Jump to content

Jolly

Forumist
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jolly

  1. Un event mai old school asa, D&T poate fi realizat Lora bar sau Dav2 .... Asociat cu vechiul drop dar, aici esti sigur ca ai primit item/e din ce se dropeaza (se pot selecta participantii cu un find/un race/chiar si o trivia cu 10 intrebari: ai raspuns corect astepti si nu mai raspunzi la urmatoarea/le intrebare/ri). 10 participanti care vor primi la drop 2 Bok+2, 2 Bok+3 si 1 Bok+5, sanse egale pentru toata lumea si un event fara locuri, fara clasament..... Doar participi si cine stie cu ce te alegi :D .... (se alearga prea mult dupa wcoin si jewel of luck/ jewel of curse/ jewel of excelent/ jewel of nature... )  Se vand bok-uri pe wcoin si nu se dropeaza insa, se mai cer iteme pe post si nimic (pai din c? ) si asa mai "vitalizam" si piata trade-ului sau chiar a .::WCOIN SHOP::. -ului 

     

    Beneficii:

    -Asa se vor mai sparge si diferite Bok-uri (+1/..../+5) si implicit se mai maresc seturile/itemele fara sok pe ele. (Cine stie poate dintr-un bok+2 pica un pend cu 2 opt: Edr10%+Inc dmg2%)

    Si asa o parte din iteme le mai "mananca" goblinul, it's only lk..... :P

    -Prezenta playerilor online.... (nu doar AFK)

    -Lipsa clasamentului (un fel de egalitate intre "semeni" fara departajari)

     

    Dezavantaje:

    -Eu chiar nu vad niciun minus (p.s. sunt deschis dezbaterii, chiar si criticii constructive)

    -Stat in bar, lorencia online cu un ale la un drop.....

     

    Un event fara neintelegeri/reprosuri/invidie/certuri ca el a terminat pe locul 2, X si Y pe 3 si hai sa facem departajari sa vedem cine este pe 3, mai dau si o mentiune sa fie lumea multumita.... Nop toti castigatori!

    It's only a game, enjoy it!

    Am incercat eu sa fac asa ceva in seara asta (pe /post.....  doar 2 participanti carora le-a placut evenimentul)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...