Jump to content

ZzzBuuum

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ZzzBuuum

  1. Acum 1 oră, WarSpirit a spus:

    S-a mai discutat despre acest aspect, din câte mi-amintesc, s-a ajuns la concluzia că este bine așa. Sunt soluții opționale pentru a curăța un spot după preluare:

    1. Chemi un caracter mai mare să-ți curățe spotul după preluare
    2. Dai pk pe rând jucătorilor preluați
    3. Chemi un admin să mute caracterele preluate.

    Știu că există și anumite riscuri, de aceea eu nu sunt împotriva introducerii /pkclear. 

    Nici nu se pune problema, odată ce nu există schimbare de stage, nu este pk. 

    La punctul 2 iti ia cel putin 30 minute pe un spot cu 5 jucatori.

    Iar punctele 1 si 3 mi se par exact ca si cum ti-as spune sa te scarpini cu mana dreapta in urechea stanaga, de ce trebuie sa depindem mereu de altii ?! Chiar nu se poate usura munca jucatorilor? Mi se pare penibil sa cer ajutorul lui x si y sa vina sa ma ajute in astfel de situatii (chiar el si admin). Pe db-urile trecute preluam ... dadeam pk .... /pkclear ... si here we go.

    La fel ca si in viata de zi cu zi, unii trebuie sa depinda de altii si tot asa. Usor dezamagit de aspectul asta. In fine ... mai bagam o fisa!

     

  2. Cred ca am spus-o de nu stiu cate ori @haros, normal ar fi fost sa discutati cu cei de la tehnic si sa reintroduca comanda /pkclear . Cum sa stau 30 min. dupa ce preiau un spot sa-mi intru in drepturi ? Am pierdut o groaza de spoturi din aceasta cauza. 

    P.S.: Daca tehnicul are atata treaba si nu poate reintroduce comanda de /pkclear, macar o linie in regulament ar putea fi introdusa ... ceva de genul : "Daca persoana care este phono pe spot primeste pk si are preluare ... cel care da pk este pasibil de suspend" sau ... "In situatia in care pe un spot se afla 1 singur caracter phono ... nu aveti dreptul de a da pk fara preluare, alminteri sunteti pasibili de suspend pentru pk pe spot" . 

  3. @Kitte sau @Lancelot , am rugamintea sa-mi scoateti warn-ul dat de Alex86 pe contul de forum @BadDemons si va rog explicati-i "colegului" ca daca ii contest deciziile asta nu inseamna ca il jignesc sau ca aduc un afront adminilor. 

    P.S.: @Alex86 nu te mai simti atat de lezat ca nu te-am jignit cu nimic, pentru ce am primit warn ?! Ca ti-am contestat abilitatile tale de Moderator ?! Pai ce crezi ?! In viata asta reala ... tot timpul vor fi opinii pro si contra, asta nu-ti da dreptul sa pui pumnul in gura celor care sunt contra deciziilor tale, ci poti lasa pe altcineva sa evalueze situatia. Asta denota lasitate si frustrare din partea ta. Iti dadeam un exemplu dar iar o s-o iei prea personal si nu am chef de inca un ss pe forum. Take Care !

     

    Multumesc.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...