Jump to content

Gothyka

Inactive
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gothyka

  1. Buna ziua a doua oara cand fac plangere de genul mi s-a dat last hit la Golden pentru Wincoin eu cred ca asta e nesimtire curata, cum frate eu bat Dragonu 99 practic 100% si tu vii sa dai ultima lovitura sa iei Wincoin !!!

    Apropo am urcat pozele pe alt site ca nu merge sa le pun direct pe forum spune error -200 desi fisierele au 1.3 mb !!!!! 

    =>   https://ufile.io/f9514

  2. 2 minutes ago, Buzatu Paul said:

    Gothyka, ai poza facuta cu 3D'ul activat + zoom asta am incercat sa iti zic, daca vrei iti dau quote din regulament ca sa ne scapati de " post'urile " inutile. Chiar daca se vede ca nu poti lua bok de pe jos nici macar poza cu golden'ul nu ai, nici poza cand iti face ks. 

     

    Scuze ca ma bag cu " japca " dar citeste regulamentul mai bine inainte sa postezi ceva asemanator...

     

    P.S. Pacat ca nu se mai primeste nefondata, multi ar citi mai bine regulamentul inainte sa posteze !

    Am pus poza asa cum o am in Pc si am dat upload normal pe forum ce 3D 4D ma iei pe mine , mi-a dat last hit la dragon sa ia el el Wcoin si Goblin point ce dovada mai vrei sa-mi fac poza cand ma bat eu cu dragonul singur pe el nu il interesa Bok ci Wincoin ca astea sunt mai importante si nu stau sa ma cert cu tine ci astept raspunsul unui Administrator ciaw !

  3. Scuza-ma ca iti raspund dar cine se astepta ca sa dea last hit la Golden statea pe langa mine el nu ataca si la sfarsit a dat ultima lovitura sa i-a Wcoin apoi a plecat lejer si a lasat Bok-u tu nu vezi ca nu pot sa-l i-au de jos wtf nu v-a m-ai bagati aiurea in seama cu japca apropo !!! Si ce poze vezi cu zoom ca e facuta cu Print de pe tastatura lol !!!!!!!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...