Jump to content

zgrumf

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zgrumf

  1.  E prima abatere, nu caut scandal de fel, nu caut circ ieftin si drame online, cum mama masii pt atat 5 zile. Intelegeam 2 zile nu aveam nimic de comentant atata timp cat am gresit, dar 5 mi se pare exagerat. Merci

  2. 18 minutes ago, shaquless said:

    Eu tot stau si ma uit in printuriile alea, si vad " iti fac reducere la femeia ta " . Nu vad nimic de familie, si  ce tot zici tu acolo. " Nu ne permitem glume de familie ", in primul rand ne permitem sa facem glume cu cine vrem, ca nu ne interzici tu. In al 2 lea rand, prietenul tau e un copil de 17 ani, care a fost crescut de " jeguriile din scream " si acum , ca l au dat afara plange ca un copil copac. Si in al 3 lea rand , tu te ai bagat in seama singur, daca nu vroiai sa fii atacat de nimeni trebuia sa stai in banca ta.  
     

    PS: Lor nu ar trebuii sa le dati ban pt vanatoare? Zic si eu , ca vad ca pentru orice chichita, se posteaza.
    PS pt tine zgrumf : Eu nu te cunosc, nu am de unde sa stiu daca ai prietena sau nu, dar in cazul in care Nu ai, de ce te ai simtii ofensat? Nu e nici o injuratura de familie sau jignire. Dar csf, n ai csf . Cand vrei ca cineva sa ia ss incerci orice metoda. Eu zic ca nu primesc ss, ca n-am de ce sa primesc. Dar tu , oboseala mika, ar trebuii sa iei pt vanatoare.

    Nu ma intereseaza cine si de ce ia ban, din partea mea sa nu luati nici unul, pe mine nu ma incalzeste cu nimic, poate nu am inteles eu faza cu "Femeia ta", in fine nu stau sa am discutii aiurea pe un motiv banal, cat despre Calutzul, nu are 17 ani si nu a fost crescut de jeguriile din scream, a stat cateva nopti on din cate stiu eu pt cei din stabilul lui, deci au crescut cu toti, cat despre vanatoare, nu vad unde`i vanatoare atata timp cat nu te am provocat sau am asteptat sa zici ceva sa te postez,din cate vezi postul nu`mi apartine, dar am zis sa intervin pt ca aveti gura mare in continuare in cea ce priveste poveste cu wc`oinul, faptul ca jessik nu a luat ss, fiind singurul care recunoaste cum se procedeaza si ii explica clar ce si cum sa faca mi se pare cea mai mare magarie si pt asta am sa comentez ori de cate ori o sa fie vorba de niste oameni pt care regulile si bunul simt nu au valoare. Seara buna in continuare. Nu mai intervin.

  3. 57 minutes ago, shaquless said:

    PS: Zgrumf , faza cu " femeia ta " e de fapt un vers din B.U.G Mafia. Deci, Epic fail x2?

    Mi se rupe ce vers e si din ce melodie e, atata timp cat eu nu ti am zis nimic de familie, femeie, prieteni etc. nu stiu cine esti tu de sa`ti permiti sa faci glume cu mine, atata timp cat voi aveti ceva cu Calutzul care imi e prieten si care a creat o "revolutie" pe server, nu ma bagati pe mine in problemele voastre. Rog pedepsirea acestui individ, nu ne permitem glume de familie.

  4. 33 minutes ago, Redutz Jr. said:

    După cate vad eu tu ii provoci la greu " sensibilule " .

     

    Faceți ce faceți și postati doar aberații . 

    Poate cu căluțul aveți ce aveți, dar cu mine ce avea? Am zis sa nu l postez sa fiu băiat, dar merita ban pt glumele de prost gust și limbajul fata de mine și "femeia mea".

  5. 1. nu era pt tine "ratat" atata timp cat nu stiam numele tau ca puteam sa ti`o zic direct pe pm.

    2. osul il meriti de pe pm.

    3. eram atent la cu totul altceva si am crezut ca esti acelasi gens

    4. nu te mai bag in seama .  O seara buna.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...