Jump to content

Ayana

LinkManiac
  • Posts

    447
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ayana

  1. In mod aparent am suspend :)) Nu stiu pentru ce (desi banuiesc ca am fost prinsa afk in tarc BK). Stiti cumva cat se da la prima abatere? (sper ca e prima :)) )

     

    Ah, si cu cine vorbesc sa dau merge la contul asta cu un cont mai vechi pe forum? :) (sau sa il deblochez pe ala - blocat la cerere)

    Hugs :)

  2. Am incercat, nu merge. Nu e account issue, e connection issue. Cred ca la ultimul d/c au facut ceva la server, au schimbat o setare sau ceva de am ramas pe dinafara :)) Anyaway am postat la probleme tehnice (daca  in privat nu raspunde nimeni).

    Ceva sa va incante simturile...

  3. Vine Haloween in Bucuresti? :) 

    Nu vrei sa vezi ce productivitate a incitat faptul ca nu pot intra pe Mu :)) Am terminat o carte ce era in lucru de vreo 3 saptamani, am inceput altele 2 noi. Am dat niste e-mailuri importante care imi stateau in coasta si am inceput sa fac planuri diabolice. I should be less productive...

    Dar Tehnicianul la care i-am dat pm nu a raspuns. Tot nu ma pot conecta. Cred ca mai incerc sa trimit unui tehnician acelasi mail. Ce greu merg lucrurile :(

  4. Hello :)

     

    Tocmai mi-am facut cont pe forum :))

    So, cumva, nu mai pot intra pe joc. Dupa d/c de ieri, surpriza surprizelor, nu ma mai pot conecta. Am dat pm la un tehnician (de fapt de asta mi-am facut contul) si  vedem daca se rezolva.

    Pana atunci... smile :)

     

  5. azi noapte am decis sa ma las de fumat, dar m-a tinut pana cand m-am trezit, eram constipat si am decis sa fumez o tigara cu o cafea :(

    ok that was way too much info =))))

    nu am nimic cu fumatorii, atata timp cat fumul lor nu vine pe mine. :D in functie de relatia in care sunt cu respectivul fumator e si felul in care... reactionez. Uneori schimb locul la masa incat sa nu mai vina fumul pe mine (dar inevitabil tot pe mine ajunge si dupa ce schimb locul) sau gesticulez ca imi vine in fata fumul. Nu sunt o persoana cu care se poate trai usor. Oricum, atunci cand fumul nu ma influenteaza de obicei nu am treaba. Sunt total impotriva ca varul meu de 17 ani sa fumeze, daca il prind ii rup picioarele, dar asta e alceva.

    EDIT: ii rup picioarele metaforic. Nu pot pune mana pe el ca e mai masiv ca mine si poate ma trezesc eu cu ceva membre luxate/rupte. Dar il pot cicali temeinic, in dulcele stil femeiesc. Sa isi doreasca sa ii fi rupt ceva membre, numai sa-l las in pace =))

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...