Jump to content

DarKStonE

Forumist
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DarKStonE

  1. De acord cu tine... Cu totii vrem sa ne bucuram de jocul in sine... si se poate intr-un fel sau altul... de asta am si deschis topicul... Nu cred ca db asta se poate redresa curand... insa la fel ca mine sunt probabil multi altii care ar dori sa aiba un timp placut in joc... caci la urma urmei... nu e doar lvl-ul implicat... caci de cele mai multe ori stai si vb cu cei din guild despre diverse... de asta mie unu mi se pare relaxant... te joci, comunici... etc..


    Tocmai de asta am ales sa joc aici. Fiecare dupa cat munceste nu dupa cat "plateste". 

    Aici nu e vorba de "plata" . E vorba de "umplerea golurilor" din diferitele locuri necesare, (indiferent care ar fi ele), desfasurarii in bune conditii a jocului.

  2. Ce zici tu este modelul Pay to Win nu Pay to Play.

    Pay to Play ar fi in cazul in care s-ar cumpara accesul pe serverul linkmania de mu gen 200 ron pentru a juca un DB

    Pay to Play ar fi cazul in care s-ar putea cumpara o subscriptie lunara pe serverul linkmania gen 30 Ron/luna pentru a avea acces la server.

     

    Propunerea ta nu va fi nicidecum acceptata parerea mea.

     

    Sper sa invatati odata ca jocurile koreene au la baza 90% factorul "grind", adica sa joci sute de ore pentru a ajunge undeva, pentru a face un set etc si asta e toata placerea in a le juca. Nu va mai luati dupa companiile americane producatoare de jocuri sau care preiau jocuri gata facute pentru a face bani din ele.

    + Sunt foarte sigur ca linkmania are numarul de jucatori care il are si prezinta asa mare interes tocmai pentru ca tot ce se face pe acest server se face prin munca ci nu prin tras cardul la atm.

     

    Ca un mic exemplu: Jocul Archeage urma sa fie cel mai jucat si cel mai mare MMO de la WoW incoace. De la sute de playeri care stateau in sir indian la questurile de lvl 5 la lansarea jocului, au mai ramas doar o mana de oameni in joc care intra doar pentru un pvp ocazional tocmai din cauza ca era Pay to Win ( exact propunerea ta )

     

    Jocul Path of Exile a castigat titlu de cel mai bun joc al anului 2013 sau 2014 nu mai stiu si singurele lucruri ce pot fi cumparate de la companie sunt efectele cosmetice ale caracterelor.

     

    De aceea, inca o data, sunt ferm convins ca linkmania nu va adopta modelul propus de tine.

    Nu am nimic impotriva cu ceea ce spui tu, chiar m-as bucura insa... punete in locul meu... Duminica nu joci... cand sunt liber... ieri am jucat 2 ore... azi nu joc iar... caci iar nu merge externul... ce optiuni am? Sunt probleme.. inteleg, care e rezolvarea lor... ? Aici nu pot sa raspund... insa daca e nevoie de anumite lucruri care costa (caci nimic nu mai este gratis in zilele astea) ce se poate face?

  3. Ai dreptate Papi, Pay to Win suna mai corect, insa sa fim realisti... este nevoie de investitii cred eu... si daca ne uitam la persoanele care inca joca... sunt majoritatea adulti care au jucat ani in urma... In felul asta platesti sau nu pt anumite lucruri, nu esti obligat... iar banutii aia pot fi investiti intr-un server compatibil, restu... donatii... oferitii ca premii pt. cel mai bun guild, cel mai bun caracter sau ce vreti..

  4. Inteleg ca e gratis jocul si poate ramane in felul asta... Dar ar fi cateva lucruri de unde ati putea gasi ceva $, pentru a va asigura diversele cheltuieli.

       1. Ce ar fi daca s-ar putea cumpara wcoin cu real money? (sa zicem 100wcoin cu 5 euro, sau orice alta suma modica...)

       2 Ce ar fi daca ai putea cumpara iteme cu real money? (aici ar trebui sa fie ceva mai scump... sa nu fie usor de cumparat... insa totusi cine isi permite sa le poata cumpara)

       3 Ce ar fi sa oferiti din cand in cand pachete promotionale la 1,3,5,7,10,20,60  euro, sau ce vreti voi, care sa includa diverse jol, iteme, invitatii sau alte chestii benefice jocului

       4 Vad ca toti plang de afk si alte chestii... ce ar fi dak poti cumpara un pass pentru afk (10 euro 3 zile, sau ce vreti voi)

       5 As lasa exp. putin mai jos, sa se faca lvl ceva mai greu... sa zicem 6x...

       6 As face dragon invazion o data la 4-5 ore, in felul asta, serverul nu se umple de iteme exe si nici de wcoins prea repede...

       7 As face un castel pt. fiecare guild in care trebuie sa investesti exp. pentru a face locuri (sa zicem pleci cu 5 locuri, pentru 10 ai nevoie de x experienta pe care o cedezi din caracter, in felul asta toti cedeaza experienta pentru ca guildu sa devina mai mare si eventual mai puternic)

       8 As face posibil war intre guilduri.. ( ataci castelul iar daca castigi obtii toata experienta lasata in acesta, daca pierzi, castelul respectiv castiga x experienta care poate fi luata de catre caracterele ce l-au aparat...)

       Astea sunt cateva ganduri care in opinia mea... ar contribui la cresterea numarului de useri si bani dar si la cresterea interesului de a juca o perioada indelungata de timp... Astept sa vad reactia voastra

  5. Da... ce sa zic... vad ca problema e mai veche... iar jocul are mai multe bag-uri decat comerciantii de mere in piata.... Am jucat cativa ani in urma... era ceva mai rudimentar... dar mai placut, insa acum... :( Pana gasiti voi o solutie... nu o sa se mai merite sa jucam... ca suntem prea in urma. Ca si sfat... mai bine faceti un server separat pt. extern... sau... faceti unul ca oamenii pt. care se plateste sa-ti faci acc. cu ocazia asta poate puteti angaja persoane capabile sa gaseasca si sa implementeze solutii intr-un timp convenabil tuturor. Cu alte cuvinte... pe cat de incantat am fost cand am redeschis contul.... pe atat de dezamagit am ramas dupa 2 zile :( Succes operatorilor, si noroc celorlalti.

    • Upvote 2
  6. Nu inteleg un lucru... cum se face ca a mers 2-3 zile... si acum nu mei merge... Teoretic odata ce s-a putut face conexiunea la server initial ar trebui sa mearga... asta bineinteles... daca nu exista vreo limita de conexiuni externe RDS/RCS ca sa fie asigurata confortul abonatilor... ori sau facut modificari ce au creat probleme ulterior.... altfel nu inteleg de ce ar merge fara probleme 2-3 zile iar acum... D/c d/c d/c d/c etc. Doar un gand... nu neaparat si bun... :(

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...