Jump to content

KillerXP

Inactive
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KillerXP

  1. Francisco_Filho-Karate_Kyokushin-Kickbox

    Francisco Filho (n. 10 Ianuarie 1971) este un luptator Brazilian, detinator al centurii negre 6 dani in Kyokushin Karate si practicant de kickbox. Este campion mondial la Kyokushin Karate, castigand titlurile din 1997 si 1999 si vicecampion mondial la K1, pierzand finala in fata lui Mark Hunt in 2001. Detine victorii impotriva unor luptatori importanti ca Sam Greco, Andy Hug, Remy Bonjasky, Ernesto Hoost, Peter Aerts si Stefan Leko.

    A inceput practicarea Kyokushin-ului la varsta de 10 ani, iar la 14 ani i s-a propus sa antreneze grupele de copii ale organizatiei internationale de Kyokushin din Japonia. La 16 ani si jumatate obtinea centura neagra, varsta la care concura deja la campionatele de seniori. A dominat Kyokushinul brazilian mai bine de 10 ani, pana in 2004 cand s-a retras, dedicandu-si timpul promovarii Kyokushin-ului si antrenarii tinerilor sportivi.

     

     

    Am avut onoarea sa ma antrenez si sa sustin examenul de centura sub comanda lui in vara anului 2014, cand a fost prezent la Stagiul International de Kyokushin Karate de la Mamaia.

     

    "Kyokushin teaches you to be disciplined, to have respect, to have courtesy and to be humble. These are Kyokushin principles and we try all to push all the time the students to do that, so people could see if they practice Kyokushin or not just by the way they behave themselves."

    - Francisco Filho

     

    • Upvote 1
  2. Eram acasa, dadeati doar un bip si aveati om on. Ma sunati de 5 ori pe noapte pentru orice nimic si nu ma sunati acum... gg :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...