Jump to content

bobert

Inactive
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bobert

  1. 6 minutes ago, StefanScb said:

    Salut. 

    In primul rand ai folosit un Quote incorect. Acel regulament se refera strict la war. 

    In al doilea rand, daca nu ai cumparat Sniper cu diamante, nu ai voie sa-l folosesti NICIODATA ( nu doar la war). Eu nu te-am sanctionat pentru ca l-ai folosit la war sau nu, eu te-am sanctionat pentru 713 gl de sniper pe care nu ai cum sa le explici. Nu ma intereseaza povestile cu contul unui prieten sau ca ai iesit din Hitman recent ( o sa verific si treaba asta, dar tot nu te scapa de pedeapsa). 

    In al treilea rand, nu-mi place ca nu ai recunoscut din prima. Pozele pe care le voi pune vor demonstra vinovatia ta. Te-am luat separat, te-am intrebat prima data de unde ai sniper, nu recunosti, apoi te-am intrebat de ce ai tras, imi spui ca nu ai tras, te mai intreb odata si imi spui ca a tras Kasko, apoi cand iti zic ca am poze recunosti ca ai tras ( si in poze se vede ca l-ai omorat pe un grove). 

    Eu sunt pe un laptop la master, se vor incarca mai greu pozele. O seara buna ! 

    Eu ti-am dat ban pentru ca l-ai folosit, nu ca l-ai folosit in war sau dupa war.

    Poti sa-mi arati unde scrie in regulament ca nu am voie sa folosesc sniper-ul?

  2. Nick: eryc
    Ip: nu e nevoie pentru ca e temporar ban-ul
    Data si ora primirii sanctiunii: 23:02 / 15 mar 17
    Sanctiune primita de la: scb
    Motivul reevaluarii: sniper in backpack
    Link catre reclamatie: -

     

    Unde scrie in regulament ca nu am voie cu sniper in backpack, in regulament se precizeaza faptul ca NU AM VOIE sa folosesc sniper la war, da, am folosit sniper-ul dar dupa war. De cand se da ban pentru sniper in backpack? Eu vad aici ca se da jail 60 minute, maxim uninvite 60fp+jail 180 minute.

    Quote

    - Armele Uzzi, Sniper, Combat Shotgun şi Tec9 sunt interzise în timpul war-ului.

    • Prima abatere: Jail 60 de minute;
    • A doua abatere: Turf pierdut (sau în cazul în care adversarii câstiga acel teritoriu, facţiunea o sa piardă alt teritoriu ales random de un admin) + jail 120 de minute;
    • A treia abatere: Turf pierdut (sau în cazul în care adversarii câstiga acel teritoriu, facţiunea o sa piardă alt teritoriu ales random de un admin) + uninvite cu 60FP + jail 180 de minute.

    Pot sa-l scot din backpack, si sa-l tin la mine, dar odata ce nu il folosesc nu ma sanctionezi tu. Scb, posteaza dovezile ca am folosit sniper la war.

  3. Numele meu în joc: eryc
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: CROSS
    Screenshot-uri: http://i.imgur.com/DCjMlp6.png
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): M-a injurat pe /w.
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Nu mai stiu.
    Martori: -

  4. Nick: eryc
    Ip: 86.35.195.186
    Data si ora primirii sanctiunii: 10:17 / 2.5.2017
    Sanctiune primita de la: Encrypted
    Motivul reevaluarii: @Sevraj m-a indrumat sa fac o noua reevaluare in 11 zile
    Link catre reclamatie: -

    Am prezentat tot ce am avut de prezentat in aceste doua reevaluari. Din nou tin sa precizez ca nici nu jucam cu sobeit cand m-am apucat de server.

     

  5. Nick: eryc
    Ip:  86.35.195.186
    Data si ora primirii sanctiunii:  10:17 / 2.5.2017
    Sanctiune primita de la: Encrypted
    Motivul reevaluarii: Sanctiune acordata gresit.
    Link catre reclamatie: -

     

    In primul rand vreau sa va salut. Am vazut recent o reevaluare in care se spunea acest lucru.

    Quote

    Regulamentul spune clar ca daca esti gasit cu ,coduri in calculator mai ales ca ele sunt de acum o saptamana aproximativ iar tu nu aduci dovezi ca in acea perioada nu ai jucat pe linkmania nu poti justifica in niciun fel faptul ca tu nu ai jucat cu aceste coduri si aici . O zi buna !

    Acest lucru este spus de catre un admin, deci automat ar trebui sa fie adevarat acest lucru.

    Am fost banat pe motiv de sobeit, in reevaluarea mea, @Encrypted a postat un videoclip unde nu a dovedit DELOC ca eu pe data de 10:17 / 2.5.2017 (data in care am luat ban-ul) am folosit sobeit. Pe 30 a fost gasit executabilul in care am intrat adica MOD_SA_UNNINSTAL.exe (adica am intrat in executabilul care dezinstaleaza mod-ul) Da, recunosc ca am avut sobeit (se vede si in videoclip) dar nu l-am folosit pe server, nici macar nu jucam aici atunci, aici puteti vedea ca pe 31 abia am intrat in mafie (https://gyazo.com/06accb700a101b9b55dd05e81d177ae5). Eu am fost suspectat de cheats pe data de 2.5.2017, nu vad ce treaba are sobeit-ul de cand nici nu jucam aici. Va rog sa va uitati cu atentie peste ce am scris cat si peste videoclip. Multumesc!

     

    @Ovidiu700 @Sevraj @LaZoE @MaNuLeX16 (manulex stie bine ce am in PC si ce nu am, m-a verificat bine)

  6. Bun, sa incepem cu inceputul. Ai gasit in PC-ul meu sobeit de pe 8/8/2016 (nici nu jucam pe server)

    Cu UserActivityView la minutul 4:16 se vede clar D:\gta pentru troll\Unninstall_mod_sa.exe, adica pe data de 30.01.2016 am dezinstalat sobeitul, in niciun caz nu se vede altundeva. 

    Cu LastActivityView la minutul 5:04 vezi sus din nou UNNINSTAL_MOD_SA.EXE  D:\gta pentru troll\Unninstall_mod_sa.exe, ceea ce inseamna din nou ca l-am DEZINSTALAT, si nu INSTALAT.

    Per total: Am fost acceptat in Yakuza pe 31.01.2017 si nu ai vreo dovada contrarie care sa ma acuze ca am folosit sob-ul pe server, plus ca l-am dezinstalat pe 30.01.2017 cum arata si dovada da.

    @Encrypted

    Poti sa-mi specifici minutele unde crezi tu ca ai gasit sobeit in calculatorul meu?

  7. 1 hour ago, Rothschild said:

    Pana acum susțineai sus și tare ca ești un bombardier și ca nu joci cu coduri,ca ție nare ce să-ți facă nimeni nici odată și acum vrei sa îți fie deblocat contul? 

    stau  ma uit la voi și ma minunez...

    *Îmi asum Warn ul 

    In primul rand nu ti-a cerut nimeni parerea, nu faci parte din staff sa-mi raspunzi la cerere de unban. Daca vrei sa ne intelegem omeneste, scrie corect gramatical si fara alte adaugari de bbcode-uri. Da, recunosc, am folosit in perioada in care eram Ballas la trei war-uri lag.cs, iar dupa l-am scos respectiv dupa o saptamana am primit ban. 

    Daca membrii staff-ului sunt de acord sa primesc unban, bine, daca nu tot bine. Imi asum greseala.

  8. Nick: bobert.beleaua
    Ip:  86.35.195.186
    Data si ora primirii sanctiunii:   2016-12-10 / 20:54:39
    Sanctiune primita de la: GABRIEL
    Motivul reevaluarii: Doresc sa am din nou permisiunea de a juca pe acest cont pe joc, consider ca mi-am invatat lectia si totusi au trecut cateva luni de la sanctiune.
    Link catre reclamatie: -

  9. 15 minutes ago, GABRIEL said:

    Explica-mi si mie dupa ce te-ai oprit ai murit instant.Nici tu nu crezi miciunile pe care le zici.Poti sa faci 100 pagini cu explicatii care sunt 0,in opinia mea esti un codat.Unde e Bobert ala care se batea cu pumnii in piept ca are N filmari in PC?Fiecare poate sa filmeze 3-4 faze in care da "magie".Tu nu vezi ca trag in tine 4 yakuza si nu mori?Iti puteam da ban din acel moment,dar am preferat sa vad pana unde ajunge nesimtirea unui om,daca pot sa te numesc asa.

     

    Cum naiba va accepta in staff daca nu stiti sa puneti corect semnele de punctuatie intr-o propozitie?

     

    Normal, ai venit la mine la war si m-ai intrebat daca am filmat si am spus ca nu. Nici tu nu esti sigur pe tine pe ce dovezi mi-ai dat ban, de ce naiba m-ai intrebat daca am filmat si dupa mi-ai dat ban pe alte dovezi? Pana unde ajunge nesimtirea unui acum daca tu ai avut DOAR O SINGURA DOVADA. Doamne Fereste-ma, esti pe langa cu totul. Nu mai postez din acest moment si astept raspunsul final. HEALTH HACK = INVULNERABILITATE, mie-mi scadea hp-ul. Invata cum sa prinzi adevarit codati, vanatorule.

  10. Okay, multumesc ca ai postat dovezile.

    In primul rand, stii bine care este situatia pe server, si stii bine ca unele hit-uri nu se primesc, chiar daca nimeresti un jucator. Am luat parte la aceasta problema, am dat hit-uri si nu am primit, se auzea acel DING dar degeaba. Daca mergem pe un server movie, si trag o rafala de gloante in tine, mori in mai putin de 5 secunde.

    In al doilea rand, tu vii cu dovezi de cand eram in ballas? Dovezi care sunt mai mult de o saptamana? Deci la momentul actual, tu m-ai banat pentru dovada de cand eram in ballas. De ce nu m-ai banat atunci si m-ai banat acum? Intrebari fara raspuns, desigur. In primele 25 secunde nu ma poti acuza de niciun health hack, pentru ca hp-ul imi scade, fac zig-zag cum apare si acolo. Dupa cele 25 de secunde, in chat se vede cum spamez drugs, fac zig-zag si sar si poate chiar aveam lag sau o conectiune proasta la net. Nu ti-ai pus deloc intrebarile. Ai trantit o faza dintr-un war, in care as fi putut avea lag sau orice alta problema, dar health hack-ul se exclude de aici. Vreau sa vad tot war-ul, evolutia mea pe parcursul war-ului, nu faza de acolo.

    Iar dupa secunda 40 viata imi scade din nou (chiar daca spamez drugs) si nu vad din nou nimic ciudat. Spre finalul videoclip-ului, din nou bag drugs. Per total, nu am avut in acea faza health hack sau vreo modificare a jocului.

    #o sa revin cu un videoclip in care smoker nu primea damage chiar daca a luat 5 hit-uri de deagle

  11. Just now, GABRIEL said:

    O sa-ti pun dovada cand imi revine internetul,pana atunci te rog sa nu mai faci 10 posturi.

    O sa fac cate post-uri vreau eu, pentru ca am dreptul sa-mi sustin argumentul. Nu am avut health hack si nici nu o sa folosesc de acum in colo, testele TW la ce au folosit? Sa imi intre in fisiere si sa se uite in gol? Abia astept sa vad dovezile.

    Vreau sa-mi specifici si fazele suspecte hotarate de tine, cat si un argument solid care sa sustina faza. Multumesc.

  12. Nick: bobert.beleaua
    Ip:  89.137.208.208
    Data si ora primirii sanctiunii: 9 / 12.10.2016
    Sanctiune primita de la: GABRIEL
    Motivul reevaluarii: HP Hack
    Link catre reclamatie: -

     

    Mi-ati facut atata teste TW pentru aimbot, ati dat slap-uri peste slap-uri dar din pacate nu ati putut sa ma prindeti cu aimbot, dar ma prindeti cu un motiv josnic, hp hack. Stiti bine care e situatia pe server, cu hit-urile pe server care nu se pun. As vrea sa vad dovezile din nou pentru health hack.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...