Jump to content

Grepy

Inactive
  • Posts

    307
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Grepy

  1. Beyonce și Jay Z divorțează. Queen B. a făcut anunțul!

     

    ?u=http%3A%2F%2Fzutv.ro%2Fuploads%2Fmodu

     Unul dintre cele mai solide cupluri din lumea muzicală e pe cale să se destrame. Presa internațională scrie că Beyonce și Jay Z vor să divorțeze și că nu-și mai vorbesc, de ceva timp. 

    Queen B. nu mai e ”crazy in love” după soțul ei. După șapte ani petrecuți împreună, Bey-Bey și Jay Z vor să pună capăt relației lor. Publicația Hollywood Life scrie că Beyonce a făcut anunțul luna trecută, la ziua lui Kelly Rowland. Cei doi soți nu mai comunică aproape deloc, decât dacă e vorba despre fetița lor, Blue Ivy. 

    Beyonce s-a plâns prietenilor că Jay Z stă mai mereu plecat și că nu îi spune unde merge. Aceeași publicație scrie că la petrecere, Beyonce și-a scos verigheta de pe deget și le-a spus celor prezenți că în curând va renunța la ea definitiv. Queen B. ar putea reveni, în curând, la statutul de ”single lady”, dar, la fel de bine, zvonurile despărțirii pot fi o strategie de marketing. 

    beyonce-single-ladies.gif

  2. Salut admin, se poate va rog frumos o solutie pentru eliberare spot in la cleon sau kanturu 3 ? Daca fac preluare cand nu e niciun admin on si niciun prieten sa ma ajute cu pk ... stau langa spot degeaba...toata noaptea mi-a facut pepsi31 ks in la cleon ca nu am putut sa-l omor. Va rog, gasiti o solutie.

  3. 50 Cent dă în judecată brokerii care l-au băgat în faliment!

     

    ?u=http%3A%2F%2Fzutv.ro%2Fuploads%2Fmodu

     

    Dacă v-ați întrebat vreodată ce au în comun rapperii 50 Cent și Kanye West, vă spunem noi: - datorii de milioane de dolari. În cazul lui 50 Cent, însă, pare să fie vorba despre înșelăciune, iar rapperul dă în judecată brokerii implicați în cazul lui de faliment.

    50 Cent a intrat în faliment în luna iunie, anul trecut, ca urmare a unor credite imense pe care le-a făcut și pe care care nu a mai reușit să le achite. În prezent, rapperul are mai multe datorii, în valoare totală de 30 de milioane de dolari.

    tumblr_m7mo14ld3Z1ryfrfko1_500.gif

  4. pepene cu inghetata

    Cum prepari un desert delicios pentru copii: pepene cu inghetata

     

    Cauti un desert racoritor de vara potrivit pentru toata familia, dar care sa fie si sanatos si usor de facut? Iti propunem un desert pe care il poti prepara acasa in maximum 15 minute!

    pepene-galben-frisca1.jpg

    Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea emisiunii “PoveStiri Adevarate” de la Acasa TV a dezvaluit o reteta pe care o pune in aplicare aproape zilnic.

    “Un desert de vara racoros, parfumat, aromat si tare gustos. E unul din deserturile mele preferate in fata caruia nu pot sa rezista. “E usor de facut si nu ai nevoie decat de un pepene copt, o inghetata usoara si frisca. ”, a scris Ioana pe blogul personal.

    Citeste si: Pepenele rosu, un deliciu pentru intreaga familie. 3 retete savuroase cu pepene

    Cum prepari desertul pepene cu inghetata

    1. Se taie pepenele in doua si se curata de seminte.

    pepene-inghetata-reteta2-300x168.jpg

    2 .In locul gol format se pune inghetata, apoi se introduce timp de 15 minute la congelator. Desertul poate fi ornat cu frica inainte de a fi consumat.

    pepene-inghetata-reteta1-300x168.jpg

    In afara gustului bun, consumul de pepene galben este recomandat pentru ca acest aliment este plin de vitamine si nutrienti. Bogat in vitaminile A, B6, B3, C, pepenele galben contine potasiu, fibre, este un generator de energie, creste imunitatea, protejeaza vederea si pielea.

    Citeste si: Ce beneficii are ciocolata pentru sanatatea celor mici

    Cum alegi un pepene galben

    - pepenii copti sunt intotdeauna puternic parfumati
    - un pepene bun trebuie sa fie greoi pentru marimea lui
    - scutura-l usor pepenele inainte de a-l cumparata, pentru a te asigura ca semnitele nu sunt desprinse de pe miez
    - evita pepenii galbeni care au pete sau nu au coaja intacta
    - dupa ce a fost taiar, pepenele trebuie pastrat la frigider si consumat in cel mai scurt timp

    Cheama-ti copilul sa te ajute sa prepari acest desert delicios. Nu mai stati pe ganduri si profitati din plin de beneficiile care se regasesc in pepenele galben, unul dintre fructele vedeta ale verii!

  5. Ruby a intrat într-o galerie selectă de artiști. Uite ce performanță a reușit!

     

    ?u=http%3A%2F%2Fzutv.ro%2Fuploads%2Fmodu

     

    Ruby e milionară. Stai liniștit, nu a câștigat la loterie, ci are milioane de vizualizări. Piesa ”Bună, ce mai zici” a depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube în numai patru luni de la lansare, iar Ruby a simțit nevoia să le mulțumească fanilor pentru acest record.

    Au trecut patru luni de când Ruby și Dorian Popa au lansat piesa ”Bună, ce mai zici?” Videoclipul pentru care Ruby s-a dus tocmai la Paris a depășit 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a stat săptămâni bune în topuri, s-a auzit la toate posturile de radio și a generat cele mai funny meme-uri de la lansare și până acum. 

    Sunt milionarăăăăăăă! Dau vina pe voi și vă mulțumeeesssc că sunteți așa ”ascultători”!, a scris Ruby pe Facebook. ”Bună, ce mai zici?” face parte dintr-o serie excelentă pentru Ruby, iar anul 2015 a fost unul foarte bun pentru ea. Cele trei piese pe care le-a lansat anul trecut au împreună peste 76 de milioane de vizualizări pe YouTube.

    Bună, ce mai zici? Ți-a plăcut piesa asta?

     

     

  6. Capra neagră-n piatră calcă,
    Cum o calcă-n patru capra!
    Crapă capul caprii-n patru,
    Cum a crăpat piatra-n patru!
    Capra neagră calcă-n clinci,
    Crapă capul caprii-n cinci,
    Cum a călcat capra-n clinci.
    Capra paște lângă casă
    Capul caprii crape-n șase!
    Capra noastră n-are lapte
    Crăpa-i-ar coarnele-n șapte!
    Capra-n piatră a călcat
    Piatra-n patru a crăpat,
    Povestea s-a terminat!
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...