Jump to content

stapanul01

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stapanul01

  1. Salut , momentan am un televizor mai vechi de la samsung care vad ca are un slot de  card cl , dar nu stiu daca merge cu cel al vostru , modelul este asta de aici (spoiler).

    Si a doua chestie , in primele 3 luni de contract viteza la net mergea cu 100mb/s , dupa a inceput sa mearga cu 50 , cand am intrebat prima data un operator mi sa spus ca de 50 am abonamentul si am zis ok ,,, dupa ceva timp am vorbit cu un alt operator pentru a face upgrade  la un abonament mai mare (gen 100 , deaorece are acelasi pret ), i-am precizat zona si mi-a zis ca cel mai mare abonament pentru zona mea era de 20 , dar eu aveam de 50 deja pe contract si functiona cu 50 , in trecut functionand chiar cu 100 , eu nu inteleg asa ceva sincer :)) , + ca din cate am inteles sunt dotat cu fibra optica + ont , care ar trebui sa mearga si pe cel mai mare abonamet de 1000mb/s , de ce sunt ''limitat'' ?

    Precizez ca sunt din Jutetul Teleorman , oras Zimnicea.

    Eu daca s-ar putea as alege un abonamnet mai mare chiar cel de 1000mb/s ... inteleg paote in zona chiar nu se popate 1000 / 500 , etc , dar din moment ce am avut viteze de 100mb/s cum sa imi spui dupa tu mie ca in zona mea maximul disponibil este de 20 ,,, si faza interesanta e ca pretul la abonamentul de 50 si cel de 100 este acelasi :)

    Chiar as dori o lamurire .

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...