Jump to content

drako

Forumist
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by drako

  1. :)) sunteti jumatate din jucatorii de pe serv in alianta aia si vreti sa fiti si sunati inainte cand sa aparati castelu. Ma mir cum de nu solicitati sa se dea ban direct la cine indrazneste sa se inscrie la cs ca va deranjeaza. Jale cu voi.

  2. in bk dadeau 10, era impins, era miscat ..ok timpul de inregistrare =60 sec si scade daca te misca sau daca mori

    acum bk moare din 1-2 hit  ..timp de inregistrare tot 60 sec nemiscat

    ...scadeti timpul de inregistrare sau din multitudinea aia de aliante care se bat pentru cs db dupa db (adica 2 ally cum spune lumea) o sa ramana doar una mare si lata. A devenit mai interesant un event de 3 bok-uri decat cs-ul saptamanal. Sincer luati si testati, faceti un event cu premii acceptabile in timpul cs-ului sa vedeti ca pe toti ai doare undeva de cs atat timp cat devine tot mai inaccesibil.

  3. singurul lucru care mai tine serv in picioare sunt adminii destul de multi si ma bucur ca fiecare face tot posibilul sa aduca un plus jocului .

    In rest ..competitie intre jucatori si aliante =0 .

    Parerea mea e ca ar trebui un cs mai usor accesibil si  o competitie de fotbal  (battlesoccer) intre gilde/aliante in fiecare sambata .

  4. serios? eu imi aduc aminte de un linkmania in care era comepetitie la inscrieri pentru cs si nu gaseai sign aruncate pe toate drumurile ca acum. Castelul era cucerit si pierdut de cateva ori in timpul unui cs , acum abia poti sa inregistrezi 2-3 secunde sau sa cuceresti doar cu ajutorul unor bug-uri .

    E ok asa cum spui tu si apoi plangete pe forum ca nu mai e ce a fost odata si sunt putini care mai joaca :) ) tipic

  5. Cineva gandeste si la modul general aici ? Sau fiecare joaca pentru el.

    La setarile existente in acest moment doar 1 sau 2 aliante pot tine castelul pana la sf db-ului.

    Restul aliantelor si guildelor ce fac? nu au nici o sansa atat timp cat te omori din 1 hit si coroana se ia 60 sec nemiscat.

    Ori faceti castelul accesibil pentru a fi cucerit de mai multe aliante ori faceti tot jocul acesta pentru 1 singura alianta care de altfel o sa ramana si cu singurii jucatori pe servar ca restul se lasa de joc sau isi vad de treaba lor.

    Lipsa totala de fair-play care o sa duca la pierderea multor jucatori.

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...