Jump to content

Thunder

Forumist
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thunder

  1. Nu mai face pe victima ca nu de aia v-am dat pk.

    Adevarul a fost ca tu impreuna cu amicul tau m-ati amenintat ca daca mai vin cu take "Va pup pantofii" si v-am demonstrat ca nu este asa.

    Si in acele 7 minute nu am atins nici un mob acest lucru inseamna ca nu am facut nici un ks iar stationarea in afara tarkului este perimisa.

    Cer o nefondata pentru inducerea adminilor in eroare.

  2. 5 hours ago, Shpritz said:

    nu am nicio legatura, sper sa nu dati warn, dar citeste si tu cum se face preluarea, print pe toti jucatorii, apoi intrebarea de afk, si ink ceva din calcule in min 5 al preluarii, omul iti face pk, raspuns clar daca e afk sau nu, nu trecusera 5 min...mananci timpul adminilor, curios daca se mai da ss ptr plangere nefondata sau nu:) k sigur luai

    Stiu ca voi lua warn,da nu m-am putut abtine

    Ar trebui sa iti cumperi o pereche de ochelari sa vezi ca pozele cu cei 3 membri ai spotului le are,are si poze in care intreaba de afk iar acest individ nu apare pana in momentul pk-ului in nici o poze,deci din asta rezulta ca i-a fost intrerupta preluarea

    4 hours ago, TeodoR said:

    pai daca nu nu faci preluarea cum trebe am tot dreptul! daca pui poza cu F4 se vede unde raspund eu si scriu: da. Poate tu ai plecat si apoi te-ai intors da nu ai mai nimerit coordonatele exacte.

     

    Cat despre aberatiile cum ca i-ai dat pk pentru ca nu face preluarea cum trebuie....ma faci sa rad,tu nu aveai de unde sa stii ca el nu face preluarea corecta...aici se posteaza o intrerupere de preluare nu un pk dupa ce a preluat,si din cate stiu in regulament scrie ca la terminarea preluarii trebuie sa faca poza cu F4 pe cand el nu a terminat preluarea pentru ca tu nu l-ai lasat.

    P.S Nu sunt implicat in plangere,daca adminii decid sa primesc warn imi asum raspunderea.

  3. Daca eu am poza acolo care e probema? Clar vreau sa-mi aratati unde exista o lista cu spoturile si coordonatele exacte ale lor. Dupa ce raspundeti la mai bine de 24 de ore cautati acum motive? Publicati oficial o lista cu coordonatele relative ale tuturor spoturilor ca mai apoi sa puteti cere asa ceva.Bk-ul era acolo sa fie protejat iar elfa in partea cealalta. cu toate ca nu ar fi nevoie sa dau atatea explicatii. Se vede clar ca se lua xp acolo unde eram deci care e problema?Ce au inceput deja interventiile? A inteleg trageti de timp sa poata omul sa se faca xp in weekend.

  4. 23 minutes ago, viktor said:

    "preluare" facuta pe aceeasi coordinata.

     

     

     

      Hide contents

     

    Preluarea va fi considerată incorectă dacă:

    • nu au fost adresate cel puțin 3 întrebări ocupanților spotului;
    • nu are minim 5 minute după server time (inclusiv secunde);
    • în timpul preluării cel care preia spotul face ks (atacă mobii de pe spot);
    • în timpul preluării cel care preia părăsește spotul sau se deconectează de la server (intenționat sau nu);
    • toate pozele sunt făcute de pe aceleași coordonate;
    • nu se pune cursorul pe caracterul întrebat de afk în momentul printului (sau numele acestuia nu este vizibil in poză: are shop deschis sau altă situație asemănătoare).

     

    •  

    Da,in momentul in care am Scris X Afk? eram pe coordonatele 35 62 dupa preluare este treaba mea unde stau pe spot:)

  5. Aici chiar colega ta Cataleya te-a dat de gol spunand ca ai fost sa te golesti :)

    Si se vede clar din pozele cu preluarea ca numai tu ai raspus

    P.S imi cer scuze pentru dezordinea din pozele de mai sus....eu am incarcat sa le incarc in ordine dar au fost postate imprastiate.

    ! Important 

    • În cazul în care aveți party pe un spot anume și părăsiți acel spot (pentru a vă procura mana/health potion din orice alt motiv) pierdeți automat orice drept asupra acelui spot;
    • Dacă în timpul în care sunteți plecat de pe spot un alt player începe o preluare, nu mai aveți dreptul la spot și nici  de a îl întrerupeți. În acest caz, doar cei care au rămas pe spot în momentul sosirii celui care a inițiat preluarea au voie să întrerupă preluarea, răspunzându-i;
    • Dacă în timpul în care adresați întrebarile caracterul respectiv se deconecteaza de la server sau dă /move, intenționat sau nu, aveți dreptul de a continua preluarea întrebând în continuare de afk un alt caracter de pe spot, preluarea fiind valabilă, fără a fi nevoie să o luați de la început.;
    • Nu se acceptă răspunsuri efectuate prin utilizarea funcției "macro" sau boți;
    • Dacă răspunsul este același pentru orice întrebare și este repetat de minim 4 ori, la fel, s-a pierdut spotul dupa trecerea celor 5 minute;
    • Nu există obligația de a ataca monștri pe propriul spot.

    Screen(10_07-13_50)-0033.jpg

    17 minutes ago, PIRVAN said:

    Se pare ca nu iti este clar timpu care tu incercai sa faci preluare :D si se vede clar ca ti-am raspuns numa ca tu ai facut printu dupa 5 minute si ai dat in sus de scrool ca sa prinzi faza ca si cum nu ti0am raspuns la timp toate printurile trebuie sa fie facute FULL F4 asa ca te chinui degeaba..

     

    Culmea este ca la poza 13:45:07 unde se vede ca ai raspus tu tot nu te vezi in poza:) nici in urmatoarea poza in care au raspuns colegii tai de pe spot.

    As dori o dovada din partea voastra Vendetta,Venom,viktorMG si Catelaya ca ati raspuns in intervalul preluarii 13:39:09 cand a fost facuta prima poza si 13:45:07 ultima poza cu preluarea.

  6. Bronze set:

    Helm lk ref hp add28+15

    Armor lk ref hp+15

    Gloves lk ref hp+15

    Pants lk dd add28+15

    Boots lk dd add28 +15

    Leather

    Helm lk ref+15

    Gloves lk ref hp+15

    Gloves lk dd ref+9

    Pants lk dd+15

    Boots lk ref+15

    Scale 

    Gloves lk ref hp+11

    Pants lk ref+11

    Arme

    Breaker lk edr speed add28+15 5 socket

    Flame lk edr add28 +15 3 socket

    Great Dragon set

    Helm lk ref add28+15

    Armor lk ref add28+15

    Gloves lk ref add28+15

    Pants lk dd ref add28+15

    Boots lk ref hp add 28+15

    P.S :Seturile GD si Bronze nu se vand pe bucati

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...