Jump to content

Andu08

Forumist
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Andu08

  1. Acum 4 minute, smokeR a spus:

    Ai fost banat pentru AIM, nu pentru bug vizual cum sustii tu. Fiecare si-a spus punctul de vedere, drept urmare asteptam decizia unui moderator fara alte posturi suplimentare.

    Ok, asteptam, da am inteles ca pentru AIM, dar la aim iti sare tinta nu se duce glontul unde doresti tu, adica tragi in dreapta si glontul se duce in stanga . Doar in Counter Strike exista asa ceva, adica BadBoy . Multumesc ca m-ai ascultat .

    @Zergyu @Sevraj 

  2. Acum 2 minute, smokeR a spus:

    Acest video te va contrazice in totalitate. Am sa te rog sa te uiti foarte atent la secunda 0:40 cand arma ta este indreptata in partea stanga, iar tu imi dai mie hit, eu fiind in partea dreapta. Am discutat si cu zooky care ti-a explicat ca este imposibil ceea ce spui tu, cum ca ar fi bug vizual la molotov, singurul lucru care te poate face sa nu vezi acel molotov este un mod, sau vre-un fisier din textura sters. Nu este prima data cand te prind ca iei foc, iar tu din 2 gloante iti omori adversarul.

    Da, vad acest video, e adevarat ce zici si ce iese din video, dar mie nu imi arata foc la acea faza, nu exista hack pentru asa ceva, am cautat pe google in acest moment sa vad daca exista, nu imi da nici un rezultat . Nu inteleg cum tie iti apare . Da, omori din 2 gloante daca are 20hp sau nu stiu cat luat din HP si dupa vin eu si trag 2 gloante . 

    Acum 8 minute, Andu08 a spus:

    Da, vad acest video, e adevarat ce zici si ce iese din video, dar mie nu imi arata foc la acea faza, nu exista hack pentru asa ceva, am cautat pe google in acest moment sa vad daca exista, nu imi da nici un rezultat . Nu inteleg cum tie iti apare . Da, omori din 2 gloante daca are 20hp sau nu stiu cat luat din HP si dupa vin eu si trag 2 gloante . 

    Nu merge sa dau edit .

    Din cate stiu, la aim iti sare tinta direct pe el, nu daca tragi in stanga il ia pe cel din dreapta fara sa ii sara tinta . Serios, cautati motive sa ma banati de fiecare data, la fel si cu Bug-Abuse cand sa redeschis serverul prima data de 2 ori chiar fara dovada prima data , acum iar cauti si tu motive sa ma banezi pe un bug vizual sau ce e el, incredibil ma jur .

  3. Acum 3 minute, Tonyy. a spus:

    Imi accept cu totalitate warn-ul. Stiti vorba lui @d4ni?

    ,,Un jucator curat nu ar avea asemenea fisiere in calculator.''

    O seara placuta tuturor :)

     

    Ai citit ce am spus ? Am folosit ultima data in 2016 si dupa a fost sters pentru a nu exista probleme la controlul in PC .

  4. Nick: Fitil
    Ip: - 
    Data si ora primirii sanctiunii: Azi cred
    Sanctiune primita de la: Smokerr
    Motivul reevaluarii: Deci, primesc ban pentru AIM de la Smoker , inainte de asta, in ultimele 4 zile am fost controlat de 2 admini in pc, fiecare cate 40 min cred, ma si plictisisem . Primul admin @Encrypted
     a gasit un aim in PC-ul meu din 2016 folosit ultima data . Bun, baiatul s-a uitat cu 5 programe cred, gaseste acel Renko , m-a pus sa sterg din Laptop acel Renko . Bun, joc linistit, a doua zii, control din-nou, tot Encrypted , intra din-nou cu alte programe, nu gaseste nimic, pentru ca nu mai folosisem nici un hack . A 3-a zi, control iar, acel este @Maryuss, intra si el, ma tine 30-40 minute, la fel, a cautat si USB si tot felul de chestii prin care se ascunde codurile si toate denumirile posibile.exe si ce mai e. Ieri, Smoker ma acuza ca am coduri in PC pentru ca el mi-a dat molotov si luasem foc dar mie imi aparea ca nu am foc si puteam trage ( Asa mi s-a intamplat si mie la Energy din Ballas ) . Ii explic, nu vrea sa inteleleaga ca nu am coduri pentru asa ceva ( Nici nu stiu daca exista ) Daca aveam coduri pentru asa ceva, imi gaseau cei 2 admini .Bun, m-a amenintat cu mesajul " Ne vedem la reevaluare ) dar nu am primit ban . Am vorbit cu baietii din factiune si au spus ca este bug-vizual . Acum primesc ban pentru AIM din-nou cat timp eu sunt urmarit non-stop cu /spec de toti adminii , si Smoker ma gaseste cu aim in joc . Frumos oricum, se stie ca am jucat cu coduri, dar cand explica omul ca nu mai joaca si il controlati in Laptop si ce a facut acum 2 ani de zile si ce a folosit... e culmea . Vreau dreptate . 

     

      
    Link catre reclamatie:

  5. Da costin, am încercat faza după ce am văzut la ultimul băiat care mi-a dat-o pe 1$ , m-am dus lângă un alt player cu mașina pentru a da accept mă gândeam ca dacă dai accept lângă un player Îți dă mașină, dar nu era așa .  De ce sa fiu atât de dobitoc sa fac bug abuse sa pierd iar tot ? ... level bani ... si serverul unde altundeva nu pot juca pentru ca nu mă acomodez ci numai aici , îi cunosc pe toți și e alta atmosfera dar chiar nu știam ca exista un asemenea bug .

  6. La 12/6/2016 la 20:01, Costin a spus:

    Poate ai reusit sa il duci cu vorba pe Prakov si l-ai facut s acreada ca a dat el din greseala masina cu 0$ dar,  nu ti se pare ciudat ca doar la tine vin jucatorii astia care "nu stiu sa vanda o masina"? Am depistat bugul, ti-am dat ocazia sa recunosti ca ai abuzat de acesta, tu nu ai facut-o. Deja staff-ul cunoaste aceasta problema care va fi rezolvata la urmatorul update. Nu incerca sa faci pe nevinovatul ca nu-ti tine, nu inteleg cum de ai avut tupeu sa faci cerere de reevaluare, ne crezi atat de naivi?

    De unde sa stiu de bug Costine ? Acum ca ti-am dat poze, imi spui ca l-am dus cu vorba, eu nu stiam de nimic, dadeam accept doar si imi venea masina lor stiind ca imi vinde masina, ma si miram de ce mi-au dat-o asa ieftin . Oricum este ultima reevaluare pe care o fac in jocul Sa:mp ca deja aveti ura pe mine si oricum stiu ca nu o sa primesc nimic, doar cu restrictie ca asa se intampla . Nu aveam ce sa recunosc cat timp eu nu stiam de acest bug, am mai incercat sa ma duc langa playeri sa dau /accept veh si nu imi venea nimic, deci nu era bug la cazul acesta. Poate bug era la /v si sa dea sell .Nu am gresit cu nimic muncesc si eu cinstit , si primesc ban , joc cu coduri primesc ban, stau degeaba, primesc ban . Nu stiu daca sunt 100% eu vinovat pentru ce s-a intamplat . Imi cer scuze celor doi daca a fost un bug si am " Abuzat " de el dar daca chiar a fost bug , am " abuzat " nestind de asta ...Oricum nu sunt crezut orice as spune, pot spune adevarul ca oricum nu sunt crezut orice as face oricum as demonstra ...

  7. Nick: Layer.
    Ip:  92.80.68.112
    Data si ora primirii sanctiunii: Duminica 
    Sanctiune primita de la: Costin
    Motivul reevaluarii: Salut Costin . Uite ca iar primesc ban pentru Bug-abuse . Nu inteleg acest Bug-abuse facut pentru ca eu dadeam /accept veh dupa ce imi dadea masina si imi aparea ca mi-o vinde cu o anumita suma, odata cu 300, odata cu 0$ odata cu 1$ , eu nu inteleg ce vina am eu, mereu iau ban, inteleg aveti ceva cu mine dar nici in halul asta, prima data primesc ban pentru bug-abuse fara dovezi si chiar nu abuzasem de nimic . Acum din-nou banat pentru bug abuse . Inainte eram banat pentru aim, acum pentru Bug-abuse, nu am abuzat de nimic ... Am poze de la doi playeri care am luat masina, am trimis poza la @Zergyu si a spus ca nu e vina mea ca el a dat masina cu 300.000$ . Acum primesc ban de la @Costin pentru un Bug-abuse inexistent . Am muncit pentru banii astia care ii aveam, am castigat la barbut, am pierdut 123kk la barbut pierzand 20 runde la rand consecutive dupa ce respectivul a dat /q si a revenit si nu s-a luat nici o masina, ori bug ori cod , nu stiu daca exista cod pentru /dice dar in fine . Eu las doua poze de la doi playeri diferiti de la care am luat masinile si eu ma miram ca mi-a dat cu 0$ prakov si am vorbit parca tot cu Costin si i-am dat 8kk inapoi pentru greseala lui sa nu fiu " Baiat rau " sa fug cu masina pe moca .

    La TaranuCuFerari daca era bug nu o luam cu 300k , la prakov cu 0$ , nu inteleg motivul dar asta nu este un bug-abuse pentru ca ei mi-au vandut-o ... Nu suport sa primesc din-nou un ban nemeritat la fel ca primul tot pentru bug-abuse fara nici o dovada ..

    @Sevraj , te rog sa te uiti aici si sa iei tu o decizie... oricum stiind ca iar raman cu banul ca na.. asa s-a intamplat mereu cu mine .

    lA MULTI ANI TUTUROR DE SF.NICOLAE .

    Link catre reclamatie -  http://imgur.com/lzRXO86

    http://imgur.com/iyl0jFB

  8. Acum 3 ore, Sevraj a spus:

    Vorbele nu valoreaza nimic... faptele conteaza. Iar faptele tale stim cu totii care sunt. Daca erai un jucator care nu avea un istoric asa colorat, poate, poate as fii crezut ca ai facut atatia bani la cai in 4 zile. Dar imi venea greu sa cred oricum, avand in vedere ca mi-au spus foarte multi jucatori ca se castiga greu, aproape deloc.

    Daca imi demonstrezi ca m-am inselat, pe langa banii pe care ii aveai pe contul acela iti dau si banii care ii faci pe contul asta, plus inca 3 slot-uri de masini, 10 milioane si 100 diamante. Asta ca sa iti arat ca nu am nimic cu tine si ca iti ofer o sansa. O sansa de care oricum nu poti profita pentru ca stim amandoi ca nu ai facut banii aia in 4 zile cum ai spus tu. Tin topicul asta deschis de mult timp, astept un raspuns cu da sau nu de la tine in 24 de ore, in caz contrar il voi inchide. Seara buna.

    În cât timp am voie sa-I fac și câți bani ? Și da, accept, dacă demonstrez , îmi primesc ce aveam pe cont sau se duce totul ?

  9. La 10/16/2016 la 3:31, Sevraj a spus:

    Si daca iti dau eu "banii de pe diamonds" (apropo, 1.000.000$ costa 50 diamonds, cand ai luat tu ban) poti sa faci iar in 4 zile 15 milioane, bani de infernus si de NRG?

    Stim amandoi si cred ca stie oricine citeste aceasta reevaluare ca minti teribil de mult. Chestia asta cu "am jucat la cai" nu mai merge de vre-o 2 ani. Dar iti ofer oricum sansa sa imi demonstrezi ca ma insel, sa vad daca in 4 zile faci atatia bani din cai.

    Da, sansa sa incep iar de la 0 si banii facuti de mine sa se duca asa degeaba si sa nu pot sa ma bucur de contul care l-am facut corect. De ce sa mint, aveam noroc la cai castigam 5-6 runde, 2 lost, si asa faceai banii, asta nu cred ca este bug facut de mine sau din cauza serverului si eu abuzam . Daca mint, nu e ok, daca nu mint, nu e ok, daca folosesc buguri / coduri nu e ok, daca joc corect, nu e ok . Vad ca nu ma gasiti vinovat dar totusi, ma tineti banat de 20 de zile fara sa joc cum am jucat de cand s-a dat wipe, linistit fara sa deranjez pe nimeni . Vrei sa fac cont de la 0 si eu sa ma chinui iar sa fac level, sa fac bani, mai aveam un pic si intram intr-un gang, dar s-a distrus tot cu acest ban . E urat daca se baneaza pentru astfel de motive " Money Hack " "Bug-Abuse" si ce mai e, probabil astea apareau in loc, mai ales moneyhack si bug abuse . Daca foloseam bug abuse care stiam eu, nu aveam asa putini aveam 1 miliard dar nu mergeau acele buguri cu Minus. Ma faci mincinos, si inainte vorbeam cu un admin care e acum pe server sa vorbeasca cu tine sa-mi dai o sansa ca m-am cumintit si vreau sa joc serios, nu stiu daca a vorbit sau mai lasat tu, dar eu m-am tinut de promisiunea asta ca voi juca serios si am jucat serios. Nu mai sunt copilul care ma stiai tu, totusi ne mai maturizam si noi, nu ramanem la fel. Vreau si eu un ultim raspuns daca imi scoti banul de pe contul meu principal banat sau ma gonesti din-nou de pe comunitate nefacand nimic . Multumesc @Sevraj

  10. 15 milioane, infernus si nrg . Cu banii de pe diamonds am stat la cai si bagam cate 200k pe fiecare cursa, si asa am reusit sa-i inmultesc, ii dublam . Stateam mai mult la cai, cand se facea 1 event mai ma duceam si eu, am explicat la mai multi playeri cum am facut banii ca toti ma intrebau, nu am avut nimic de ascuns, dar nu am recurs la gesturi care imi putea face mie jocul mai usor, inafara de cel care l-am incercat cu - ( minus ) si nu a mers . Banii se fac usor pe server daca gasesti o modalitate, pe modul trecut tot eu am fost primul care a avut infernus pe server si nu mi-a reprosat nimeni nimic, acum toata lumea mi-a sarit in cap si am primit si ban . 

  11. Hai salut, scuze ca postez de pe alt cont dar nu mai am rabdare, pe xBloo nu pot sa-l bag sa posteze mereu sa ia sanctiuni . Nu inteleg de ce stau de 9 zile sa mi se scoata un ban dat pe nedrept, chiar nu inteleg, nici la banurile cu aim cand jucam nu stateam atat, vreau sa joc sa fac si eu niste banuti, level, factiune ... Multumesc.

     

    @Sevraj 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...