Jump to content

Kewin.

Forumist
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kewin.

  1. Nu inteleg ce rost mai are sa faceti cerere de reevaluare, cand stiti prea bine ca le folositi, voi chiar credeti ca ,nu au dovezi, daca lui rox0r ii s-a spus ca nu e nevoie de dovezi?

    "A fost un bug" - da, unul care trece prin pereti, mai si nimeresti adversarul in oricare loc ai tras. Bug nu? Sau ceva desincronizare intre tine si smoker? Cand o sa incepeti sa intelegeti ca nimeni nu e sanctionat fara motiv?

    Pe langa wall, cum spune Ovidiu, mai e si Silent Aimbot sau s0b, voi chiar incercati sa ii luati de prosti? Va mai si victimizati, poti sa explici "acest mic bug?" eu nu cred. Sa nu incepeti cu "ce legatura ai tu?" Pentru ca am legatura, atat eu cat si toti ceilalti mafioti, impotriva carora ai jucat.  Poate asa ne trezim si intelegem ca nu toti dorm. Salve.

  2. Nick: Kewin.
    Ip:  31.16.249.238
    Data si ora primirii sanctiunii: 2017-02-02 23:06:56
    Sanctiune primita de la: Lazoe
    Motivul reevaluarii: Am inteles, banul de pe Kewin. nu aveti de gand sa il scoateti, se poate macar sa primesc unban pe IP? Pe langa mine mai joaca si fratemiu (n.r. Hive.) de pe acest IP si consider ca nu este corect fata de el. Repet inca o data, ca tot ce s-a intamplat a fost involuntar. 
    Link catre reclamatie: -

  3. Pana la urma, cred ca era indiferent, chiar daca dadeam doar nume, tot acolo se ajungea, tot reclama era considerata, insa cum ti-am zis, nu le-am sugerat sa incerce serverul, le-am sugerat sa intre pe website si sa vada update-ul si totul a fost comparativ cu update-ul facut pe Linkmania. Mie sincer imi para ciudat faptul ca l-am nominalizat, insa cum am precizat, totul a fost involuntar.

  4. Nick: Kewin.
    Ip: 31.16.249.238
    Data si ora primirii sanctiunii: 2017-02-02 23:06:56
    Sanctiune primita de la: LaZoE
    Motivul reevaluarii:  Sunt constient de motivul banului, sunt constient ca poate nu trebuia sa discut asa ceva pe [/f]. Insa am scris aceea "reclama" neintentionat, pur si simplu discutam cu alti doi membri din factiune, despre server si despre update-urile recente. Am dat acel web din greseala, am comparat linkmania celuluilalt server. Sper ca si voi la randul vostru constientizati ca, daca aveam de gand sa fac reclama la un server, o faceam la inceput cand aveam nivel 1 si nu era membrul unei factiuni si ca puteam merge la CNN si puteam da [/ad] sau puteam face spam prin mapa. Insa chiar nu am avut niciun motiv sa fac reclama acelui server, mai ales acum, cand am o functie importanta in mafie. Repet, stiu ce am spus, insa va asigur ca a fost neintentionat. Acum, pentru final, va multumesc pentru timpul acordat, sper sa primesc un raspuns pozitiv, pentru a continua amintirile placute alaturi de La Cosa Nostra, Hashsmk, Need, Smoker, scb, Calin si lista e lunga. Salve. #RememberKewin.
    Link catre reclamatie: Nu exista o reclamatie.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...