Jump to content

nicx123

Forumist
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nicx123

  1. Ti-am spus si iti mai zic..daca tehnicul ar verificat, ai sa vezi ca printul cu spotul este inaintea pk-ului. Si tu stii ff bine asta, ti-o incerci aiurea. Sa iti mai zic ceva, daca erai asa onest si corect asa cum te dai, veneai frumos pe forum si postai, nu veneai cu un caracter de sacrifiu sa dai pk. Ai sa imi spui acum,  ca erai afk si ca nu ai poza cand ti-am dat pk...dar fix ce mi-ai scris pe pm te dau de gol. Sunt sigur ca ai poza cu pk-ul dar nu ai cum sa ne-o arati ca te-ai da de gol. Si daca ai sa zici ca erai afk: ESTI AFK? ITI ASUMI. Si eu las afk dar nu plang dupa spot si nici nu ma intorc cu pk, IMI ASUM.

    A fost ultimul comentariu pe marginea subiectului asta. Sincer nu ma bucura faptul ca ti-a blocat carcaterul, dar asta meriti cand esti nesimtit. Daca merit warm sau ceva, va rog.

    Bafta !!!

  2. Buna seara,

    Intradevar am gresit cand i-am dat pk fara preluare, am avut un moment de nervi si nu m-am putut controla sau mai bine zis nu am avut rabdare. Nu am nimic de obiectat cu privire la pk, insa am ceva de obiectat cu privire la sanctiunea primita:

    1. Sunt la prima abatere, dupa cum se poate vedea pana acum nu am avut nici un suspend pe nici un caracter.

    2. OmfgFR nu este caracter de sacrificiu, se pot verifica log-uri unde se poate observa ca joc zilnic ca si pe celelalte caractere (ma refer ca timp efectiv de jucat cu el).

    3. Eu nu am vazut in regulamentul Linkmania ca pentru un pk poti primi suspend permanent, la fel cum nu scrie nimic de sacrificiu (daca tot considerati asta). Asta in cazul in care nu exista reguli nescrise.

    4. Analizand si restul reclamatiilor asemantoare, pot observa ca am primit o sentinta personalizata (ar trebuii sa fiu mandru :((). Altii in situatia mea au primit suspend doar pe "caracterul de sacrificiu" sanctionadu-se conform regulamentului. Mie mi-au fost suspendate toate caracaterele, plus ca mai primesc si suspend permanent. Nu stau sa ma tiganesc cu voi la modul: "da aluia de ce nu i-ai dat la fel", asa avea multe sa va arat.

    Va cer sa reanalizati decizia si sa fiu sanctionat conform regulamentului (scris) si in egala masura cu ceilalti jucatori. Ca utilizator al acestui site/server (linkmania), vreau sa fiu sactionat fara vreun favor sau defavor. In momentul de fata ma simt discrimant.

    Rog sa imi raspunda Kitte.

    Cei care nu au nici o treaba cu situatia asta, va rog sa va abtineti de la comentari.

    O seara buna,

    Nicx

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...