Jump to content

Lupulsaiu

Inactive
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lupulsaiu

  1. Imi poate explica cineva, cum poti face in B&S cel mai repede lvl maxim. Incepusem sa joc jocul acum 2 luni si sunt lvl 10 si presupun ca am facut doar misiunile principale si le-am ignorat pe alealante, iar din cauza asta cred ca sunt prea departe pentru nivelul meu si imi este foarte greu sa omor monstri normali, sau sa fac o misiune. Sunt blocat la lvl 10 si nu pot sa continui. Apropo, joc pe un serverul Wild Springs EU.

  2. Salutare!

    Sunt nou pe acest forum si vreau sa imi prezint canalul de Youtube. Imi place foarte mult sa joc MMORPG-uri si sa fac clipuri cinematice PvP. 

    Am inceput sa fac clipuri in jocul Tera, pe care l-am jucat timp de 3 ani. Momentan m-am lasat de acest joc din diferite motive si caut un MMORPG nou. Incepusem sa joc B&S, unde am facut lvl 10, insa nu ma motiveaza asa de tare jocul, incat sa fac lvl maxim. Singurul motiv, pentru care am incercat B&S, a fost pentru a face 1vs1 Arena. De asemenea urmaresc sa vad cand apare Bless in europa, deoarece ma gandesc sa il joc si cred ca va fi noul MMORPG de baza, pe care il voi juca. 

     

    Pe canalul meu de youtube gasiti clipuri cinematice cu toate genurile de PvP din Tera, din punctul de vedere a unui Warrior de top in PvP. 

    Canalul meu de Youtube:

    https://www.youtube.com/channel/UCO1wo6_6qvOEeRItfewZPNg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...