Jump to content

ExTaZzZ

Inactive
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ExTaZzZ

  1. Frate odata ce nu stiti sa testati un aim nu mai da-ti ban aiurea, si la mine a fost la fel faza ca cica aim... De unde aim ? Eu am jucat odata si m-am invatat minte credeti ca il bagam si a 2 oara, frate fiti mai atenti ca dupa da-ti ban degeaba, se vede clar ca mai rateaza, chiar asta find ca rateaza chiar de multe ori . Imi asum warn.

  2. Cumetre asta intelegi tu printr-un aim ? Frate normal cand ii dadei slap era faza sa se duca tinta pe el sus in video tau se vede ca l-am omorat dupa ce a cazut jos . Si faza cu Alezander ai vazut tu sa sara tinta pe el sau sa sar frun glont in el . E clar ca nu am avut aim si mi-ati dat pe nedrept . Astept decizia cuiva : Si sa imi spuneti si voi daca am avut ca vad ca '' @Encrypted '' nu stie ce ala aim. @Sevraj @Ovidiu700 @EmeriCk @d4ni  @Athreyu @Zergyu . Va rog astept decizia cat mai repede.

  3. Nick: ExTaZz
    Ip: Dynamic
    Data si ora primirii sanctiunii: 04.12.16  16:13.
    Sanctiune primita de la: Encryped.
    Motivul reevaluarii: M-am trezit acum cu ban pentru aim. Aim ? WTF ? Ce aveti fratilor de la un timp da-ti ban asa aiurea.. cand sa fi folosit eu aim... wtf asa ceva nu se poate.
    Link catre reclamatie: -

     

    As dori sa vad toate dovezile CLARE unde eu sunt suspect pentru AIM. Multumesc

  4. Nick: AlexBike
    Ip:  109.166.136.39
    Data si ora primirii sanctiunii: 12.11.2016   17:36
    Sanctiune primita de la: Sevraj
    Motivul reevaluarii: Restrictie
    Link catre reclamatie -

    @Sevraj Am glumit cu faza aia pe Teamspeck3 baros , imi cer scuze daca te-am suparat dar nu am stiut ca o iei in serios, si am zis doar asa prin vorba ca un fel de gluma nu e ca si cum as ajunge eu fro la ea baros , imi cer scuze inca o data sper sa imi dai inca o sansa.

  5. 1 minute ago, smokeR said:

    N-am nevoie de juraminte, sau alte chestii de genul acesta, eu am nevoie sa imi spui de ce ti se duceau gloantele pe perete cand fugea nelson dupa cladiri? 

    Frate dadeam dupa el crezi ca cu mouse nu pot manevra tinta, si trageam eu dupa el daca fugea dupa alea normal ca stiam ca vine pe parte cealanta dar ok frate credeti ce vrei , Eu oricum nu aveam de ce sa mai joc cu aim ca m-am invatat minte din primu ban pe contu ala XAndreyX . Astept decizia Moderatorilor .

  6. Asa tu crezi ca as folosi de 2 ori aim, odata ce luasem ban pe XAndreyX crezi ca vroi-am sa pierd si contu asta pot sa jur pe ce vrei tu ca nu am folosit aim , daca foloseam aim recunosteam pur si simplu dar nu am ce sa recunosc pentru ca am jucat curat , si daca era sa am aim nu crezi si tu ca se duce toate gloantele in el ? Se vede clar ca mai si ratam adica nu se ducea toate pe pleyer deci era normal ca am jucat curat . Astept decizia unui Moderator : @Ovidiu700 @Athreyu @EmeriCk .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...