Jump to content

Madalin91

Inactive
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Madalin91

  1. Eu sunt Arnkan si din cate se vede cum vorbeste baiatu cu alde JET cu alde MARS propun sa ia el suspend 2 zile :) asa ca limbajul este provocat ;) .  plus ca ce e asa deranjat in ai atrage atentia si sa ii spuna lu masa asa :) care l-a invatat sa vorbeasca.

     

     

    Insultele și Limbajul

    Insultele se reclamă cu poze suficiente, pentru a se vedea toată conversația, doar de către persoana insultată.  Nu se vor pedepsi insultele ușoare.

    taran de rahat (nici macar nu prea o insulta) .

    Mars(reiese din vorbele autorului postului+sa ii spui lu mata ) mata=persoana care te-a crescut.

     

    Vorbe Shaqueles . Jet - fara nici un motiv..vezi domnule ca a luat printesa takeover.

    Mars gunoiule. Cred ca baiatu are probleme comportamentale in ceea ce priveste valoare lui personala...Cenaclul manelar il cheama :)). 

     

    O Zi buna va doresc !!

    :ca-butters-stotch:

  2. la RF se mai umbla ? adica serios e un caracter praf di orice punct de vedere nici macar dsr nu il are si era buful lui de defense...va dati seama ca nu rezista cu 4 itime de defense fara scut fara nimic,da dmg si ia de 3 ori inapoi de la reflect (vb vine) darkside nu functioneaza deloc cum trebuie...NU avem set socketup Itemele de 380 nu le putem face exc sa mai adaug ? Master skill nu functioneaza o parte e special pt dsr pvp care e disabled...

  3. x-718bk - il am de 1 an si inca merge bine, cu toate ca uneori imi face figuri click stanga(isi face dublu click)

    30ijJ8v.jpg

    asa am patit si eu cu click stanga la aceeasi versiune,vreau sa zica ca rezolvarea a venit prin al busi rau de tot de nervi ca nu puteam juca nimic si mi-am cumparat altul ^_^ app am si acelasi game pad :))

    • Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...