Jump to content

Champion

LinkManiac
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Champion

  1. Fara xp si drop, pierdeți multi clienti, cine donează o face si pentru lucruri fara un avantaj concret, expanded valut, inventory ca la poe, iteme cu design diferit si similare cu altele fara $ si e suficient, măcar să se ajungă până acolo. 

  2. La 26.03.2019 la 13:47, Sly a spus:

    Întreabă-mă să-ți spun cât de tare-mi pasă de Linkmania. O să ne vedem când în loc de pin o să stea un cui de 15, deși, sincer să fiu, chiar mă bucur că HH-ul nu mai are pin.

    Știrbirea autorității a fost știrbită de către însuși neștirbirea neautorității în neautoritate autorității. De pildă: îi dai unui prost o jucărie, însă prostul nu face nimic creativ pe resuscitatul ăsta de forum (adică e și el un spunător-ocupator, nimic mai mult), în schimb are capacitatea intelectuală să-și grohăie frustrările de abuzat psihic pe pin-ul guildei HH. Am văzut că unii fac și pe eroii (uuuu, ce exaltare), însă e aceiași tipologie a vechilor bravade și sarcasme răsuflate din trecut, mestecate din vechile lor carii găunoase.

     

    Spor cu forumul. Cu ceilalți ne auzim/vedem pe Discord. 

     

     

    20190409_122437.jpg

  3. as face un spam caffe cu respect acum dar nu prea am dispozitia, pe scurt nu mai suntem prieteni ca in 2005 cu net in punga si ce mai era in punga, daca voi ati evoluat nu inseamna ca restul au ramas ca atunci

  4. Au o placere unii din staff sa dea vina pe jucatori cum au politicienii pe romani. Voi trebuia sa fiti primii care testeaza beta, stiti unde sa identificati problemele, voi culegeti laurii. Damian a raspuns la sesizarile pe care le-a primit. Daca nu prea aveti timp trebuia sa mai recrutati personal, chiar nu ar strica sa va mariti saff-ul cu cateva persoane care se pricep la joc. Eu am inteles ca sunt buguri, se vor rezolva, nu ma deranjeaza, trebuia anuntat la avizier si pentru cei care nu au timp sa citeasca nu stiu ce post din nu stiu ce subtopic. Jucatorilor daca nu le place shaorma voastra normal ca dau review negativ. 

  5. Ai început cu miezul, nu iti pasa de linkmania, mie imi pasa ba.. nu as mai fi scris, am jucat pe link de cand eram mic. Cand au apărut latrai pe aici i-am făcut sa plece cu coada intre picioare și încă mai sper ca oficialul va fi unul bun.

    • Upvote 1
    • LinkMania 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...