Jump to content

Escobar

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Escobar

  1. Era vorba ca in week end bagati armurile si armele cu socket , va multumim pentru seriozitate si pentru atentia depusa . 

    Eu am incetat sa mai joc (nu asta fiind motivul in totalitate), dar vreau sa subliniez lipsa voastra de interes... Asta e ultimul meu post pe forumul linkmania, trezitiva pana nu raman 50 playeri pe server.

  2. Buna seara / dimineata ! In urma celor întâmplate , între orele "02 - 04" tot Party-ul meu a fost picat in special toți care au venit la "furat tark" , adică cei din scream !
    Bun , srv a picat la 02 fix , iar eu m-am relogat la 02 : 08 : 50 (vezi poza jos) dar in același timp s-a relogat si o elfa MamaOmida care nu are niciun print ! Apoi a inceput distracția celor din scream care au venit cu un print la 02 : 08 : 53 ! Adică 3 secunde dupa ! Dacă aceasta elfa din printul meu are un print mai rpd de 02 : 08 : 50 cu toate ca ma pot vedea eu in print (Escobar) ! Rog un admin urgent sa ia o decizie sa vedem care plec de aici si care rămâne !

    Noi putem pune si poza din ziua mare cu tarku fire sa vedeți a cui a fost tarku inainte de rr la srv !

    @oick  @Kitte  @Lancelot  @Polestar @Miraj @Batusai  

    POZA SPOT REC.jpg

  3. 1 hour ago, Nebunul said:

    Pentru ce mai arati regula aia cu bun simt si fairplay? Cand mie mi-au inchis topicul ca mi-au dat pk la invazie. Acolo nu era fairplay? Ah ma scuzi era vorba de guilda scream si la ei nu se aplica fairplay-ul. 

    Ce scream visezi ma ? Esti lovit ?

  4. Da ai dreptate... 

     

    Țarcurile care au intrarea la coordonatele 192 / 75 (Arena 2) ; 61/75 (Arena 1) vor fi disponibile DOAR pentru BK (twist și stab), MG (twist). Party în acest țarc este interzis.

    Si totusi ... Cum ramane cu SM si RF? 

     

    Este suficient un screenshot cu un ELF/RF/MG/SUMMONER/SM folosind vrăji în oricare dintre țarcurile de BK

     

  5. Dap una simpla e 400 , una cu luck +0 este 2.5-3k si acum calculeaza cam cat ar fi una la +15 , considerand ca e ceva ce probabil nu schimbi pana la final db. Asa ca numai postati daca sunteti paraleli. UP

  6. In contextul in care s`au bagat toti haterii in aceasta reevaluare , desi doar partile implicate aveau voie sa posteze aici , vin si eu cu un post : 

    Eram un tarc mai la dreapta si am vazut toata conversatia , partile vatamate in cauza (bless , alexuta) dupa ce ca stiau ca au fost afk si ca au fost preluati au avut si nesimtirea sa pretinda ca erau on , incercand sa`l induca in eroare pe kinezu cu tot felul de idiotenii : "nu cunosti regulamentul", "pleaca ma de aici" chiar il luasera si cu nu stationa :))) ... Kinezu chiar a incercat sa o scoata amiabil , eu ii postam direct , numai stateam de vorba la atata nesimtire. 

     

    In legatura cu preluarea , este 100 % corecta , banul este dat corect si pe merit. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...