Jump to content

Stefan Tomaziu

Inactive
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stefan Tomaziu

  1. Numele meu în joc: Luke 
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: IlieBrotac
    Screenshot-uri: 18143100_442954749385728_1509006220_n.png?oh=41eb23acd97fd464864f52a91840334a&oe=5900F21BFara sa-i zic nimic, m-a omorat. I-am dat wanted si mi-a zis cuvantul :)) 

  2. Buna seara!

    Sunt un foarte vechi utilizator al Forumului Linkmania  cu username-ul Kidzor, cont la care nu mai am acces de acum 2 zile datorita faptului ca mi-am pierdut datele de autentificare in casuta e-mail si parola cu care mi-am creeat contul mai sus amintit .

    Ceea ce doresc sa va rog, e sa ma ajutati ,in masura in care este posibil ,sa recuperez acest cont .

    Va rog sa ma contactati in privat si raspund la orice intrebare legata de cont.

  3. Just now, MaRyUsS. said:

    Deja ai o perioada buna de cand tot ma jignesti in flux continuu si tot folositi cuvinte de genul nu merit , nu trebuie sa am o functie s.a.m.d . In primul rand tu NU esti in staff pentru ca tu meriti iar eu sunt in staff pentru ca NU merit , am inteles ideea dar daca eu va spun de N ori sa vorbiti frumos si sa va injurati pe /w cat va tine mana sa scrieti voi va puneti sa vorbiti ca la usa cortului si apoi vii si te plangi pe forum ca am folosit eu comenzi . Tu ai avut o purtare minunata iar eu sunt calaul care va sanctioneaza pe unde va prinde si e numai dupa vanatoare . Ultima oara cand am incercat sa port o discutie cu tine m-ai luat peste picior , asadar eu cu tine nu am ce sa mai vorbesc nici macar la sanctiuni si mai clar decat "Limbaj" ca si motiv ce anume mai vrei ?  ( ss http://imgur.com/a/Ou6Mp ) . Daca nici poza asta nu te convinge inseamna ca tu nu stii ce faci . E ultima oara cand iti permit sa ma jignesti atat pe forum cat si oriunde altundeva si stai linistit , alea cateva comenzi pe care le-am folosit pe teste nu stii daca au contat sau nu si serverul nu scade ca eu folosesc comenzi pe jucatori ci pentru ca vin jucatori ca tine care au fost in staff si au un limbaj total sanctionabil si omoara jucatorii noi pe la joburi sau pe unde ii prinde . Succes mai departe 

     

    Prietene, stai putin ca deja deviem de la subiect si imi aduci niste vorbe total eronate. Vad ca ai zis ca omor playeri pe la job si pe unde ii prind, daca iti permiti sa zici asta te rog sa aduci si o poza, zici ca ai incercati sa porti o discutie si te-am luat peste picior? te rog sa adaugi si aici o poza ca deja o dai in minciuni foarte grave, zici ca tu cu mine nu ai ce sa vorbesti? frumos din partea unui admin sa le zica playerilor "eu cu tine nu am ce sa vorbesc", prietene drag scuza-ma ca iti spun, dar pe langa faptul ca nu stii sa raspunzi la un report in joc si sa-i explici unui om ce a facut, si pentru e a luat o sanctiune, m-ai luat la misto spunand "ai forum pentru reclamatii", am venit pe forum iar tu imi spui niste minctiuni de care ma crucesc cand vad, pentru toate afirmatiile de mai sus vreau poze.

    @Zergyu Asa trebuie sa fie un admin? sa minta in tot ce spune, si sa nu fie capabil sa imi raspunda la un report?

  4. Numele meu în joc:Frank
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:MaryusS
    Screenshot-uri:


    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri):

    Maryus, tu sa zici mersi că detii o functie pe server, si inca una importanta, doar prin faptul că ai ajutat si tu putin la testare, ca na cand totul este bine si frumos tuturor le place sa milogeasca dupa functii, nu am vazut un admin de cand ma joc pe LM in acest hal disperat dupa vanat, sa poata sa foloseasca comenzile..

    nu îi înteleg frustrarea acestui admin, înaintea mea Vladimir i-a spus lui Stalpu i-ati vant si hai pe zula, domnu admin a sarit rapid cu mute 20MIn, pai daca stalpu se simtea jignit nu ii dadea el mute?

    Trecem peste asta, eu am primit mute 20 de minute. Prima data am crezut ca e un Wrong ID, am intrebat pe report de ce am primit mute, sa-mi explice Maryus, ca sa nu zica ca fug repede pe forum, iar el fara nici o explicatie mi-a zis SUCCES, de parca ma duc sa pun un bilet la 6 din 49 sa-mi ureze succes, am zis ca poate glumeste asa ca am mai dat un report in care am intrebat iar: De ce am primit mute, se poate sa primesc va rog o explicatie? iar domnul admin Maryus ca un admin care are rabdare cu jucatori, sa le ofere explicatii complexe, sa le ofere informatiile necesare de care acestia au nevoie, Maryus imi dă kick si imi spune: AI FORUM PENTRU RECLAMATII!

    Păi daca eu am intrebat frumos pe report de 2 ori: De ce am primit mute, imi puteti spune va rog? să mi se zica succes pe forum, iar mai apoi, ai forum pentru reclamatii.

    De aceea scade serverul si ajungem la 80-90 ON, ca sunt niste admini incompetenti care nu stiu sa ofere un raspuns complex ca sa inteleaga omul ce a facut, dar se pare ca si aici esti plimbat din poarta in poartă ca sa poti sa primesti un raspuns sa intelegi si tu pentru ce ai primit o sanctiune.

    Putea să imi zică frumos in joc Bă Frank, uite  ai injurat aici si ai spus asta, bla bla bla, nu să ma ia la misto ca am forum pt. reclamatii, si sa imi mai ureze si succes, ce pot sa spun frumos din partea voastră.
    Sfârşitul conversaţiei
    Scrie un mesaj...

     


    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):
    Martori:

  5.  

    Nickname: Luke

    Rank-ul detinut: 2

    Motivul demisiei:  Am decis ca e timpul sa  incerc si altceva. A fost o perioada frumoasa . Le urez la baieti bafta in continuare si spor la war-uri.

  6. Numele meu în joc:Luke
    Numele EXACT celui pe care îl reclam:Stalpu
    Screenshot-uri:http://imgur.com/a/udrjT
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Am intrat pe server, mi-am pierdut toate datele, mi-am pierdut factiunea, mi-am pierdut bani, mi-am pierdut tot.

    M-a respawnat intr-un satuc mic din lv, cadeam prin mapa, nu am cerut mult, nu am cerut nimic, doar atat am cerut helperilor: Ma puteti teleporta va rog in Ls? sunt in lv din cauza acelui bug, va rog".

    - Stalpu imi zice "Nu putem face asta, tasteaza /service taxi", PE BUNE? dupa ce ca sunt aici din cauza voastra, tasteaza: /service taxi.

    Dupa ce ca eram cu nervi la pamant ca nu am factiune, bani, nive, NIMIC imi zice: "Am helper pe pile, am platit pentru el", nu mai spun nimic.


    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau):Sevraj, Encrypted,Costin
    Martori:

    Edit: Stalpule, daca imi dai respawn crezi ca o sa ma respawneze in LS?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...