Jump to content

Odiosu

LinkManiac
  • Posts

    2,015
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Odiosu

  1. La ce faceti reevaluare fratilor ? Eu am luat block account pe un caracter de lvl 6, 0 rerset care a fost logat de maxim 4 - 6 ori pe acest DB si o singura data a parasit safe zone.

    Daca am folosit HACK nu inteleg ce mai comentam. Eu recunosc, am folosit speed in mod repetat pe acest caracter de lvl 6 !

    Mai mare bataie de joc decat ceea ce se intampla aici eu nu am vazut pe nici o comunitate ! 

    Sunt curios cum au ajuns ei la concluzia ca acest caracter a folosit sau a incercat sa foloseasca hack, daca el a fost logat in istoria acesteui DB de 5 ori, maxim, si atunci nu am parasit safe zone decat 1 sg data cand am si facut lvl 6

  2. Râsul de cal – Poate aţi văzut un cal în realitate sau poate nu, dar cu siguranţă aveţi în memorie imaginea acestui animal dându-şi capul pe spate şi arătându-şi cu mândrie dantura nu tocmai extraordinară. Dacă aţi crezut că acesta râde la voi, ei bine, aflaţi că nu: vă miroase!

  3. Ultima persoană care a păşit pe Lună este astronautul american Eugene Cernan, pe 14 decembrie, 1972. 
    El a fost ultimul, din cei doi astronauţi care alcătuiau misiunea Apollo 17, care a părăsit suprafaţa Lunii, înainte de a urca la bordul modulului lunar Apollo care trebuia să-i ducă înapoi pe Pământ. 
    Misiunea lor, Apollo 17, a fost şi ultima misiune pe Lună, cu aterizare. 
    Ultima persoană care a ajuns pe Lună a fost colegul său, Harrison Schmitt, care, după aterizarea pe suprafaţa lunară, a ieşit al doilea din modulul lunar Apollo, după Cernan. 
    Eugene Cernan a şi condus un vehicul spaţial (Lunar rover) pe Lună. 

  4. Potcoavele – Se ştie că acest animal domestic este adesea dotat cu potcoave, însă puţini cunosc rolul acestora. Ei bine, ele protejează copitele şi sunt extrem de utile în cazul tracţiunilor. Copitele cailor sunt realizate din cheratină, aceeaşi proteină care se regăseşte în unghii şi în păr, motiv pentru care au nevoie de protecţie. 

  5. -Ce inseamna cand iubesti o femeie?

    -Ca esti indragostit!

    -Ce inseamna cand iubesti doua femei?

    -Ca esti casatorit!

    -Ce inseamna cand iubesti trei femei?

    -Ca iti permiti!

  6. Carnea de cal – În ciuda scandalurilor recente, carnea de cal este apreciată în foarte multe ţări. Francezii, spre exemplu, nu se dau în vânt doar după carnea acestor domestice, ci şi după creierul şi inima lor. Dar iubitorii cărnii de cal nu se limitează la spaţiul francez. 

    Oamenii obişnuiau să mânânce carne de cal în timpul războaielor – deoarece reprezenta o bogată sursă de proteine extrem de ieftină; pe timp de pace, aceasta rămânea încă apreciată, datorită gustului delicios. 

  7. Bula la scoala. Profesoara spune:

    -Daca pe gard sunt 3 ciori, cineva impusca una...Cate ciori mai raman?

    Bula cu mana pe sus.

    -Da Bula, spune.

    -Nu mai raman ciori deoarece celelalte 2 se sperie si fug.

    -Gresit, raman 2...asta e o intrebare de matematica, dar imi place cum gandesti.

    -Dar pot sa va pun si eu o intrebare?

    -Sigur Bula...

    -2 femei stau pe banca si mananca inghetata, una o linge, alta musca din ea si alta mananca cu lingurita. Care este casatorita?

    Profesoara raspunde cu greu:

    -Pai....cred ca prima.

    -Gresit, cea cu inel...Dar imi place cum ganditi...!

    Mai multe pe: Bancul zilei Bancuri glume poze - Glumite.ro http://www.glumite.ro/bancul_zilei.html#.WGP3WVV97IU#ixzz4U9gKxy3h 
    Follow us: Glumite.ro on Facebook

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...