Jump to content

JanKy

Inactive
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JanKy

  1. Respins.

    Clanul nu respecta cerinta numarul 3. ( Clanul trebuie sa aiba vechime, minim o saptamana )
     

    Orice cerere de clan oficial va fi adaugata de tine sau vreunul din membrii tai, va fi ignorata si respinsa instant. Asta, in termen de 2 saptamani. Dupa acele 2 saptamani, vei putea aplica din nou.
     

    Cu stima si respect, Fondatorii Kamikaze DayZ Romania.

  2. 12 hours ago, Kapa said:

    Si incearca sa faca update-ul cat de repede posibil , facand 2 treburi este munca grea , puteti astepta putin , va fi gata cat de curand posibil.

    Ideea este că serverul este accesibil, şi am renunţat la ideea de a mai pune serverul în mentenanţă. Acum lucrez în local, deci voi vă puteţi conecta. Oricum, acum bag pe rând ce fac pe local.. de exemplu acum 2 zile am băgat 10 tipuri snipere, ieri am băgat 8 tipuri de ghillie suit şi când am timp continui şi cu Ak-uri , m4-uri şi multe alte arme sau skinuri.

  3. 2 hours ago, Dyakonu said:

    daca in ritmul asta va miscati.... nu prea vad bine viitorul, sa inteleg ca la fiecare update serverul se va inchide? mai bine faceti update-uri mici si dese decat unu mare si sa se tina serveru inchis 2 luni

    Serverul a fost redeschis, si cum ai zis si tu, lucrez in local la el, am adaugat cateva arme noi si skinuri, restul le adaug cand pot.

  4.  Te-ai uitat pe server cum se descurca? e cerere la misto, pe server e mai mult decat serios. Fata de voi care sunteti seriosi doar pe forum si am vazut eu cum sunteti pe server. L-am acceptat dupa anumite criterii.

  5. 1) Clanul trebuie sa aiba minim 6 playeri activi.

    2) Clanul trebuie sa aiba un nume original.

    3) Clanul trebuie sa aiba vechime, minim o saptamana.

    4) Clanul trebuie sa aiba membri care sa dea dovada de seriozitate.

    5) Clanul trebuie sa aiba o reputatie pozitiva pe server.

    6) Fiecare membru al clanului trebuie sa respecte regulamentul.

  6. Salut! In principal doar eu voi vorbi.. pentru ca nu stiu de ce dar Catalin (Dexu) are o perioada de inactivitate, adica de acum cateva zile nu a mai dat niciun semn, niciun mesaj, si mai bine decat sa stam pe loc puteti vorbi cu mine, pentru ca ma descurc oricum si imediat ce va reveni si el vom clarifica, dar pana atunci ar trebui sa vorbiti cu mine pentru ca de la el nu stiu cand veti primi vreun mesaj si e nesigura treaba.. Oricum, eu sunt activ mereu si de pe telefon dar si de pe calculator deci nu se pune problema.

    (Am vrut sa zic asta doar ca un apropo)

  7. Păi dacă noi am venit aici, am venit cu un scop, am venit pentru că ştim ce fel de oameni suntem şi ne cunoaştem limitele. Noi suntem destul de conştienţi că nu e de bun gust să vii într-o comunitate cu o cerere doar ca să consumi timp staffului, noi am venit cu un gând, o idee, un motiv, de a ne alătura comunităţii voastre. Tu ai zis.. "Dacă voi continua asta peste x luni sau ani".. eu nu pot să scriptez la nesfârşit, doar mă voi ocupa de server şi de playeri şi voi menţine ordinea şi eventual voi rezolva orice bug care apare. Dar voi mai adăuga updateuri şi tot felul de lucruri cu timpul. Ideea e că noi suntem oameni pe care te poţi baza, am construit acest server singuri, în timp ce era deschis pe un host cu playeri pe el. Nu are rost să vă irosim timpul şi suntem conştienţi de asta.. Şi da, probabil eu unul voi mai avea perioade de inactivitate, din motive personale dar în locul meu va fi Dexu' sau dacă el lipseşte voi fi eu. Ideea e că pe server mereu va fi ordine şi va fi o atmosferă civilizată. Vom lua orice măsuri împotriva playerilor care jignesc sau care încalcă regulile.

    Şi, încă ceva, aceste nu este sa:mp, da, este tot Gta san andreas multi player dar se bazează pe alt tip de scripturi, şi multe lucruri sunt diferite de samp. Oricum, sper că te-am lămurit.

  8. Salut! Astazi, pentru ca am aratat doar un mic update am mai venit cu unul, pentru ca am decis sa va tin la curent cu orice adaug, si , cum ati zis, cu atat mai multe poze/detalii cu atat mai bine.

    1) Skin nou pe mesa.

    2) Am reusit sa maresc sloturile la backpackuri. In trecut am mai incercat dar cauza un bug si nu mai arata backpackul in sine in spate. Acum am reusit sa le maresc, ceea ce va ajuta in pvpuri, fara niciun bug. Backpackurile au fost schimbate in felul urmator: 

    Assault pack : 35 sloturi

    Alice pack : 50 sloturi

    Czeh pack : 75 sloturi

    Coyote pack : 85 sloturi

    Ghillie pack : 100 sloturi

    Military pack : 120 sloturi

    Note: Pe viitor vom mai adauga vest pouch pack, o.s pack , british backpack, survivor backpack si patrol backpack.

    3) GPS nou. Am adaugat un nou gps, un gps ca in arma 2.

    4) De asemenea, de fiecare data cand in realitate este noapte, la fel va fi si pe joc.

     

    Maine va urma sa adaug vehicule de genul : ambulanta, police car, bandito, landstalker, rancher, burrito, journey, sentinel, truck, etc. Va voi mai tine la curent. Dupa cum vedeti serverul este gata sa fie deschis, bugurile sunt rezolvate cat de multe posibil, si sunt la minim, si dupa deschiderea serverului vom astepta rapoartele si feedback-urile playerilor cu privire la buguri. De asemenea din punct de vedere al scripturilor este gata-facut si deja destul de incarcat, daca vom mai adauga va fi la cerinta playerilor sau scripturi mici. Acum asteptam un raspuns final , in rest va multumim pentru atentia acordata, nu ne grabim, si noi vom fi aici pana ce se va da un raspuns concret, probabil eu voi mai face mici update-uri. Seara placuta ^^

  9. Salut! Am revenit cu inca un update si cateva mici schimbari.

    1) Am dezactivat Debug Monitorul si l-am inlocuit cu niste iconite mai bune si mai utile.

    2) Am adaugat 4 masini noi in gamemode, asa cum am zis ieri ! Sadler, Phoenix, Clover si Bullet. 

    3) Pentru ca in trailer nu am aratat toate skinurile m-am decis sa le arat aici .

    4) Avem si un login panel custom!

    Q: Ce vreti sa mai adaugati?

    A: Mai vrem sa adaugam masini, skinuri si eventual mai multe sloturi la backpack-uri.

     

    Voi mai reveni cu updateuri de fiecare data cand implementez cate ceva, acesta a fost un update mai mic dar am decis ca ar fi fain sa vi-l prezint si voua.

  10. Modificarile serverului fata de vanilla : 

    1) Bot system . Este un sistem in care am adaugat boti ostili care ataca orice playeri

    Ei sunt de 3 feluri : 

    a) Sniper, echipat cu CZ-550, skin Ghillie, blood 60000 ( echivalentul a de 5 de ori mai multa viata decat a unui playeri obisnuit )

    b) Guard, echipat cu M4, skin Camouflage, blood 60000

    c) Bandit, echipat cu AK-47, skin Bandit2, blood 60000

    Toti botii vor fi plasati in zone militare de genul Area51, Vaporul din SF, sau in unele cauzuri aeropoarte. Botii sunt facuti pentru a stimula pvp-ul de pe serverul nostru si acestia au functie doar de a proteja zonele mentionate si se respawneaza undeva la 30 de minute.

    2) VIP system. Vip system, are momentan 2 rankuri : VipSilver, VipGold.

    Comenzile la care are acces VipSilver (acest pachet se gaseste la pretul de 3e ) : 

    - Viptemp ( Regleaza temperatura playerului)

    - Vipwater ( Reseteaza nivelul de sete al playerului [ Doar daca este mai mic de 10 ] )

    - Vipfood ( Reseteaza nivelul de foame al playerului [ Doar daca este mai mic de 10 ] )

    - Viptent ( Playerul primeste  un tent )

    Comenzila la care are acces VipGold ( acest pachet se gaseste la pretul de 6e ) :

    - Toate comenzile VipSilver

    - Vipitems ( Playerul primeste un pachet de iteme )

    - VipBandit ( I se seteaza playerului umanitatea la -5000 astfel acesta devenind un bandit )

    - VipBlood ( Doar daca playerul are fix 12000 blood, cand foloseste aceasta comanda [ Doar odata pe viata ] playerul primeste 20000 blood )

    3) Vehiculele

    Vehiculele pe serverul nostru sunt momentan : Bobcat, Patriot, Coach, Sanchez, Mesa, QuadBike, Barracks, Maverick, PoliceMaverick, Bike si Infernus. Pe viitor urmeaza sa adaugam : Sadler, Phoenix, Clover si Bullet.

     

    4) Level system.

    Cu level system, la fiecare zombie omorat primesti xp, astfel la fiecare level up primesti o suma de bani si de la anumite nivele te poti spawna cu iteme, sau poti primi suituri ( skinuri speciale ce pot fi accesate cu /suit[numari]  Ex: /suit4 ).

     

    5) Protection system. Cu acest system noi, ca staff suntem capabili sa punem protectie anti pvp pe shop si  protectie la baze. ~No Photos~

    6) Airdrop. Cu o simpla comanda ( /airdrop ) stafful poate spawna un avion care va arunca o geanta cu loot! De asemenea, aidropul este aratat pe mapa ceva timp . 

    7) De asemenea avem multe alte scripturi cu care spawnam masini sau iteme fara sa ne folosim de admin panel ( P ) care pe Gamemodul dayz face lag.

    8) Avem un admin system foarte bun, cu rankurile : Helper, Moderator, Admin, Senior Admin, Manager, Owner. Tot sistemul este tradus in romana si cu comanda /ahelp putem vedea la ce comenzi avem acces.

    9) Avem un sistem de report cu care playerii pot contacta adminii oricand folosind F3.

    10) Ladder system. Tocmai ce a fost implementat si va voi lasa un video.

     

    Acestea au fost doar 10 dintre schimbarile de pe serverul nostru, mai sunt, dar prefer sa fie o supriza pentru cei care intra pe server . Astept orice pareri sau intrebari despre server..

    Q: Veti mai adauga scripturi?

    A: Da, adaugam scripturi si rezolvam buguri mereu.

     

    Q: Sunteti deschisi la sugestii?

    A: Da, acceptam orice fel de sugestii fie ca sunt da la playeri sau de la stafful nostru, si fiecare  sugestie va fi analizata in detaliu. 

  11. EDIT:  Serverul , in trailer este prezentate o mica parte din acesta, si da , recunosc, nu am facut un trailer prea bun, dar urmeaza sa va dau poze, sau eventual detalii, pentru ca daca as face un trailer explicit cu fiecare lucru de pe server ar fi foarte greu de randat si editat si ar dura mult prea mult.. Ideea e ca noi inca avem playeri care abia asteapta sa il redeschidem si asteptam un raspuns final , dar asta nu inseamna ca este vreo graba, voi lasa screenshoturile pana diseara.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...