Jump to content

Dizzy

LinkManiac
  • Posts

    211
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dizzy

  1. Pai tocmai asta e, ca nu exista informatii "mult mai specifice". Ba chiar mai mult nu are nimic. Are doar o banuiala bazata pe tipul nostru de raspuns.

    I-am demonstrat clar (prin ss de pe whatsapp) ca atunci cand ii raspundeam la 9-13 secunde sau cat a zis el eram online. Era dragut sa se foloseasca de aceste banuieli pentru a aduna dovezi mai concretele dar el a sarit cu ban-ul ... ca deh, e mai usor.

    • Upvote 1
  2. Din pacate nu mai am conversatia (si oricum mi-as lua ban daca as posta o discutie privata de pe whatsapp) in care am cazut de acord cu fostul party ce fel de raspunsuri sa dam (standard). Asta doar asa, ca venea gunoiul scream, scuze mitul scream, sa ne testeze mereu cu "benk afk", "0n", "a/f/k", etc etc etc si voiam sa ii roada. 

    La 5 eram deja in jail si ma intreba o elfa (parca) de afk. Eram cam nauc, am zis sa ma amuz putin. Dupa un timp am scris si pe grup pe whatsapp (se vede ca se intercaleaza cu raspunsurile pe care ti le-am dat pe joc). ATENTIE E MESAJU LMEU DECI NU INCALC NIMIC DE PRIVACY.

    Screenshot_20170117-135720.jpg

    Am si raspunsuri la mesaj, dovada ca era lumea on (si in plus pe tarcul celalalt s-a raspuns la razie). Dupa ce ti-am raspuns (ma rog, Nora sau whatever) am dat move (cred ca am golit prin devias 3 - sincer nu mai stiu) si l-am lasat in arena2 pe tark bk (pe Bend, pe honey in elbe si restul in jail). Ce s-a intamplat pe urma  nu stiu. Unde a venit  Papi la razie ? Tark BK? Tu crezi ca sta cineva on tark bk? 

    La 6 si ceva am dat take la un gigas, saracii aia nu aveau program de afk, au intrat baietii remote sa pazeasca si am plecat la munca.

    Nota: pentru ingrijorarea ta personala lucrez 7-16 si desi seara ma duc la sala imi permit pentru nenoricirea asta de MU sa stau treaz.

     

    La 9:30,  sau cat era, eram conectat de la munca remote acasa, cum sunt de fapt tot timpul. Aveam conectat pe Bend si Honey pe acel spot. Deci, da, tot eu ti-am raspuns.

    Vrei raspunsuri umane? Vino cu admin. Am intrebat pe forum daca pot sa raspund ce vreau si nu ma obliga nimic sa nu ma comport dubios in mod intentionat (asa cum fac de la aproape inceputul db-ului) sau sa raspund la take-uri care nu sunt corect dpdv al regulametului (pentru care era sa imi iau si ss).

    Sincer, iti apreciez analiza, dar nu poti sa dai ban pe cont si IP la atatea persoane pe banuieli. Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu ai nimerit pe cei cu "program afk".

     

     

    • Upvote 3
    • Downvote 3
  3. @Haifisch

    Desi nu pot spune ca sunt mandru de decizia de a ma reapuca de MU si oarecum speram sa reusesc sa ma las cumva as prefera sa ma las in conditiile mele si nu ale tale.

    Cronologic:

    - aseara au luat baietii 2 tarcuri Fire la sv restart pe care s-au facut 2 pt

    - dimineata in jurul orei 5 m-am trezit si eram cu tot party-ul in jail, mutati de Papi, desi aveam 2 oameni on - care se uitau amandoi pe celalalt tarc.

    - deci am pierdut 1 tark din 2 ( mama lui de anti afk, mergem cum vrea el)

    - pe la ora 10 cred ca era s-a intamplat faza cu disconnect-urile. Eram conectat de la munca, am facut si print in ideea sa reclam un bug (s-a reclamat d/c hack in schimb - eu eram sceptic dar probabil erai tu pe DL-ul ala cu problemele de matematica)

    - bla bla bla, ceva mai tarziu ban cont, ban IP 

     

    Asa ca te-as ruga sa ne furnizezi si ceva motive, eventuale dovezi. Apreciez. Si as aprecia si mai mult daca te-ai comporta ca un profesionist si ai lasa atitudinea flegmatica deoparte.

    @Kitte daca esti draguta sa moderezi situatia, merci.

     

     

     

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  4. Eu nu am inteles nimic din preluarea ta. Intre primele 2 intrebari ai 4 minute, deci nu poate fi valid. Apoi nu ai 5 minute intre intrebari ci doar ai scris repede sa fie mai multe.

    Mie imi miroase a magarie marca redusilor. Gen, de unde stiu adminii ca nu ai plecat de pe tark intre timp?

    • Upvote 4
    • Downvote 5
  5. 4 minutes ago, Redutz said:

    Daca tu aprobi folosirea secundarului pentru a fi folosit drept pion înaintea principalului atunci de ce mai are sens sa vorbim despre fair-play,principii sau îmbunătățirea regulamentului. 

    Eu susțin ca a fost lipsa de fair-play sa fie acolo cu secundarul, daca il lua cu principalul nu mai ziceam nimic. Btw , imi asum banul (da, am fost fraier ca nu am jucat murdar).

    Un an nou minunat :)

    Doamne, tu chiar ai probleme. Folosești n secundare, încerci toate metodele de preluare (a.f.k, a/f/k,  0n) posibile și apoi te plângi de secundare și de programele noastre. 

    #getwellredus 

     

    • Upvote 3
    • Downvote 6
  6. 7 minutes ago, Batusai said:

    A ta? sau a noastra? Pentru ca din plangerea asta nu prea iti poti da seama despre a cui atitudine impunatoare si comunista este vorba.

    A ta ca te vezi superior celor ce fac preluare si "lasa-l fraieru sa intrebe ca nu stie cum" sau a mea ca nu consider asta ca fiind "fairplay"?

     

    Iti urez sarbatori fericite in continuare.

     

    Batusai out.

    Dacă e asa cum spui tu de ce nu e lipsa de fair-play și când se răspunde cu" jet", "marș",  "valea", etc? 

    Sa învețe sa facă o preluare înainte sa vina cu pretenții. Asa mi se pare corect. Nu ca ați știi voi ce e aia. 

    • Upvote 1
  7. 4 minutes ago, Batusai said:

    Vezi definitie "fairplay" mai sus. 

     

    Multumesc.

    Regulamentul spune ca trebuie sa fim fair-play dar nu trasează regulile jocului. E un fel de paradox sa va dea vouă libertatea sa luați decizii cu logica unei felii de pâine. Noi nu am prejudiciat cu nimic acea persoana însă el a încălcat regula de staționare și KS (care nu e în regulament, e doar Ghid dar se tratează ca regula deci parte din regulament... PARADOX). 

    Sa joci cu astfel de admini e ca si cum ai juca sah cu un porumbel. Porumbelul darama piesele, se gainateaza pe tabla de joc, apoi se plimba tantos ca un strut care ar fi castigat jocul!

    Armele voastre sunt senilitatea, prostia,  suspendul și inchisul de topicuri. De prostie mi-e cel mai teama. 

    #ganditinucosta

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...