Jump to content

AtoN

Inactive
  • Posts

    187
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by AtoN

  1. Salut , postez in numele unui prieten ca nu isi mai stie  pw  pe forum ,  a incercat toate variantele posibile si imposibile .... si nu merge rog sa va uitati putin aici daca e nevoie de tw dati mesaj ! nu merge sa dau START GAME net de la DIGI antivirus oprit ... astept un raspuns varianta cu click dreapta propietati etc sa facut si nimic ... 

    asdasd.jpg

  2. Acum 3 minute, 41nd a spus:

    Salut, dacă e vorba de punctele de warn acordate pe forum acestea nu se șterg decât în cazuri excepționale (erori de acordare).

    m-am referit  la altceva  . am recunoscut ca am gresit nu am specificat ca ati acordat warn`ri neregulamentare, multumesc pentru timpul acordat 

     

    Acum 2 minute, AngeL a spus:

    Ai 0 puncte warn. Ai posibilitatea să porneşti de la egal cu orice user din această comunitate. Nu mai vreau să văd conturi clonă sau posturi neregulamentare, eşti băiat matur, comportă-te ca atare. Aveţi grijă de conturile voastre, sunt oglinda voastră în această comunitate.

    Alte nelămuriri?

     

    Nu @AngeL multumesc  

  3. Acum 8 ore, Flama a spus:

    Ești invitatul meu să depui cerere pentru Mu Knights, să depui muncă VOLUNTARĂ (pentru care nu ai vreun avantaj monetar sau în joc), să suporți cu stoicism glumele nesărate și comportamentul pueril al unor jucători și nici să nu te joci. Stai așa băț în cucuruz, îți vezi de treburile de GM, iar apoi te duci unde vezi cu ochii, numai în joc nu! Și apropo, activitatea Mu Knights (și a staff-ului Linkmania în general) e supusă unor reguli foarte stricte.

     

    Ia să vedem, ești în stare? Că dacă ești, îți facem statuie în Mu și venim săptămânal cu ofrande la altarul altruismului întruchipat care-ți va fi dedicat.

    Nu multumesc , daca nu esti in masura sa iti faci munca de GM , Mu Knights eu zic sa te retragi , nu inteleg dc te plangi ca aveti atitea de facut ? De ce ai mai acceptat  aceasta functie cand stii ca ai atitea de facut ? ma vezi  pe mine sau pe x si y ca se plange de munca lui in real life ? este un topic deschis  pentru " Ce va doriti la NEW DB " mi-am spus parerea  Spor la adminat  :) 

    • Downvote 2
  4. Chiar acum, sPd a spus:

    ahhahahahaha you idiot !

    :Forever_Alone-min: you forever ALONE !! haHA 

    P.S  sper ca ti-a placut urarea mea ^^ sa o urc si aici ? 

    • Upvote 2
  5. Acum 3 minute, beats a spus:

    Neata praduitorilor

    Antoane, tu cand dai de baut?

     

    te astept la mare sa bem pe terasa !!! 

    Acum 2 minute, sPd a spus:

    Baton o sa-ti dea un ou sa bei =)) 

    am oute de prepelita :)) 

    • Upvote 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...