Jump to content

Sky.

Inactive
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

    Never

Posts posted by Sky.

  1. Pentru că am jucat cu aim.. promit că nu am să mai folosesc asemenea mod pentru că nu e de bine . Și vă rog să mă iertati .. 

    @RobbiN Te rog frumos .. Iartă-mă de data aceasta . Da recunosc am greșit acum îmi reinstalez samp-ul si promit că voi fi mai cinstit pe parcur .Multumesc de întelegere ..

  2. Ok dacă voi credeți că ăla e aim . Treaba voastră . Mi-a plăcut să joc pe acest servăr . Chiar dacă se fac defavorizări și sunt admini vânători . Multumesc oricum . O seară plăctă în continuare . 

    Ok . Vreau să-mi cer scuze pentru că în acest video se pare că am aim . Nu vreau să vă contrazic .. Dar tin mult la acest server și nu vreau să se termine așa.. Vreau ca de data aceasta să fiu iertat .. Și sperăm să nu se mai întâmple . @RobbiN Vă rog frumos . Multumesc . @Sevraj ..

  3. - Nume: Sky.

    - De ce ai primit ban?: Deoarce Robin mi-a dat ban pentru că mă acuză de aim . 

    - Durata banului: Permanent 

    - Data si ora: 10.25.2016 ora: 7:15 

  4. Da întradevăr e la prima abatere . Mă scuzi că intervin dar şi eu am avut sa dat anunț pe /o . Şi n.am văzut .. a durat ceva timp . Şi ma tras Emerick la el . Ma rugat să il golesc . Si mi.a urat distractie placută in continuare . Chiar dacă nu am observat anuntul şi asa . Ma rugat frumos . Şi nici o sancțiune . 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...