Jump to content

Adytzu

LinkManiac
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Adytzu

  1. Si noua ne-a dat pK pe spot. Nu am printuri complete, in sensul ca nu am in safezone pentru ca nu  a reusit sa ma omoare dar i-a omorat pe ceilalti 4 din party. Pun pozele in caz ca ajuta un admin la luarea unei decizii:

    Poze cu spot si cu party-ul :

    Spoiler

    Screen(04_14-22_52)-0020.thumb.jpg.ba526d3da9711bca4880ea34a72f8505.jpgScreen(04_14-22_52)-0021.thumb.jpg.92281538dc7d3fbcdda6ce35beb7e557.jpg

    Poza dupa ce i-a omorat pe toti de pe spot si incerca sa imi dea si mie PK:

    Spoiler

    Screen(04_14-23_39)-0022.thumb.jpg.16c93351bd53a15d0e5eeb578e435b89.jpg

     

  2. Si eu am luat suspend tot asa. Mi-a dat PK, dar nu am prins poza in timpul pk-ului. Am poza cu spotul gol, am poza cu self defence activat de el, am poza in safezone, dar nu am apucat momentul pk-ului. Apoi m-am intors pe spot, ca eram on, dar nu am apucat print cand am luat pk si i-am dat eu pk. Ghici ce ? am luat ss 2 zile pt ca m-a postat el. Asa face. carater 0

  3. Si daca am iesit amandoi din noria ce ? Crezi ca am mers dupa tine sau cum ? atat de prost ma crezi ? tu ai mers intr-o directie si eu in alta...apoi ne-am intalnit la golden. hai zi ca am venit din spatele tau , spune asta

  4. Nu am facut pe nici un smecher. Ai discutia in priturile postate de mine. Tu ai venit dintr-o parte, eu din cealalta...nu am vazut pe nimeni pe langa dragon. Dar tu nu vezi decat pe ale tale, pe ale mele nu le vezi si sari sa ma faci cretin, esti destept tu. Data viitoare fa printuri daca ti se fura goldenul si posteaza. Pana atunci, vacanta placuta.

     

    P.S. Parca sa scrii asa pe MU...mi se pare lipsa de educatie si este mai urat decat sa omori un golden la care probabil sa fi ajuns altcineva inainte. Te-ai gandit ca poate chiar nu te-am vazut ?

    Nu poti compara vorbele urate,injuraturi,semnele obscene cu faptul ca am omorat un golden. Nu sunt deloc din aceeasi categorie.

    • Upvote 1
  5. vezi ca eram pe spot dinaintea ta.

     

    Asta inseamna sa fii mafiot. Sa vii sa dai PK fara preluare fara nimic, apoi sa postezi pentru PK cand iei si tu. Cu toate ca tu ai dat inainte :)))

    poftim caracter de om :)))

  6. Print cu spot gol:

    http://www.imagebam.com/image/adf45d536040413

    Print in timpul PK-ului:

    http://www.imagebam.com/image/2cb24d536040416

    Print safe zone:

    http://www.imagebam.com/image/3b6c56536040418

     

    A mai dat si alte PK-uri pe spot, insa nu am printurile necesare. Mai este postat pentru PK si de alte persoane. As dori daca se poate sa ii se dea suspend si pe caracterul principal. Nu mi se pare normal sa faci un RF de 10-15 RR si sa strici joaca celorlalti iar tu bine merci sa te joci cu principalul...sau poate isi facea loc pentru principal, nu stiu.

    Pentru admin, mai am si alte poze cu pk-uri pe alte spoturi, doar ca am facut print la 1 secunda dupa ce m-a mutat in safezone. Asta nu inseamna ca daca nu am prins momentul sa fac print,am facut la 1 secunda dupa, nu a dat mai multe pk-uri. Este foarte neplacut sa te joci MU pe Linkmania cu astfel de oameni.

    Multumesc anticipat

  7. Am cerut sa verifice. Eu asa stiu, adminul poate verifica daca am sau nu dreptate. Daca gresesc, imi cer scuze. Important este sa i se dea pe toate, poate asa se linisteste. Nu este deloc dar absolut deloc normal si frumos sa se vorbeasca in halul asta. Mai sunt si copii care se joaca, nu zic sa isi dezvolte cultura generala pe MU, dar macar sa nu invete prostii de genul asta de la tot felul de oameni fara pic de educatie.

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  8. Ca informatie pentru admini inaCoca = Chapo = SHAQULES

     

    Primele 2 sunt secundare, cu amandoua jigneste, injura, am postat eu printuri aici, msi sus. Doresc sa se verifice daca am dreptate, si cele trei caractere sunt ale aceluias om. Sa ii dati ss pe toate, sa se linisteasca, sa respecte lumea pe server. Pe deasupra nu este la prima abatere, uitati-va in arhiva ca a mai luat suspend pentru limbaj.

    Multumesc.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  9. De ceva timp sunt asaltat de tot felul de feluri de oameni, de caractere din SCREAM cu un limbaj de joasa speta. Nu este relaxant, frumos sa vezi ca vine unul sau altul si te face prost, sau iti zice mars, sau nu iti acorda macar putin respect. Deci repet, nu este primul dar de acum incolo postez. De aceea daca se poate rog adminii, in cazul unui suspend, sa dea si caracterelor principale....pentru ca vin toti cu cate un secundar , te face cu ou si cu otet, albie de porci si cum se si vede in printuri in doare in cot ca il postez, sau ca il taxeaza adminul, pentru ca el este pe secundar cu bagat, cu scos ,cuvinte obscene, ne injura pe noi, adminii. Datii tata daca ii dati, nu lasati astefel de nescolarizati pe server, datii sa simta. Uitati limbaj la 5 dimineata :

    http://www.imagebam.com/image/8968fd534023259

    http://www.imagebam.com/image/a69992534023265

    http://www.imagebam.com/image/faf9f6534023268

    http://www.imagebam.com/image/b3b7f1534023272

    http://www.imagebam.com/image/317e4d534023276

    http://www.imagebam.com/image/7c7bf7534023280

    http://www.imagebam.com/image/e8ecb5534023283

    Si aditional, bonus , cadou !!! inca un "inteligent" care da lectii de gramatica si ma face prost. Prima data scrie "scrii" corect dealtfel, apoi ma face prost pe mine ca scriu la fel si imi zice ca se scrie "scri" si ma face si prost, tot pe mine . Din nou SCREAM .

    http://www.imagebam.com/image/c4e2c6534023980

     

    Ah, continuare de la inaCoca :

    http://www.imagebam.com/image/4e4398534024527

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  10. Pai daca zici ca ti-am dat pk si voiai sa raspunzi in ultimele secunde...pune printuri aici. Eu stau afk si revin din 3 in 3 minute, am voie 5 minute, atat tine takeover si atat tipa si adminul la razie. Nu am apucat printuri atunci, dar din nefericire pentru tine, eram la calculator cand ai venit a doua oara sa dai PK. Eu doresc adminul sa judece pozele mele destul de clare. De data asta te-am prins asupra faptului, nu ai mai avut noroc. Daca ai ceva impotriva mea te rog frumos sa postezi cu dovezi nu vorbe aiurea ca sa scapi de pedeapsa. Astept decizia adminului, eu nu mai raspund la prostiile tale

  11. Nu intentie lui...dar parca se grabeste sa arunce cu suspenduri in stanga si in dreapta...poate mai multa intelegere din partea lui...un pic de logica mai buna... ??

    Adica el imi spune ca ar trebuii sa iau si eu ss pentru ca si eu sunt incadrat la insulte...pai nu te grabi Haros ca nu ma reclamat absolut nimeni pe mie :)) in baza la ce mi-ai dat suspend ? in baza postarii mele impotriva altui jucator..in fine, toate cele bune va doresc :)

  12. Ah am uitat sa mentionez. Cand l-am intrebat printr-un mesaj, de ce aceasta decizie , pentru ca in regulament scrie : " " Aceasta este o comunitate “family friendly” motiv pentru care orice insulte sunt interzise si nu se accepta scuza unei provocari. " , Haros mi-a motivat ca:

    aaaaa.jpg

     

    Oameni buni...1 eu nu l-am insultat 2. el nu a spus "mars", el m-a insultat / jignit altfel, uitati-va in printul postat de mine de la topicul acesta :

    Care provocare din partea mea ? cand imi spune "mars " ??? alta este insulta, nu o scriu ca sa nu iau vreun warn ceva, uitativa singuri la print. Am noroc ca nu am suspend, omul asta a inchis topicul cu plangerea mea, deci nu mai pot posta nimic acolo si mi-ar da si un suspend...dar vorbeste despre o alta reclamatie, ori este obosit, ori nu stiu. Adica sunt aproape sa iau iar un suspend pentru nu stiu ce insulte nu stiu ce "mars", nu stiu de unde le scoate...

  13. Nici nu stiu cum sa incep...tind sa cred ca Haros (nu am nimic personal cu el) nu este impartial, corect asa cum ar trebuii sa fie. O sa incerc sa fiu cat se poate de scurt.

    Am postat acum ceva timp, o reclamatie impotriva lui NuTzu...a dat omul ala niste pk-uri fara preluare etc etc, aici link :

    A dat Haros verdict, sa ne baneze pe noi, inclusiv pe GRIMM care omu` postase si el 2-3 poze ca sa ajute adminul sa ia o decizie. Am facut cerere de re evaluare, multumim Kitte pentru o decizie justa, ne-a fost ridicat suspendul. Am luat ss pentru ca am avut ceva de spus, dupa Haros...frate ai ceva de spus, ia suspend de aici. Nu suntem toti asi in forumuri, unii sunt mai mult jucatori de MU decat forumisti...daca avea ceva de spus putea sa zica...este gresit ce ai postat, si gata close,dar el ne-a dat suspend noua. De atunci am rugat-o pe Kitte daca pot sa o intreb pe ea inainte sa postez, daca ar fi ok postul meu, daca am printuri suficiente, ca imi este teama sa postez, ca vine iar Haros si imi da suspend. Nu cred ca este normal, sa fii tratat, sau cum o fi astfel incat ca rezultat, sa iti fie teama sa postezi...sa reclami o fapta din afara regulamentului. (reclamatie care poate ajuta serverul, sa fie unul cat mai bun,just,corect)

    Bun, asta 1, acum 2:

    Din nou, NuTzu dupa o discutie contradictorie, dar in termeni civilizati, se trezeste NuTzu sa ma jigneasca/insulte. Asa ca am postat, dar nu inainte de a o intreba pe Kitte,daca are rost sa postez, nu de alta dar parca ma vad iar cu suspend. Kitte imi spune, ca ea considera ca este ok, pot posta, este de suspend, deci nu postez aiurea.

    Asa ca am postat :

    Vine iar Haros , acelas Haros, si da verdictul acela.

    In regulament scrie clar ca :" Aceasta este o comunitate “family friendly” motiv pentru care orice insulte sunt interzise si nu se accepta scuza unei provocari. "

    Atunci cum imi poti da verdict, ca l-am cam provocat ? Pe bune ? Ce anume te forteaza sa si scrii insultele ? poti sa le zici, verbal, nu te aude nimeni...dar sa le si scrii inseamna ca asta iti este intentia, ai discernamant, practic ai repetat jignirea, in gand, cu voce tare poate si apoi ai scriso...nu este o greseala...nu ai scuza...

    Apoi ii dau mesaj lui Haros pe forum, printre care ii dau copy paste din regulament cu acea fraza " Aceasta este o comunitate “family friendly” motiv pentru care orice insulte sunt interzise si nu se accepta scuza unei provocari. " si imi raspunde ca aici sunt eu, si ca si eu ar trebuii sa iau si eu suspend pentru cele doua cuvinte ale mele " Tanti NuTzi " banuiesc...

    Omul este pregatit sa imi dea suspend din nou...pentru ca am postat...din nou, cu toate ca la decizia lui a scris : " Dupa parerea mea in cazul asta tu l-ai cam provocat, e neimportant cum vorbiti voi in guild/aly, etc. despre ceilalti jucatori... " . OK neimportant, dar tu vrei sa imi dai suspend pentru ceva neimportant ?

     

    Nu am nimic cu nimeni, dar consider ca Haros nu este intotdeauna impartial, nu aplica regulamentul in mod corect si egal pentru toti jucatorii. O sa ajungem sa ne injuram intre noi, sa ne jignim, nimeni nu va mai posta nimic pentru ca va lua si el suspend. Mai bine dai replica pe post si tu, ca si asa nu iei suspend, ignoram regulamentul, si transformam chatul,serverul, intr-o cocina.

     

    Nu doresc masuri impotriva lui Haros, sau a mea...caci se poate sa iau ss pentru ca postez, am mai luat....ci doar sa vorbim intre noi, sa ajutam sa facem serverul un loc mai bun unde ne petrecem timpul liber, sa fim corecti, onesti,impartiali...o gasca :)

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...