Jump to content

Petru

Forumist
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Petru

  1. Nickname :#Petru

    De cat timp joci pe server : Joc pe acest server de cand era in mentenanta(lucru).           

    Varsta : Am varsta de 16 ani.

    Cateva cuvinte despre tine :Sunt un baiat perseverent,daca un lucru nu imi iese din prima incercare, nu ma dau batut. Sunt genul de persoana careia ii place linistea si armonia, in niciun caz cearta. Am capabilitatea de a lucra in echipa, stiu sa apreciez o gluma buna. Imi plac lucrurile simple, dar cu un impact emotional. Intotdeauna am incercat sa fiu remarcat, prin munca pe care am depus-o pentru a ajunge unde mi-am propus si prin faptul ca am un spirit competitiv foarte dezvoltat. Am un limbaj adecvat varstei mele si stiu cum sa ma port cu persoanele din jurul meu. Sunt un baiat foarte serios, de incredere si pe care te poti baza oricand.De asemenea, imi ajut prietenii in situati grele, imi place sa imi fac prietenii noi si ma adaptez usor in comunitate.

    Cat de bine te intelegi cu playerii : Foarte bine.

    Ai mai fost staff, daca da, pe ce server si cat timp : Am fost OWNER pe un server de SA:MP si helper pe alte jocuri in special Minecraft.

    Gradul pentru care aplici : Helper.

    De ce ar trebuii sa iti acordam acest grad : Eu doresc acest grad pentru a ajuta din  ce in ce mai mult playeri cat si comunitatea acestui server.Un alt motiv ar fi activitatea pe care o am.

    Alte detalii: Nu am,spor la joc.

  2. Nickname : #Petru

    De cat timp joci pe server : de cand era in lucru.

    Varsta : 15 Ani.

    Cateva cuvinte despre tine :Sunt un baiat caruia ii plac foarte mult jocuril epe PC,am simtul umorului si imi place sa-mi fac prieteni noi,ma descurc foarte bine intr-un colectiv.

    Cat de bine te intelegi cu playerii : Foarte bine.

    Ai mai fost staff, daca da, pe ce server si cat timp : Am avut un server de SA:MP,Si am mai fost in staff pe alte jocuri. 

    Gradul pentru care aplici : Helper.

    De ce ar trebuii sa iti acordam acest grad : Sunt foarte activ si imi place sa ajut toti jucatori.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...