Jump to content

adela1981

Inactive
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by adela1981

  1.  

    da-i un update manual din start, faza e urmatoarea, cand aveam win 7 pe calculator am schimbat placa video si a trebuit sa-l reinstalez, am bagat win 10 ca insider cand i-au dat drumul in teste si acum si-a facut update si ce sa vezi, eroare , nu se poate activa, merge totul pe el, doar ca nu e activat win...am cautat eroarea si zice ca versiunea a mai fost instalata inainte pe un alt calculator si sa intru pe magazin si sa cumpar licenta win 10:)), surprize surprize, daca tot ii ajut cu testatul de atata timp...

    Ca si insider probabil ca n-o sa ti-l activeze ci o sa mergi cu el asa. Daca ai avut licenta pe windows 7 si acum nu-ti mai vede licenta de la schimbatul placii video ai dreptul sa suni la Microsoft si sa ceri reactualizarea licentei pe motiv ca ai schimbat placa video. Din ce am inteles ai voie de 1-2-3 ori sa ceri acest lucru daca nu ai schimbat hardware semnificativ precum placa video+procesor. Cauta pe google si o sa gasesti mai exact procedura.

  2.  

    Sunt de mult pe fast ring. Nu vreau sa fac un clean pentru ca imi este lene sa instalez iar tot pentru o versiune de Windows 10 putin mai noua.

    Sincer eu as face clean install si stii o treaba. Nu ai vazut din istoria M$ ca au cam dat-o mereu in bara cand a fost vorba de un update important. Sacrifici cateva ore sa pui sistemul nou si toate aplicatiile iar apoi iti faci punct de restore/backup si stii o treaba. Apoi cand vezi ca iti merge sistemul greu ii faci restore si e ca nou. Eu cand foloseam W7 faceam clone la partitii cu acronis si cand imi mergea greu sistemul in 10 minute faceam restore si aveam sistemul nou cu tot cu aplicatii.

  3. La care program te referi? 

    Cel descarcat de aici http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10 cred ca nu e compatibil cu Windows 10 insider preview.

    Ai incercat sa-l pui pe un stick si sa bootezi de pe el? Ca sa grabesti update-urile trebuie sa selectezi Fast in configuratia meniului de update-uri. Eventual ar trebui sa descarci din nou imaginea poate o fi eroare de download. Daca ar fi problema de compatibilitate n-ar trebui sa dea crash ci sa afiseze un avertisment.

  4. L-as incerca pe un netbook toshiba nb500 cu performante cam slabe sa vad daca se vad imbunatatiri fara de Windows7 starter cu care a venit preinstalat. Voi reveni cu noutati peste cateva zile ca acum nu am netbookul cu mine. La sisteme performante nu stiu daca se va vedea o mare diferenta de performanta, cat s-ar vedea la un sistem care duce greu pe W7.

     

    da, dar dimineata aici nu aparea nimic, doar o fereastra de cautare care in cazul in care cautati upgrade win 10 te ducea la prima fereastra si ajungeai iar aici(era o bucla redundanta fara rezultat)

     

    Am incercat sa fac upgrade-ul si imi da crash acel program. Mai astept, poate il primim prin Windows update.

    da, dar dimineata aici nu aparea nimic, doar o fereastra de cautare care in cazul in care cautati upgrade win 10 te ducea la prima fereastra si ajungeai iar aici(era o bucla redundanta fara rezultat)

     

    Am incercat sa fac upgrade-ul si imi da crash acel program. Mai astept, poate il primim prin Windows update.

    La care program te referi? 

  5. Nu stiu cum de nu ai intampinat probleme pentru ca eu am instalat versiunea din iunie si avea lag rau cand dadeam click pe iconu de windows care deschidea meniul din stanga, si de asemenea cand cautam in bara de search la fel. La urmatorul build am vazut ca nu mai sunt asa probleme. Vom vedea rezultatul final. Pana nu trece primul an nu ma pot pronunta. Primul an va fi critic pentru ca atunci se vor descoperi cele mai multe bug-uri si vor fi update-uri noi care s-ar putea sa crash-uiasca sistemul, de aceea si ofera upgrade gratuit doar in primele 12 luni.

     

    Nu uitati sa faceti clonare de partitii daca aveti windows preinstalat cu licenta ca nu se stie ce surprize veti intampina. E plin netul de injuraturi de cand s-a facut trecerea de la W8 la W8.1

     

    Si totus, e plin dar nu e lasat macar ...

    De ce zic unii ca este prost daca nici macar nu s-a lansat?

    Oricum, nu ajunge la toti, ajunge la insiders, deci o sa-l testam inainte sa ajunga pe PC-urile voastre :) -> Mai putine bug-uri si probleme.

    M-am referit la faptul ca am gasit o un articol pe pcmag.com la care lumea a comentat masiv cu injuraturi si nemultumiri legate de update-ul de la windows8 la windows 8.1 pentru ca le-a crash-uit sistemele, iar altii au pierdut aplicatii de mii de euro. 

    Nu m-as baza prea mult pe testele facute pe insideri pentru ca cei mai multi insideri si-au pus sistemul de forma, sau mai bine zis de curiozitate. Eu l-am pus pe masina virtuala si l-am deschis numai de cateva ori pana acum. Sunt putin insideri care sa foloseasca sistemul pe bune. Problema mare va fi la firme care au fel si fel de aplicatii care s-ar putea sa dea crash dupa un update si nu-si vor permite sa dea restore la sistem pentru ca risca sa piarda date importante odata cu restore-ul.

    Daca esti utilizator obisnuit pana la urma te doare in cot, iti salvezi datele importante pe celalata partitie si daca iti da sistemul crash intri cu ubuntu instalat pe un stick si salvezi tot ce mai ai pe desktop si dai format.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...