din cauza ca am zis 'admin' in loc de domnul/doamna admin ? Sa ca am avut tupeul sa vorbesc la persoana a 2a , 'sa nu uiti' ??

    Ai zis sa faci o glumitza sa-mi dai mie in loc de cui ar fi meritat, pentru ca am avut tupeul sa va reamintesc ceea ce tot voi ati promis ?:)) 

     Sa ghicesc unpic, nici tie nu ti-a placut atitudinea, nu ? 

    Hai mă veniti si voi cu ceva mai plauzibil

  4. Vreau si  eu sa stiu in primul rand de la ce, iar in al doilea cum este posibil sa iau suspend pe forum fara sa fiu anuntat din ce cauza ?? 

    Kitte pentru ce faci tu pe aici, nesimtire este un termen asa de indepartat ca nici nu l-as folosi daca as sti ca suporti sa auzi adevarul despre tine, atat tu cat si ceilalti. Am intrebat si eu foarte simplu in postarea lui dodi pentru ce am primit, cum am mentionat si acolo tocmai ca sa nu deschid inca un topic, sa-mi stergi postarea vad ca inca n-ai uitat, dar sa dai un raspuns ai zis ca lasa.. by the way sper ca ai obserrvat ca mi-a dat cineva quote acolo in topic si tot mi-a ramas postarea :) gen nu prea ti-a iesit schema.

    Inca 2 chestii : 1. Care este logica de mi-ai blocat si mesajele private incat sa nu pot nici macar sa intreb un membru al stafului ce s-a intamplat ? Ai zis ca trec alea 6 zile si uit ? Nu toata lumea e ca tine.

    2. Sunt curios in ce fel te-a dus capul ca nu se va mai repeta greseala mea, in masura in care eu nici nu sunt anuntat care a fost aceaa ......

  5. Ma da ce esti tu, un fel de avocatu poporului ? Oricum la cat ai mintit sa fii sigur ca nu se mai uita nici dracu in gura ta :)) Chiar daca m-as gandi sa retrag, cand te vad ca vrei si tu asta chiar nu pot..:)) Admin sa nu uiti de warnu pe care l-ai promis. 

    Repet nustiu cum numai voua vi se intampla tot felu de probleme iesite din comun :)) eu n-am intalnit asta de cand joc aproape de la inceput de db. @cel cu problema : poti incerca sa pui 1 in loc de 0, ca nu este vorba de minute.

     

  6. salut helperul merge foarte bine nu are probleme, problema nu este de la range, este de la timpul prea mare pe care l-ai pus la return to original position. Ca chiar si cu range 1 la ridicat de pe jos daca nu ai return o sa se plimbe cate putin cate putin si tot ajunge in alte parti.

  7. Si atunci de ce mai pui intrebarea daca tot tu iti raspunzi la ea ? Nu exista helper stricat nustiu cum numai voua vi se 'strica' toate :)) e prost setat in cel mai rau caz 

    nu e problema mea ca nu și l-a setat, e foarte simplu doar de bifat o casutza, asa cum s-a descurcat sa-si bage skilluri si ce sa adune de pe jos, tot asa putea s-o bifeze si paia daca il ducea capu putin

  8. Spoiler

    Screen(03_28-22_23)-0009.thumb.jpg.e3b55a3b73e2eed77f36b99737bc5482.jpg

    @Defiance pai ce diferenta e contul de pe care e facuta ? unde consideri tu ca e loc de interpretare sau de ce nu poti fi sigur ? Nu se vede destul de clar ca respectivu era inca acolo pe spot din cauza ca e de pe alt char sau care e faza .... ? In printu 0009 de pe bonkers tocmai plecase , print facut la 22:23 , la mai mult de 20 de minute de cand am inceput sa atentionez, cum poti sa vii si sa zici ca nu se vede clar daca a stationat sau n u mai mult de 5 minute....??

  9. am 5 poze la preluare pentru ca trebuie una cu cine e pe spot cand incepi preluarea, 3 pentru fiecare intrebare, si una la sfarsit sa dovedesc ca n-ai raspuns la intrebari, ce nu-ti mai da iar la calcul ca nu inteleg ? :)) 

    erai on cand am dat take, insa din pacate ce nu intelegi e ca in momentu ala deja pierdusei dreptu asupra spotului, ca te preluasem clasic, take este pentru eliberarea spotului in arena, nu tine loc de preluare. 

    alte intrebari / nedumeriri ?

  10. Atatea cuvinte la un loc te-au obosit nu ?:) atunci lasa nu te forța ca faci doamne fereste vreun atac cerebral.

    Eu oficial renunt din a incerca sa mai raționalizez cu tine ca nu vad sa fi facut niciun progres de dimineata si pana acu. 

    Toata lumea poate sa faca pe prostu.. Dar cine poate sa-l faca pe prostu sa inteleaga...? Asa ca o ceva de stiut in viata, nu te grabi sa te victimizezi iar.

  11. @Frostwolf Verificare la loguri copile, stii ce-s alea ? Se poate vedea foarte usor daca ai dreptate sau nu dar nustiu de ce nu vor sa verifice, probabil nu vor sa-ti dea ss sa te lasi de joc :)) intr-un caz real ar fi existat consecinte pentru minciunile pe care le debitezi, insa aici e cum are fiecare chef...

    S-a vazut ca minti cand ai inceput prin a vorbi despre teroristul la persoana a3a de parca nu erai tu, s-a vazut ca minti cand ai incercat sa te folosesti de confuzia cu teroristu/teroristul / se vede ca minti in continuare cum poti sa sustii ca am venit si am scris preluat cand mai devreme sustineai ca am pus intrebarile in trecere... pai ne hotaram si noi ori le-am pus in trecere ori am venit direct cu preluat...? Oricum tot aceleasi aberatii mincinoase debitezi..

    revin cu printuri ca nu-s la pc

  12. @DefianceNu inteleg ce inseamna ca nu dai ss ca a stationat un minut peste cele 5, dar cate ar trebui, 10 peste cele 5 ?  Acu observ ca imi lipsesc intradevar 5 secunde, nu-i problema trebuie sa mai am si alte poze ca a stat juma de ora pe spot, dar raspunde-mi sa stiu ca nu caut degeaba ce ai vrut sa zici cu fraza de mai sus ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...