Jump to content

Emma

Inactive
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Emma

  1. 1 hour ago, IncoloR said:

    Emma, nu e nimic personal, nici nu va stiu, sau auzit de voi..dar voi ati venit peste mine si m-ati postat. Am peste 50 de print-uri in astea 20 de min

    Rog pe cineva capabil sa raspunda, m-am saturat de atatea aberatii

     

    Eu zic să te abții de la formele de plural pentru că în afirmațiile tale chiar nu își au rostul

  2. 10 minutes ago, IncoloR said:

    Stationarea Interzia= Oprirea interzia, acum sincer nu cred ca a fost nevoie sa ii zic 20 de min sa nu mai stationezi, atata timp cat el imi dadea pk, defiecare data, neavand timp sa mai scriu nimic..imi pare rau, oricum va pot demonstra cu mai multe poze ca stationarea voastra a durat peste 20 de min, din credinta ca spotul e deja al vostru. Eu am fost postat, e dreptul meu sa ma apar. Succes

    Și dacă eu plec 10 minute și mă întorc și tu ai poză în minutul 1 respectiv 10 înseamnă că am staționat 10 minute? Țin minte că ți am spus și atunci, când mi ai menționat să nu mai staționez, că ies din țarc, nu mă bag în cearta voastră... Iei totul mult prea personal, părerea mea.. Deși nu mai spun nimic că iar mă iei cu "Taci din gură" și "Dispari mă"  

  3. Mă scuzați dar nu mă pricep și nu știu să dau edit :( Doream să fiu puțin și on topic :coocoo: Dacă tot se pune accent pe detalii... Nu trebuia să demonstreze că am staționat timp de 5 minute (având cursorul pe numele meu)? Am citit regulamentul dar nu prea am găsit ceva clar legat de staționare.. Repet, nu mă pricep, sunt femeie, dar poate mă lămuriți voi, dragi concetățeni ce scrieți cu galben în joc :lovebaloon:

  4.  :bubble-gum:Măi băieți, de ce ia toată lumea un simplu joc atât de serios? Ce trebuie să fac să îmi iau și eu ban permanent?  Că din câte văd la asta se rezumă totul. Care pe care baneaza și cât timp.. Toți plângeți dacă vă face unul tâmpit și în privat rupeți toate crucile, mamele și Dumnezeii ( îmi pare rău că nu utilizez tasta "print screen")... SPUNEȚI MI ȘI MIE VĂ ROG... Se dă un premiu real la jocul ăsta?  Sau ce Doamne iartă mă e cu competiția asta?

    P.S. Pentru faza cu banatul se face și la cerere pentru propriul caracter?  Că de înjurat nu vreau, de făcut pk nu pot... Mnah, I just came here for the fun :fo-hater:

    PACEA ÎN LUME:respekt:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...