Jump to content

ControlXqS

Inactive
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ControlXqS

  1. Nu sunt sigur ca e de la cablu, ieri am intrat in event viwer si am gasit la critical( sau error nu mai stiu sigur) trei bucati mari de "nvlddmkm". Am incercat 2-3solutii de pe forumu geforce si eroarea a disparut dar problema mea nu. Am pus o rezolutie mai mica la monitor 1024x768 parca si astept sa vad ce se intampla.

     

    *Cineva mi-a spus ca a facut scurt circuit placa video, altul ca se incinge prea rau, dar nu e posibil, iau in calcul ca in afara de "gugalit", yt, lol, skype nu fac altceva.

     

     

  2. Salut, de cateva zile ma confrunt cu o problema legata de monitor sau placa video. 

    Simptone: Monitor se stinge si se aprinde pentru 1-2secunde cu ledul verde( se face imaginea neagra cun ar fi inchis) si uneori se inchide monitorul 4-5secunde si in revine. In Screen rezolution apare generic non-pnp monitor dupa ce isi face nebunia, apoi iar si revine la Dell177fp(asta fiind monitoru).

     

    Rezolutia este de 1280x1024 nativa si rezolutia pe care o aveam de cand l-am achizitionat.

    Placa video: palit nvidia geforce gt 610 2gb ddr3 64biti.

     

    Solutii?

  3. Dupa ce schimb orice hdd(defect cu blocatu la logo si etc) cu altul "virgin" imi intra in bios si restu'(ca in cele 2cazuri de mai sus).

     

    Si uitasem problena cu kernal lose power or crash or..nu mai stiu ce event...am vazut in view events asta pana sa schimb win imi dadea un freeze de imagine dar tastatura mergea(caps lock, ledu de la numere,power off...) si led-u de la mouse se aprindea cand il miscam. Asta mi sa intamplat doar pe 8.1, presupun ca era tot de la hdd? A fost prea lenes sa tina lol+ chrome + skype?( doar de la 3-4aplicatii care rulau se opintea si pana la freeze se misca in reluare vreo 1-2secunde si apoi freeze).

    Am luat in calcul ca win8.1 ma fura la curent si ca hddu n-are chef de treaba in full load.

  4. Pur si simplu, e luat din 2008 si pana in anu asta nu am pus pasta pe el. Ma gandesc sa trec pe un ssd kingston hyperx fury de 120gb. 

    Mi s-a spus cand am dus HDD la garantie ca sa verific sursa,why? ( pocnitoarea mes a fost schimbata odata si atunci a fost de la tonele de praf, si nu cred ca m-ar lasa acum).

  5. Ce treaba are pasta in ecuatie?( Da e schimbata de ca imi dadea freeze). Am schimbat 3 hdd-uri SH:

    1) ceda controlleru(seagte 7200.10, 7200rpm 8mb)

    2) se bloca la logo( western digital 5400rpm 8mb)

    3) lafel ca la al doilea.(segate phillipe hd .2 /nu stiu exact/ 5900rpm 8mb)

     

    Treaba astA s-a intamplat dupa ce am bagat prima data win7(fps drop la 25-30), am bagat 8.1pro ( fps-u care il aveam inainte cu +\- 5-10fps) si cand sa bag iar 7 (dupa ce-si da rr singur sa intaleze updateurile) am ramas la logo. 

    Hdd-u e dus la garantie.

     

    Hdd-u meu vechi a mers struna, cu toate ca nu mai era nici 10% pasta pe procesor si temperaturile erau normale. Pe toate am gasit bad-uri.

  6. Salut, recent mi-am schimbat HDD vechi ( defect, 7200rpm , 8mb) cu unul cu 5900rpm 8mb . Dupa ce am instalat win7 ( mi-am facut setarile pentru resurse ca in idle sa consume 10% ram) apoi LoL-u si mai apoi sa constat ca FPS scadeaza intre 25-40-45 ( in loc de 55-70-90 setari high ) . 

    Intrebarea mea este de la ce am FPS-u asta? De la hard ca e lenes?

    Mentionez ca nici o data nu am avut instalat mai mult de skype,lol,steam,csgo,placa video,adobe,c++ 08/10.

     

    Sistem:

    Intel pentium dual core e2180

    Nvidia geforce gt 610 2gb

    2gb ram

  7. Ramii si placa video(au facut 3lunii de cand le am )sunt testate in service, nu mai era pasta pe procesor asa ca am pus dar dupa 20min freeze. Sursa duce e de 450~500w . 

    Am auzit tot felul de chestii: s-a dus controlleru de pe placa de baza, placa de baza are defect din fabrica, placa de baza are un "butuc" care curge sau a busit, ramu se incalzeste, placa video e moarta, hardu e defect si etc...

     

     

  8. Salut, sa incep cu ce am :

     

    Placa de baza P5GC-MX/1333

    Procesor intel pentium dual core e2170 2ghz

    2gb ram ddr2

    Nvidia geforce gt 610

    Hdd Western digital 250gb 7200rpm 8mb

     

     

    Deci... acum o saptamana am dus pc-u la service din cauza blue screenului, restart automat, freeze. Acolo au spus ca hddu a cedat iar restul sunt ok. Am cumparat un hdd baracuda 720.12 , dupa ce am instalat win7 a inceput cu freeze si restart automat din care nu mai pornea monitorul si hddu. Am pus 8.1 si lafel. Am schimbat hddu cu WD si mufele si lafel freeze. Am pus pasta pe procesor si tot degaba , dar m-ai nou dispare si apare imaginea  pentru 1-2secunde de la monitor fara sa influenteze altceva. De la ce ar putea fi freeze si imaginea de la monitor?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...