Jump to content

alxdvl

Forumist
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alxdvl

  1. Buna seara,

    Am dat pk pentru ca nu exista in regulament nici o regula care sa ma opreasca sa o fac.Am lasat suficient timp pentru rewarduri.Am vrut sa demonstrez ceva si anume ca follyc a vrut sa se foloseasca de influenta de admin pentru acordarea altui ss nemeritat.Nu consider ca daca doresc sa demonstrez un anumit lucru fac vanatoare.

    Nu inteleg ..daca nu are nimic de pierdut de ce posteaza?Doar pentru ca ii este orgoliul ranit sau ce? Dc nu se scoate pk de pe server daca nu este permis? Am lasat timp mai mult decat suficient ptr rewarduri.

    Alta nelamurire -precizati cand incepe si cand se termina balgass.un interval de minute pentru ca se face abuz si fiecare interpreteaza cum vrea.

    In cazul lui follyc dc nu este considerata vanatoare ?a postat doar in speranta ca mi se va da ss pentru ca are admin si reputatia il ajuta.cu ce l-a deranjat pk meu ?se terminase eventul si isi luase rewardu.Care i-a fost intentia ? Si haros se contrazice in propriile afirmatii,mi-ar fii acordat ss dublu pentru ca am dat pk dupa terminarea eventului.Unde este dreptatea? E logic sa va aparati colegii..dar nu cand isi bat joc si mai ales cand scopul lor este de a acorda ss -uri doar pentru a se razbuna si a abuza de putere cand nu este cazul.

     

     

     

  2. Buna ziua,

     

     

    Mai jos e parerea lui Haros  la o alta plangere la care mi-ar fii dat un nou ss nemeritat cum a mai facut-o cand am primit 3 zile ss la balgass pentru un pk cu 4 minute inainte de inceperea eventului:

    Aici este si parerea domnului admin haros:

    Din punctul meu de vedere acest event incepe din momentul in care apare primul mesaj si pana ultimul participant isi ridica premiul de jos.

    Daca tu atata minte ai incat sa crezi ca nu stiu desfasurarea unui event in joc, e problema ta, inteleg ca pentru tine acest event tine exact din momentul in care a aparut Balgas si pana moare...gresit(din punctul meu de vedere, poate ai norocul si gasesti un coleg care are alta parere).

    In cazul asta, eu ti-as da pedeapsa dubla fata de data trecuta(PK repetat la acelas event) si in plus cateva zile pentru vanatoare(cred ca vanatoarea a fost din partea ta), dar o sa las un alt coleg sa decida in cazul asta, pentru a nu exista discutii ulterioare.

    Inchis aici pana se ia o decizie.

     

    1:Din print se vede clar ca au fost ridicate premiile iar haros se contrazice singur si incearca din nou exploatarea unei reguli care in momentul de fata este clara:

    ''PK-ul pe durata evenimentului din Crywolf (sau' la Balgass') va fi pedepsit in concordanta cu numarul de abateri.''

     

    Haros: Din punctul meu de vedere acest event incepe din momentul in care apare primul mesaj si pana ultimul participant isi ridica premiul de jos.

               In cazul asta, eu ti-as da pedeapsa dubla fata de data trecuta(PK repetat la acelas event)

    Deci toata lumea a avut timp suficient sa isi ridice premiile(minim 15 secunde),pana si print-ul demonstreaza ca si-a ridicat premiul si totusi haros mi-ar fii dat ss dublu.De ce? Chiar el a spus ca eventul tine pana cand  se ridica premiile (in cazul de fata au fost ridicate).

    2:A scris mai sus ca mi-ar fii dat si cateva zile pentru vanatoare.Pana la urma ce inseamna vantoare pentru haros?Eu am fost cel postat si tot mie mi-ar fii acordat ss pentru vanatoare? Haros asa intepretezi tu regula de mai jos?Partea vatamata este cel care vaneaza?

    14. Exploatarea regulilor (vanatoare)

    Formularea unei plângeri împotriva unui jucător este permisă numai în situația în care abaterea reclamată a vătămat în vreun fel pe cel care o reclamă.

     

    3:''Daca tu atata minte ai incat sa crezi ca nu stiu desfasurarea unui event in joc, e problema ta, inteleg ca pentru tine acest event tine exact din momentul in care a aparut Balgas si pana moare...gresit(din punctul meu de vedere, poate ai norocul si gasesti un coleg care are alta parere)''

    Chiar cred ca nu stii desfasurarea .Daca eventul nu se termina atunci cand moare Balgass si toata lumea si-a ridicat premiul ..atunci cand se termina? Si nu am zis niciodata ca eventul incepe cand apare Balgass.De unde ai scos minciuna asta?Vreau sa vad unde am scris eu ca eventul incepe cand apare Balgass.

     

    Sper sa se judece corect aceasta plangere pentru ca mi se pare foarte clar ca haros are ceva personal cu mine si interpreteaza regulile cum vrea desi sunt destul de clare.Chiar daca este coleg cu voi nu aveti de ce sa ii luati apararea cand greseste si nu o face pentru prima data.

    Multumesc anticipat!

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...