Jump to content

Ingeralb

LinkManiac
  • Posts

    387
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ingeralb

  1. Acum 3 ore, Renegatu13 a spus:

    nu te supara dar joc  mu de multi ani si am vazut tot felul de owneri  care zicea ca face ..ca deschide sv ...dar intr n final degeaba 🙂 pt ca ca sa deschizi un server trebuie obligat sa se ocupe 2 -3 pentru ca singur nu faci nimic ..imi cer scuze dar o sa vezi merida ca am dreptate :)))

    Incurabil...

    La 11.06.2019 la 22:13, Merida a spus:

    Poti sa te abtii de la comentarii te rog....

    are dreptul sa comenteze e topic de spam 🙂

    doar ca comentariile sa nu depaseasca o anume limita 😉

  2. 1 oră în urmă, ketamine a spus:

    ce sa donezi tu man?

     

    pt rds 500 1000 euro pe luna is fix pix.

     

    daca r fi destepti ar face server cu licenta direct de la ign , sa fie totul proprietar rds si asa ar putea sa faca si microtranzactii oficiale in joc. nu numai ca ar face bani pe profit , insa ar fi mai mult ca suficient pentru un server ok.

    Serverele de mu sau alte jocuri de pe Linkmania NU apartin grupului Rds-Rcs...ei doar ofera hostul pentru forum...asta din cate stiu eu...deci daca cineva doneaza pentru un joc doneaza celui care se ocupa de server..adica hosting, fisere, update-uri si ce naiba mai tine de server.

    bafta

  3. Acum 14 minute, cefs21 a spus:

     

     

    Problema  e ca nu are cine sa intretina si S6 dupa parerea mea si dupa cat de prost merge S12, acu jumate de ora iar mi-a disparut un item si mi-a cazut in nixie un item care se numeste Holyangel Helm si arata ca o armura, eu inca asa ceva nu am mai vazut si joc mu de 15 ani !!!!!!! Mai bine s-ar uni echipele de la S12 si S6 sa faca intai S12 sa functioneze bine si dupa sa deschideti S6 ! Eu am crezut ca nu puteti sa puneti la punct S12 si deschideti in loc S6, dar daca vreti sa le tineti pe amandoua atunci nu inteleg de ce nu lucreaza tot staful la S12 sa il repare si s-au impartit oamenii sa deshida si S6 !!! Nu joc de mult pe linkmania, poate nu am dreptul sa critic, dar daca tot am intrat si imi place comunitatea,mi-ar place si un joc care sa mearga bine. Sunt si un pic nervos din cauza itemului disparut, dar eu zic ca un pic de dreptate tot am in ce am zis.

    Pai holyangel face parte din s12... :)) e normal ca pe masura ce apar noi sezoane sa apara noi iteme, mobi, harti, eventuri. s.a.m.d.... 🙂 S12 este buguit.... staff-ul a fost corect si a anuntat ca serverul are probleme si fiecare isi asuma eventualele probleme care pot aparea in timpul jocului.... deci mai exact citez de pe mu.linkmania.ro :

    Aceasta versiune de MU Online Season XII poate prezenta anumite buguri ce nu pot fi remediate la momentul de fata
    si prin urmare toti utilizatorii isi asuma raspunderea pentru eventualele neplaceri sau inconveniente
    datorate acestor probleme. Toate itemele vazute de GS ca dupe sunt blocate si la sw sau logoff dispar. La momentul
    acutal nu avem posibilitatea de a modifica codul de recunoasterea a itemelor.

    Prin descarcarea clientului oficial si participarea la joc toti playerii sunt de acord cu conditiile de joc
    oferite de MU Linkmania.

    Sarbatori fericite 😉

  4. Acum 11 ore, tecty a spus:

    PS : Parca il oprise de tot, dar nu va puteti astepta ca toata lumea sa se gandeasca la asta, daca nu merge si nu il puteti seta, opritil de tot si aia, chiar daca ar fi in regulament (nu e) nu cred ca s-ar respecta, nu stiu mi se pare ciudat sa fie bug exploit cand multi nici nu stiu ca n-ar trebuii sa mearga... Cum sa zic... de asta se stia... care au fost pe beta, deci e cam vina voastra ca ati lasat asa, doar era logic ce o sa se intample.

    Tecty gresesti ....trebuia sa zici ca : erea logic ca unii nu or sa fie corecti si o sa profite de toate tampeniile sa faca lvl cat mai repede.

    Anumite persoane traiesc prea mult in jocul asta.

    O seara buna sa aveti!

  5. Acum 1 oră, RvNKinG a spus:

    Deci ca e verdictul , se dau itemele back sau pa?

    eu unu nu inteleg ceva... Au anuntat deja ca pe server exista buguri diverse si unele nu pot fi momentan reparate + ca exista posibilitatea sa ne dispara iteme... si ca decizia de a juca ne apartine noua! deci prin asta eu inteleg ca accept ceea ce s-a anuntat si imi asum eventualele disparitii de iteme sau eu mai stiu ce buguri.

    Nu am nimic cu nimeni..Repet cu nimeni dar pe unii dintre voi ma jur ca nu ii inteleg...

    Sanatate maxima!

     

    • Upvote 2
    • Love 1
  6. Acum 4 ore, Adema a spus:

    Avem un canal de chat si text pe discord, cand aveti timp si vreti o voce sau text orice, puteti intra.
     

    👍 mersi

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...