Jump to content

Layer.

Inactive
  • Posts

    339
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Layer.

  1. Numele meu în joc:Layer.
    Numele EXACT celui pe care îl reclam: Nelson
    Screenshot-uri:  http://imgur.com/CCnMUAl

    http://imgur.com/tgM7i6A

    http://imgur.com/rM7P92O
    Descriere a situatiei (pentru cazurile în care plângerea necesita o descriere, daca e vorba de limbaj se întelege din screenshot-uri): Eram la event TVT organizat de Kidzzen, eu cu Cosmin glumeam si spunea cosmin " Toti striga Cosmintv " si mai multi am scris " mu3 " cosmin a ras etc nu a spus nimic, a fost o gluma, dupa spun eu " Eu spun Mu3 si voi CosminTV " si-a scris si cosmin numele, nu il deranja, si vine sinchisitul de Nelson si imi da mute 60 minute ca eu glumeam cu cosmin . @Cosmintv .

    Bun, iau mute 60 minute de parca am spus ceva in rautate neglumind , de parca vorbeam cu el, sau poate nelson e femeia lu' Cosmin si se simte si el jignit . Bun, dupa Cosmin spune " Mu3 Garda " primeste mute 10 minute . Hai sa facem o comparatie, mute 10 minute cu mute 60 minute si aceleasi vorbe :OO . Nu am nimic cu tine, esti deja stafidit de cand ai luat helper ca rupi jocul 24/24 , dar nu ma doare asta, ma doare ca imi dai 60 minute, chiar tu cand ai ceva cu mine :))) . Putin imi pasa, dar incearca sa nu mai arunci cu sanctiunile asa repede cat timp nu esti implicat undeva si " Victima " nu se plange la un admin sau pe forum . M-am tot abtinut sa nu fac nici un post ca mi-a dat @Sevraj sansa sa revin, dar nu m-am putut abtine cand vad atata sensibilitate si femei .
    Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (daca erau): Kidzzen, si mai multi .
    Martori: Aakary, cosmin, darok, etc..

     

    • Upvote 2
    • Downvote 9
  2. Nume: LayerVarsta: 19 de ani
    Autodescriere (~ 30 cuvinte): Ma numesc Andrei, am 19 ani si sunt din Giurgiu .

    Locatia(Oras): Giurgiu

    Nick : Layer
    Nivel : 6
    Vechime pe server: 2012 
    Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Da , coduri bug etc..

    Ai mai fost in alte clanuri?(Daca da, specifica in care): Da,
    Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10
    De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca am fost chemat aici de tine .

  3. Bine, facem 2 campionate, dar nu mai facem si liga 2-a pentru ca nu isi are rostul, cine apuca, se baga si acolo si acolo, cine nu, asteapta o echipa libera. 

    Dar sunteti de acord sa acordam locului 1 sa aleaga primul echipa la MODERATORUL respectiv si restu sa fie random ? Ma ocup eu de asta, nu-i problema .

    @axelutz @Billo @Casio . Cum am spus mai sus, am program special pentru asa ceva .

  4. 4 minutes ago, axelutz said:

    O data cu finalizarea acestui sezon, ne vom intra in activitatea normala aceea de a fi o competitie cu scop de Liga 4fun. O sa va supun la vot ce va doriti sa urmeaza sa facem pe viitor si va rog sa fiti alaturi pentru ca din urmatorul sezon vom avea facilitati in + si mai frumoase. Va multumesc tuturor si bafta in castigarea acestui campionat!

    Eu zic sa te pui de acord cu @Casio pentru a avea doar doar un campionat nu 3 . Am inceput cu unu si frumos e sa fim toti intr-un campionat, unii in Liga 2 unii in prima liga, totul se va trage la sort, am eu program facut pentru extragere la sort am sa filmez extragerea si tot ce se poate, se poate face sa se extraga si echipele spre de exemplu : D3NVER - Rapid Bucuresti , totul va fii random va pica exact ca la o extragere, ce spuneti baieti ? Primul loc sa isi aleaga prima echipa, restul sa o primeasca random .

    REPET, AM PROGRAM PENTRU ASA CEVA , IL FOLOSESC SI LA CAMPIONATELE DE FIFA .

  5. On 5/23/2016 at 11:29 AM, SirGolatZzo said:

    Am trait sa o vad si pe asta. Ronaldo nu bate Penalty , Ronaldo da pase pt golul lui Messi ...sfarsitul e aproape 

    Screenshot_2016-05-23-21-24-45.png

    Se mai intampla si dastea , ce sa faci?=)))

     

    On 5/23/2016 at 7:24 AM, Killer_XP said:

    Eu sunt cu Newcastle. Cred ca o sa imi moara jucatorii pe teren azi. Sunt obositi rau dar nu imi permit sa ii odihnesc ca ai jucatori prea buni :D

    1-4 , frumos :) Ti-am intrerupt seria.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...