Jump to content

xKOLLER

Inactive
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xKOLLER

  1. Acum 1 minut, ICS a spus:

    Si in gradina proprie nu ne mai uitam? Cum l-a vanat polestar pe Garrone s-a uitat deja? Lasand la o parte prostiile astea, idee este ca in mare parte faceti scandal pe marginea unui evenimend despre care abea stiti 10-15% din totalul faptelor.

    Am mai vazut eu filme facute de diversi colegi d-ai tai, ma abtin de la comentarii. :sq-facepalm:

    Vreti sa schimbati ceva? Lasati prostiile si faceti ce v-am spus in postul trecut. 

    deja mor de ras la ce ai postat :)) sincer esti PENIBIL ..    cand sau adus  3 4 5 dovezi gata incep warnurile  si etc si voi aveti o afirmatie care nu este 100 % sigura si ce legatura are polestar ca este demis din functie ?  eu vb in prezent de cei 3 admini care sunt inculpati si  musamalizeaza  adevarul @Kitte  @Terminus @Alex86 au ascuns contu DELIKAT sa nu se ia SS pe caracterul principal da chiar asa ? ne credeti PROSTI PE FATA comunitatea asta o sa ajunga  de rasul curcilor !!! nu sunt dovezi necesare auzi la  @Kitte  da ce sa postat mai sus ce sunt ?

  2. 12 hours ago, ICS said:

     

     

     

     

     

    Cand spui adevarul esit oprit de catre moderatori si povestea caracterului DELIKAT a fost musamaliat de catre TERMINUS (FREELANCE) si ALex86(Alexey) amadoi din guilda honey cand sa cerut SS pe caracterul principal imediat ati musamalizat caracterul sa nu ia SADI / BKSu SS sau cine a fost pe el ati ajuns atit de PENIBILI incat o sa va jucati cu MOBI din lorencia jalnic ati vandut servarul cui nu trebuia !! filmuletu este facut de un coleg care a fost in aceasi poveste ca si mie si vrea sa arata cum este comunitatea linkmania in care nu se ia MASURI si cand aducem dovezi Kitte zice ca nu sunt dovezi solide :) atunci o preluate de 8 min tark bk nu este dovada solida facuta de electra :) in fine ma retrag glorios de pe serv asta :) am facut atit tam tam sa vada si lumea cine este in spatele cortinei :)

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. La 16.01.2016la22:23, xKOLLER a spus:

    Inimi aka AtoN

    rebus.png

     aici ai spus ca arunci  un ochi luni  :P 

    din asta cam atit pot sa rezolv poate o sa mai adaug cate 1 2 mai tarziu daca imi mai sta capu la ele .. appp 

    cate JON am de primit AtoN sunt 

    rebuss.png

  4.  

     

    asa se bucura poneyy cand ia  Scream ban :))

     

     

    aici e Rosy si ii da lu Sadi ca nu  se duce la munca si sta pe  MU toata viata :)))))))

    • Upvote 3
  5.  

    Buline cu visine

     

     
     

    Buline-cu-visine-0

    Buline sau bombite cu visine, un dulce care se poate prepara si in zilele de post. Mama le facea aproape in fiecare an in sarbatorile de Craciun si punea in ele visine din visinata. O bunatate cu conditia sa nu mananci prea multe cand sunt cu visine din visinata :).

    Va scriu reteta sa vedeti ce usor se fac.

    Ingrediente:

    • 250g zahar tos
    • 125ml apa
    • 1 lingurita esenta de rom
    • 50 g unt sau margarina
    • 2 linguri cacao
    • 300g nuca macinata
    • 10 biscuiti simpli macinati 

    Mai avem nevoie de visine din visinata sau compot ( sau deloc in cazul meu :)). Nuca de cocos sau nuca macinata.

    1. Punem intr-un vas la foc mic zaharul cu apa sa fiarba. Dupa ce da in clocot mai lasam cateva minute ( vreo 4-5 ) apoi luam oala deoparte si adaugam esenta de rom, cacao, untul, nuca si biscuitii macinati.

    Amestecam bine si cu mana uda formam bile in interiorul carora punem cate o visina bine scursa de zeama.

    Ca sa mearga treaba mai repede le punem pe un platou si dupa ce terminam compozitiale dam prin nuca macinata sau nuca de cocos.

    Buline-cu-visine-0

  6. Catalin Bote`zatu :P

     

     

    Și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa.

    A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Gianni Versace l-a ales să lucreze timp de șase luni în atelierele sale.

    Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi. Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții: „Buddha Bar”, „Egyption”, „Kyoto”, „Angels”, „Ameno”, „Chicago” etc. și o linie de lenjerie masculină.

    La Paris, designerul român a susținut o paradă a modei în cadrul evenimentului „Herritage Mode et culture - Paris 2007”, organizat la Ambasada României, sub înaltul patronaj al Ministerului Afacerilor Externe.

    Este singurul creator de modă din țară care se ocupă scenografie, regie, coloană sonoră, cât și de styling-ul colecției (bijuterii, pantofi, aplicații capilare etc.).  Catalina botezata !! :))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...